Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
Declare
üzenetére
Uhh bocsi, most lättam hogy irtäl...
Z17DTH-s motor van benne.Azt vettem eszre, hogy csak hegymenetbe adja ezt a hangot a kocsi mikor adom a gäzt.Sokat olvastam mär a temäban es nagyon valoszinü, hogy csapägy lesz, csak azt nem tudom, hogy melyik lehet...Vezerles, görgö, ekszij, kb. fingom sincs, hogy mikor volt cserelve.Kicsit hiänyosak az elözö szerviz papirok.Viszont ami most mär egyre jobban idegesit az a tolatäs közbeni csikorgäs, nem folyamatos de elegge zavaro.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Z17DTH-s motor van benne.Azt vettem eszre, hogy csak hegymenetbe adja ezt a hangot a kocsi mikor adom a gäzt.Sokat olvastam mär a temäban es nagyon valoszinü, hogy csapägy lesz, csak azt nem tudom, hogy melyik lehet...Vezerles, görgö, ekszij, kb. fingom sincs, hogy mikor volt cserelve.Kicsit hiänyosak az elözö szerviz papirok.Viszont ami most mär egyre jobban idegesit az a tolatäs közbeni csikorgäs, nem folyamatos de elegge zavaro.