- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Ez szép, de látni kéne hozzá az autót is. Egy kép csak egy kerékről nem mondd el sokat. De ez alapján szép. Ez 17"? Mert most nyilván 17" is belefér nem arról van szó, csak az már jóval drágább is

Declare most este láttam megint 2 BMW -ét. Egyik gyári (díszes) acélfelnin csoszogott, kombi volt. Kifejezetten jól állt neki. Látszott rajta, hogy BMW, szép volt, de nem akart 22" alufelnin gurulni egy kombi... Szvsz. nevetséges. Mint amikor 1.0 swiftre rárakják a Nissan GTR kipufogót meg légbeömlőt
Jó nem annyira, de nem tetszik. Aztán volt egy alu felnis is, az se volt 17" -nél nagyobb az 100%.De épp ezen a led-xenon-halogén-lézer stb mizérián is gondolkodtam. Jött egy új valami mazda, hülyén nézett volna ki xenon nélkül. Jött egy (új!) Mustang, hülyén nézett volna ki NEM halogénnel hanem bármi mással. Jött az a bmw kombi, az is a legszebb volt a klasszikus kerek halogénnel. Kinek mi, és főleg milyen autóra/lámpatestbe. Sokat számít, én elismerem, hogy technológiára sokkal többet nyújt, de kinézetre nem feltétlen nem mindig. (nekem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NIOH 3
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jó nem annyira, de nem tetszik. Aztán volt egy alu felnis is, az se volt 17" -nél nagyobb az 100%.