Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mart10000
aktív tag
Sziasztok tanácsra lenne szükségem. A probléma nyáron kezdődött, de hátha volt már valaki ebben a cipőben. Az Originen nem indult el a Burnout Paradise játék azzal a hibaüzenettel, hogy az aktivációs szám elérte a megengedett mennyiséget. Utána néhány próbálkozás után annyiban hagytam, majd írtam az Ea-nek októberben. A support chaten adtak nekem egy új aktivációs kódot és ezzel automatikusan felülírta a 2014-ben aktivált kódot, de a probléma ugyanaz maradt. Hiába érzékeli úgy az Origin mintha most vettem volna az új kód miatt a hibaüzenet ugyanúgy megmaradt. A dolog szépséghibája még, hogy valahányszor újratelepítésre került a Windows maga a játék mindig fenn volt akkor és talán előtte törölnöm kellett volna, hogy nem minősüljön gépen aktivált programként, hogy később ismét lehessen használni. Erről nem tudtam és nem is figyeltem rá, mivel a játékok többségénél ez nem számít, de itt sajnos igen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Bestbuy játékok
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Crypto Trade
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest