- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mart10000
aktív tag
Sziasztok tanácsra lenne szükségem. A probléma nyáron kezdődött, de hátha volt már valaki ebben a cipőben. Az Originen nem indult el a Burnout Paradise játék azzal a hibaüzenettel, hogy az aktivációs szám elérte a megengedett mennyiséget. Utána néhány próbálkozás után annyiban hagytam, majd írtam az Ea-nek októberben. A support chaten adtak nekem egy új aktivációs kódot és ezzel automatikusan felülírta a 2014-ben aktivált kódot, de a probléma ugyanaz maradt. Hiába érzékeli úgy az Origin mintha most vettem volna az új kód miatt a hibaüzenet ugyanúgy megmaradt. A dolog szépséghibája még, hogy valahányszor újratelepítésre került a Windows maga a játék mindig fenn volt akkor és talán előtte törölnöm kellett volna, hogy nem minősüljön gépen aktivált programként, hogy később ismét lehessen használni. Erről nem tudtam és nem is figyeltem rá, mivel a játékok többségénél ez nem számít, de itt sajnos igen.

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tesla topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- MikroTik RB4011iGS+RM router 10 db Gb ethernet porttal eladó!
- ZBook Firefly 16 G11 16" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest