Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
D-s Kadettben volt szerencsém ahhoz a motorhoz és tényleg soha nem hagyott ott sehol
Vagyis egyszer volt, hogy álltam ki az utcából és leállt. Se kép, se hang, aztán rövid fejtörés után rájöttem, hogy valószinű porzik a tank
Sőt, egyszer szervízben is volt, mikor kész lett este elvittem kipróbálni, mondanom sem kell, hogy megállt, de tekintve, hogy tudtam mit csináltak rajta, csak a sötét miatt volt nehéz felderíteni a hiba okát, a gyújtás kábelét kicsit hanyagul rakták vissza, úgyhogy szépen lecsúszott 
Nagyon strapabíró gépezet, a mienk már eléggé felújításra szorult volna, mikor elcseréltük egy omegára, az egyik hengerben valószinű törött lehetett a gyűrű, mert kb. 4es kompresszió volt benne
Ennek ellenére elvitt olaszországba és vissza is hozott, úgy, hogy itthon derült ki, rossz olajpálca volt benne, úgyhogy kb. fele annyi olaj volt a motorban, mint kellett volna. 
Persze benne van, hogy olyannak megbízható autó, aki nem fél hozzányúlni, mert azért a karburátort kb. minden második hétvégén ki kellett pucolni, hol kicsit sokat evett, hol nem igazán akart alapjárat lenni
, de összeségében talán azt a kocsit szerettem a legjobban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Autós topik
- LEGO klub
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Brave
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arc Raiders
- Facebook és Messenger
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagyis egyszer volt, hogy álltam ki az utcából és leállt. Se kép, se hang, aztán rövid fejtörés után rájöttem, hogy valószinű porzik a tank
Ennek ellenére elvitt olaszországba és vissza is hozott, úgy, hogy itthon derült ki, rossz olajpálca volt benne, úgyhogy kb. fele annyi olaj volt a motorban, mint kellett volna.