- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
Ilyet még nem pipáltam
Kliensbe nem tudok belépni, 5x változtattam már jelszót, de semmi haszna. Jelszóváltoztatásról email holland nyelven jön. WTF?
help.ea.com-ra be tudok lépni, de ott jelszót/emailt nem tudok változtatni. Nem jön be az oldal.
origin.com-ra szintén nem tudok belépni.
Support inaktív, live chat-re 1 órát vártam semmi nem történt.
1 hete játszottam utoljára, BF5-ben, akkor is csak kb 20 percet. Nem csaltam, semmit exploitot nem használtam.Ha az accot feltörték volna és megváltoztatták volna az email címet akkor kapnák róla emailt? Illetve ha így lenne akkor help.ea.com-ra miért tudnék belépni, vagy miért tudnék jelszót változtatni?
Még ban/felfüggesztésre gondolok, de arról sem jött email. Gondolom csak közölnék. Attól be lehet lépni kliensbe?Szerk.: Tuti feltörték, mert haver megnézte a barátlistán az accountomat és eltünt, illetve ilyen névvel nincs is felhasználó. Mostmár csak a supportra hagyatkozhatok aki offline van már 2 órája, gőzöm sincs miért.
Új hozzászólás Aktív témák
- 6 hónap garancia - Samsung Galaxy A32 5G 4GB RAM / 128GB
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs