Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
Tomdriver
üzenetére
Szokott ilyen lenni, bár mostanában nem írt senki hasonlóról. Ez valami bug, vagy ilyesmi, legtöbbször amilyen váratlanul előjön, ugyan úgy meg is szűnik...

Nálam mondjuk ilyen nem fordult elő, "csak" a Mass Effect 3 gyűjtői kiadásának digitális extráit volt, hogy nem is merte fel a játék (robotkutya, ruha, stb, tehát csak az apróságokkal volt gond, a From Ashes simán ment), a magyar support sem tudott vele mit kezdeni...
Aztán leárazva megvettem a Digital Deluxe Edition Upgrade-et, és láss csodát, azóta is működik...

Szóval az Origin tud még érdekességekkel szolgálni, de nekem igazából már nincs különösebb gondom vele, én pedig a megjelenése óta használom...na, akkor aztán volt baja elég.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 - 14"2K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11- RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest