Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemcso
őstag
válasz
Lord Myn
üzenetére
Mivel a cég fizette a szervízzel együtt a gumiszőnyeget, nekem nyolc az ára. (Én, magamnak ennyiért biztosan nem vennék, az én kocsimban is tescos gumiszőnyeg van. Tökéletesen jó az is)
Na este kicsomagoltam a guiszőnyeg garnitúrát...Szóval szépnek, szép. Sima felület olyan karikákkal a gumiban, mintha kupakokat nyomkodtak volna bele. Szóval semmi peremes négyzetalaku mintázat, hogy az esetleges esővízet, hólét megfogja.
Igazi, ''fedett parkolóban beszállok, fedett helyen kiszállok'' megoldás. És ezt adják téli gumiszőnyeg garnitúraként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest