Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz 7Sony7 #41354 üzenetére

60 -nál már 4. -ben méréshez? :Y Nem inkább 2. -ban? :DDD Én megnézem holnap de nagyon csúnya szám lesz előre mondom.. :))
    Épp ma elmélkedtem, hogy a nagy melegben az ECU beleszól a dolgokba? így előzi meg a túlhevülést? mert mintha egy hangyaszarnyit "kevesebb" lenne az egész, főleg alul. Pl. légkondival álló helyzetből induláshoz rendesen meg kell kicsit pörgetni, mint ahogy kéne is egy benzinest. Eddig nem sokat légkondiztam, simán lehet, hogy beképzelem, de eddig tudta azt mint egy dízel, hogy kb nulla gázfröccses szépen elindultunk. Érdekes... Meg mértem 0-100 és most olyan 10 másodperc lett, de átlagban 11 :F A múltkor elég következetesen megvolt a 9 mp :F Pedig hát minden rendben van... Ja még egy ötlet: az akksit most előszőr húztam le teljesen a kocsiról mióta megvettem. El is szállt minden, de létezik, hogy valami olyan chip tuninggal adták nekem ami most elszállt vagy mi? :DDD De pedig nincs semmi dobozka :DDD
    Most ez nem világvége-hiszti, de kicsit zavar, hogy mi fene.. ha van ötlet jöhet :K

Sujit ha mást nem, akkor oktánszám-növelésre biztosan jó szerintem. De passz... igazából nem tétel, benzinkúton 1200, tescoban 800Ft, 1-1x meg lehet engedni..

Új hozzászólás Aktív témák