Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
7Sony7
üzenetére
60 -nál már 4. -ben méréshez?
Nem inkább 2. -ban?
Én megnézem holnap de nagyon csúnya szám lesz előre mondom.. 
Épp ma elmélkedtem, hogy a nagy melegben az ECU beleszól a dolgokba? így előzi meg a túlhevülést? mert mintha egy hangyaszarnyit "kevesebb" lenne az egész, főleg alul. Pl. légkondival álló helyzetből induláshoz rendesen meg kell kicsit pörgetni, mint ahogy kéne is egy benzinest. Eddig nem sokat légkondiztam, simán lehet, hogy beképzelem, de eddig tudta azt mint egy dízel, hogy kb nulla gázfröccses szépen elindultunk. Érdekes... Meg mértem 0-100 és most olyan 10 másodperc lett, de átlagban 11
A múltkor elég következetesen megvolt a 9 mp
Pedig hát minden rendben van... Ja még egy ötlet: az akksit most előszőr húztam le teljesen a kocsiról mióta megvettem. El is szállt minden, de létezik, hogy valami olyan chip tuninggal adták nekem ami most elszállt vagy mi?
De pedig nincs semmi dobozka 
Most ez nem világvége-hiszti, de kicsit zavar, hogy mi fene.. ha van ötlet jöhet
Sujit ha mást nem, akkor oktánszám-növelésre biztosan jó szerintem. De passz... igazából nem tétel, benzinkúton 1200, tescoban 800Ft, 1-1x meg lehet engedni..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem inkább 2. -ban?
Én megnézem holnap de nagyon csúnya szám lesz előre mondom.. 
A múltkor elég következetesen megvolt a 9 mp