Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Calogero
üzenetére
Automaval meg en nem tudom, hogy probaltam e mar....

Ha az ember nyomogatja (huzogatja
autofüggöen
) elvileg az szokott lenni a "mondas", hogy kb 5 km/h val növeli a sebesseget egy leptetes. Akkor nem igazan erezhetö, hogy mi törtenik, az ugy viszonylag finoman adagolhato. Ha viszont pl mesz 100 al palyan majd gyorsitani akarsz 130 ra es elkezded nyomni a "+" gombot, akkor az padlogazzal fog gyorsitani (vagy ha elöre be van allitva a 130 es mondjuk 100 al mesz es ranyomsz, hogy akkor tempomat "on", akkor is padlogazzal gyorsit).Nem igazan tudom elkepzelni, hogy automata valtosba masfajta tempomatot epitenek be

Erdekes amugy ez a manual vs automata kerdes is
egy jo automata tud kenyelmes lenni es sportos is....de biztos hogy lenne olyanom, hogy hianyozna az, hogy kuplung es valtas
meg amiota a masik topicban a visszavaltasnal gazfröccsröl beszeltünk, sokszor jatszadozom ezzel is, hogy milyen finoman szepen lehet visszavaltani. Mondjuk az 1.7 dizel azert nem indokolja, mert nem szakit szet semmit a nyomatek
meg szerintem a H astranak annyira lomha a gazreakcioja, hogy hihetetlen, de azert ha gaz "föccsöt" nem is, gaz "hosszulepest" (
) lehet adni es akkor szepen siman vissza lehet tenni pl 100 nal 4 be 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

autofüggöen
egy jo automata tud kenyelmes lenni es sportos is....de biztos hogy lenne olyanom, hogy hianyozna az, hogy kuplung es valtas
meg amiota a masik topicban a visszavaltasnal gazfröccsröl beszeltünk, sokszor jatszadozom ezzel is, hogy milyen finoman szepen lehet visszavaltani. Mondjuk az 1.7 dizel azert nem indokolja, mert nem szakit szet semmit a nyomatek
meg szerintem a H astranak annyira lomha a gazreakcioja, hogy hihetetlen, de azert ha gaz "föccsöt" nem is, gaz "hosszulepest" (