Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz haddent #40183 üzenetére

jaaaaaa igazad van, hülyeseget irtam, hirtelen azt hittem az pont a nagyon hig olaj.....

en ezzel ugy vagyok, hogy az olaj költsege eltörpül az összes egyeb költseg mellett, cserebe viszont azt gondolom (mindenhol olvasni es sokan meg is erösitik), hogy egy dragabb, nevesebb olaj, a megfelelö viszkozitassal, jobban keni es vedi a motort hidegen (ahogy sokszor hasznalom, kis tavon) es melegen (1000+km folyamatos autopalya temponal, ahogy megint csak sokszor hasznalom) is. Igy most hogy 6k ert veszek castrolt, vagy 14k ert a liqui mollyt, evente 2x ez nem tetel a többi költseg tükreben, vagy ha (plane nalam dizel eseten) az esetleges elegtelen kenes miatti szervizeles arait nezem.

Most is rendeltem egy molly dizel adalekot, olyan szinten jokat olvastam rola tapasztalatok formajaban, hogy az mar több mint gyanus :D . Mondjuk a szerelöm azota is azt emlegeti, hogy ilyen tiszta dizel rendszert meg nem lattak :)) ha csak egy pici esely is van ra, hogy ez a par havonta gazolajhoz hozzaöntött adalek, meg a jo olaj közrejatszik ebben, akkor megeri :K

Új hozzászólás Aktív témák