Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
Ilyet még nem pipáltam
Kliensbe nem tudok belépni, 5x változtattam már jelszót, de semmi haszna. Jelszóváltoztatásról email holland nyelven jön. WTF?
help.ea.com-ra be tudok lépni, de ott jelszót/emailt nem tudok változtatni. Nem jön be az oldal.
origin.com-ra szintén nem tudok belépni.
Support inaktív, live chat-re 1 órát vártam semmi nem történt.
1 hete játszottam utoljára, BF5-ben, akkor is csak kb 20 percet. Nem csaltam, semmit exploitot nem használtam.Ha az accot feltörték volna és megváltoztatták volna az email címet akkor kapnák róla emailt? Illetve ha így lenne akkor help.ea.com-ra miért tudnék belépni, vagy miért tudnék jelszót változtatni?
Még ban/felfüggesztésre gondolok, de arról sem jött email. Gondolom csak közölnék. Attól be lehet lépni kliensbe?Szerk.: Tuti feltörték, mert haver megnézte a barátlistán az accountomat és eltünt, illetve ilyen névvel nincs is felhasználó. Mostmár csak a supportra hagyatkozhatok aki offline van már 2 órája, gőzöm sincs miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Óra topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Parfüm topik
- Kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest