Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Lényegében ugyanezt írtam én is, csak neked sikerült sokkal érthetőbben leírnod!

Az EA fiók még a régi rendszerből van meg, hosszú távon mindenképpen az Origin accountok lesznek. Most egy átmeneti időszakot élünk, amikor van mind a kettő. Dolgoznak azon, hogy az EA accountokat átkonvertálják Origin accountá.
Nekem régebben nem volt EA fiókom. Rögtön Origin fiókot hoztam létre. Erre kezdetem el gyűjteni az EA-s játékaimat. Nagyon meglepődtem amikor kiderült, hogy van EA accountom is (ugyanazok az adatai, mint a Originesé). Biztosan nem én csináltam, valamikor ők hozták létre, csak azt nem tudom, hogy minek. Az EA accountomon sokkal kevesebb játék található meg. Logikát egyáltalán nem találtam benne, hogy mi alapján szelektált a rendszer. Egy biztos, Originen vett játék nincs közöttük.

Az is érdekes, hogy az EA accounton lévő játékoknál a "Played Online" ki van pipálva, miközben még fel sem telepítettem őket. Viszont amikkel játszom azok nincsenek rajta a listán, igaz azokkal (sem) játszok online.
Nem kicsit skizofrén ez a rendszer... Remélem az EA accountomat soha nem fogják konvertálni az Originbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest