Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zoli133
üzenetére
dead space 3
játék közben ha behívnak nem tudok csatlakozni mert nem tudom előhozni a panelt. persze van más módja is a csatlakozásnak de működjön már ha van.
ja meg ha én akarok behívni akkor kiírja hogy engedélyezzem ezt az opciót márpedig engedélyezve van.
nameg alapból már az gyanús volt hogy játék indításnál mikor a játék már tölt be fel szokott ugrani jobb alsó sarokban az origin ablakocska hogy hogyan hívhatom elő az origin opciót de most semmi kis ablak nem ugrik fel.eddig működött rendesen minden. most mióta újra raktam a win7-et ma lett először telepítve a játék és coop-oztam volna de így nem nagyon akart összejönni.
egyébként ha én még nem vagyok játékban és engem hívnak be azt engedi de azt se mfelugró ablakkal hanem a chat ablakban ott egy csatlakozás gomb. de ha már bent vagyok be kell zárnom a játékot mert tálcára rakni sem engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest