Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zoli133
üzenetére
dead space 3
játék közben ha behívnak nem tudok csatlakozni mert nem tudom előhozni a panelt. persze van más módja is a csatlakozásnak de működjön már ha van.
ja meg ha én akarok behívni akkor kiírja hogy engedélyezzem ezt az opciót márpedig engedélyezve van.
nameg alapból már az gyanús volt hogy játék indításnál mikor a játék már tölt be fel szokott ugrani jobb alsó sarokban az origin ablakocska hogy hogyan hívhatom elő az origin opciót de most semmi kis ablak nem ugrik fel.eddig működött rendesen minden. most mióta újra raktam a win7-et ma lett először telepítve a játék és coop-oztam volna de így nem nagyon akart összejönni.
egyébként ha én még nem vagyok játékban és engem hívnak be azt engedi de azt se mfelugró ablakkal hanem a chat ablakban ott egy csatlakozás gomb. de ha már bent vagyok be kell zárnom a játékot mert tálcára rakni sem engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Witcher topik
- Renault, Dacia topik
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 7000MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 7600MHz CL36 PATRIOT VIPER XTREME5 DDR5 kit! GAR/SZÁMLA
- Galaxy GeForce 9600 GT 1 GB PCI-E videokártya
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest