Hirdetés
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Lényegében ugyanezt írtam én is, csak neked sikerült sokkal érthetőbben leírnod!

Az EA fiók még a régi rendszerből van meg, hosszú távon mindenképpen az Origin accountok lesznek. Most egy átmeneti időszakot élünk, amikor van mind a kettő. Dolgoznak azon, hogy az EA accountokat átkonvertálják Origin accountá.
Nekem régebben nem volt EA fiókom. Rögtön Origin fiókot hoztam létre. Erre kezdetem el gyűjteni az EA-s játékaimat. Nagyon meglepődtem amikor kiderült, hogy van EA accountom is (ugyanazok az adatai, mint a Originesé). Biztosan nem én csináltam, valamikor ők hozták létre, csak azt nem tudom, hogy minek. Az EA accountomon sokkal kevesebb játék található meg. Logikát egyáltalán nem találtam benne, hogy mi alapján szelektált a rendszer. Egy biztos, Originen vett játék nincs közöttük.

Az is érdekes, hogy az EA accounton lévő játékoknál a "Played Online" ki van pipálva, miközben még fel sem telepítettem őket. Viszont amikkel játszom azok nincsenek rajta a listán, igaz azokkal (sem) játszok online.
Nem kicsit skizofrén ez a rendszer... Remélem az EA accountomat soha nem fogják konvertálni az Originbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest