Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delávégá
aktív tag
válasz
Golden9
üzenetére
Elképesztő jelenség és a vicc hogy sikerült lereagálniuk egy sablon szöveggel hogy kétlépcsős, ne adjuk ki a jelszót stb üzenettel. Biztonsági szempontból aggályos amit művelnek, simán megérné a feljelentést. Várom már mikor veszik videóra ahogy kikérik ismeretlenek accountjkának hozzáférését.
-
Delávégá
aktív tag
-
-
Delávégá
aktív tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Support. Összefoglalóban megtalálod a magyarnak a telefonszámát és hogy mikor lehet őket hívni.
Biztonsági kérdésnek/válasznak érdemes mindig olyat megadni ami kapásból eszedbe jut és csak rád jellemző, nem muszáj hogy stimmeljen a kérdéssel. Csak jó tanács. Vagy marad a jó öreg bevált módszer, a papír ceruza és felírod.

-
Delávégá
aktív tag
válasz
Csillag01
üzenetére
Nem értem ez miben függ össze azzal, hogy felhívd hétköznap őket hogy kérj új biztonsági kérdést? Elmondod régi az acc, elfelejtetted, stb. Nyilván igazolni kell hogy a tied, de szerintem az egész nem fog 15 percnél tovább tartani.
Én a bnet accal jártam hasonlóan, mondjuk nekem ott szimplán nem fogadta el a választ pedig 100%-ig jót írtam be mert felírtam és nem is volt bonyolult. Nyitottam ticketet, elmondtam a bajomat, kérték hogy igazoljam hogy enyém az acc, jött egy link ahol új kérdést adhattam meg.
-
Delávégá
aktív tag
válasz
Bettyke18
üzenetére
Ahogy olvasgattam nincs rá igazi megoldás. Van akinek sikerült megoldani van akinek nem. Próbáld meg rendszergazdaként indítani, esetleg lehet valami tűzfal megfogja. Ha ezek se jönnek össze akkor marad a support amit itt a topik tetejében az összefoglalóban megtalálsz. Magyar support van és állítólag jól dolgoznak szóval lehet hamar megoldódik a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Assetto Corsa Rally
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Honor 200 pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest