- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
válasz
energy4ever
üzenetére
Vegul megtalaltam. Sikerult megoldani, kb 15perc utan. Bar nincsen magyar support, ennek ellenere teljesen erthetoen tudjak irni a dolgokat, meg annak is, aki nem hasznalja mindennapi szinten az angolt.
Visszaallitottak a jelszavam(bar azt tudtam). Utana toroltek a biztonsagi kerdest, nekem kellett megadni, hogy mi legyen az uj kerdes, illetve a hozza tartozo valasz is. Ezt ok allitottak be. Vegul kertek, hogy kapcsoljak be valami biztonsagi cuccost is a fiokomban.
Azt leszamitva, hogy tul nyalasan irta le nekem milyen egyutmukodo voltam, ezt leszamitva igen korrekt a supportjuk.
De meg mindig nem ertem miert pont az en fiokomat piszkalta valaki.

Van 2db ingyenes jatek benne(ami valamikor ingyenes volt, es akkor behuztam gyorsan, de telepitve, es elinditva nemvolt meg sosem), valamint van benne 1db BF4 jatek, amivel kb 30percet jatszottam, es ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Melyik tápegységet vegyem?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest