Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Lényegében ugyanezt írtam én is, csak neked sikerült sokkal érthetőbben leírnod!

Az EA fiók még a régi rendszerből van meg, hosszú távon mindenképpen az Origin accountok lesznek. Most egy átmeneti időszakot élünk, amikor van mind a kettő. Dolgoznak azon, hogy az EA accountokat átkonvertálják Origin accountá.
Nekem régebben nem volt EA fiókom. Rögtön Origin fiókot hoztam létre. Erre kezdetem el gyűjteni az EA-s játékaimat. Nagyon meglepődtem amikor kiderült, hogy van EA accountom is (ugyanazok az adatai, mint a Originesé). Biztosan nem én csináltam, valamikor ők hozták létre, csak azt nem tudom, hogy minek. Az EA accountomon sokkal kevesebb játék található meg. Logikát egyáltalán nem találtam benne, hogy mi alapján szelektált a rendszer. Egy biztos, Originen vett játék nincs közöttük.

Az is érdekes, hogy az EA accounton lévő játékoknál a "Played Online" ki van pipálva, miközben még fel sem telepítettem őket. Viszont amikkel játszom azok nincsenek rajta a listán, igaz azokkal (sem) játszok online.
Nem kicsit skizofrén ez a rendszer... Remélem az EA accountomat soha nem fogják konvertálni az Originbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Manjaro Linux
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- ASUS RT-AC68U
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- Asus TUF B650-Plus Wifi alaplap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest