Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz Calogero #54968 üzenetére

Automaval meg en nem tudom, hogy probaltam e mar.... :F

Ha az ember nyomogatja (huzogatja :D autofüggöen :D ) elvileg az szokott lenni a "mondas", hogy kb 5 km/h val növeli a sebesseget egy leptetes. Akkor nem igazan erezhetö, hogy mi törtenik, az ugy viszonylag finoman adagolhato. Ha viszont pl mesz 100 al palyan majd gyorsitani akarsz 130 ra es elkezded nyomni a "+" gombot, akkor az padlogazzal fog gyorsitani (vagy ha elöre be van allitva a 130 es mondjuk 100 al mesz es ranyomsz, hogy akkor tempomat "on", akkor is padlogazzal gyorsit).

Nem igazan tudom elkepzelni, hogy automata valtosba masfajta tempomatot epitenek be :F

Erdekes amugy ez a manual vs automata kerdes is :)) egy jo automata tud kenyelmes lenni es sportos is....de biztos hogy lenne olyanom, hogy hianyozna az, hogy kuplung es valtas :) meg amiota a masik topicban a visszavaltasnal gazfröccsröl beszeltünk, sokszor jatszadozom ezzel is, hogy milyen finoman szepen lehet visszavaltani. Mondjuk az 1.7 dizel azert nem indokolja, mert nem szakit szet semmit a nyomatek :DDD meg szerintem a H astranak annyira lomha a gazreakcioja, hogy hihetetlen, de azert ha gaz "föccsöt" nem is, gaz "hosszulepest" ( :D ) lehet adni es akkor szepen siman vissza lehet tenni pl 100 nal 4 be :)

Új hozzászólás Aktív témák