- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
haddent
üzenetére
jaaaaaa igazad van, hülyeseget irtam, hirtelen azt hittem az pont a nagyon hig olaj.....
en ezzel ugy vagyok, hogy az olaj költsege eltörpül az összes egyeb költseg mellett, cserebe viszont azt gondolom (mindenhol olvasni es sokan meg is erösitik), hogy egy dragabb, nevesebb olaj, a megfelelö viszkozitassal, jobban keni es vedi a motort hidegen (ahogy sokszor hasznalom, kis tavon) es melegen (1000+km folyamatos autopalya temponal, ahogy megint csak sokszor hasznalom) is. Igy most hogy 6k ert veszek castrolt, vagy 14k ert a liqui mollyt, evente 2x ez nem tetel a többi költseg tükreben, vagy ha (plane nalam dizel eseten) az esetleges elegtelen kenes miatti szervizeles arait nezem.
Most is rendeltem egy molly dizel adalekot, olyan szinten jokat olvastam rola tapasztalatok formajaban, hogy az mar több mint gyanus
. Mondjuk a szerelöm azota is azt emlegeti, hogy ilyen tiszta dizel rendszert meg nem lattak
ha csak egy pici esely is van ra, hogy ez a par havonta gazolajhoz hozzaöntött adalek, meg a jo olaj közrejatszik ebben, akkor megeri 
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Robotporszívók
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bittorrent topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- THE BARISTA PRO - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- Gorenje NRK611PS4 kombi hűtő NO FROST (teljesen)
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Elmag Yamaha motoros áramfejlesztő aggregátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mondjuk a szerelöm azota is azt emlegeti, hogy ilyen tiszta dizel rendszert meg nem lattak
ha csak egy pici esely is van ra, hogy ez a par havonta gazolajhoz hozzaöntött adalek, meg a jo olaj közrejatszik ebben, akkor megeri