Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Findzs
üzenetére
Nem igazan ertem ezeket a hsz-eiteket
Nyilvan van egy opel arculat, amihez illeszkedni kell, van egy meret korlat, amibe bele kell ferni. Megis mit vartatok, hogy az uj astra K majd terepjaro lesz? 
Kapott egy szebb hatarozottabb formavilagot, nem ilyen gömbölyded idomokat, amik kisse bargyuva tettek az elejet is, meg a hatuljat is. Szep kis töreseket. A hatulja klasszisokkal lett jobb szvsz (jo ezek mondjuk szvsz ek erösen
). Atdolgoztak az alvazat, karosszeriat, vegre könnyitettek rajta 150-200kg al, megkapja a LED matrix lampat, uj belsöt kap, ami sokkal modernebb, uj fedelzeti kommunikacios rendszert, közlekedesi rendszerekkel es okostelefonnal fog kommunikalni, uj motorokat is kap stb...Szerintem tuti
Most olvastam az autobilden, hogy a Golf alatt, a mostani helyen akarjak tartani az arat maj. 16-17 000 euro. Mondjuk ez nyilvan egy fapad, legkisebb benzinmotorral, szoval egy 2,0 dizel, par extraval nyilvan nem ennyi lesz 
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Szinte új, garanciás Aki előbb ír az övé!!
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Nvidia Quadro FX570
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyilvan van egy opel arculat, amihez illeszkedni kell, van egy meret korlat, amibe bele kell ferni. Megis mit vartatok, hogy az uj astra K majd terepjaro lesz? 
). Atdolgoztak az alvazat, karosszeriat, vegre könnyitettek rajta 150-200kg al, megkapja a LED matrix lampat, uj belsöt kap, ami sokkal modernebb, uj fedelzeti kommunikacios rendszert, közlekedesi rendszerekkel es okostelefonnal fog kommunikalni, uj motorokat is kap stb...
Most olvastam az autobilden, hogy a Golf alatt, a mostani helyen akarjak tartani az arat maj. 16-17 000 euro. Mondjuk ez nyilvan egy fapad, legkisebb benzinmotorral, szoval egy 2,0 dizel, par extraval nyilvan nem ennyi lesz