Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• body007

addikt

Ma tudtam beszerelni az állítható stab pálcákat:

röviden összefoglalom a dolgot:
    Mikor kifeküdt a motor a gépben - mindent kicseréltem / felújítottam.
    De mikor böngésztem a futómű részleget a kedvenc alkatrész oldalamon / a catcar.info-n - megakadt a szemem a "sport" jelzőn. Gyors (3 mp) gondolkodás után illyen gólyalábat / rúgót rendeltem - persze nem tudtam, h innen indul egy "anomália":
    Ebben a setupban össze-dörzsölődik a kormányösszekötő - kományrúd - ha így hívják őket.Persze csak kritikus helyzetben: full alászedve / nagy "alsó" behatás által.
    Lényeg, h így nem túl használható a dolog.
    Először kitaláltam, h alátételem (5 mm vas "lemez" karikában megmunkálva) a csonkálványba menő kötést. Nem volt rossz, de így nem feküdt be a helyére rendesen a gömbfej.
    Ok, vegyünk másik (állítható) stabpálcát - nem kell mérnöknek lenni, h meglásd mi a probléma....
    Megrendel, megjön (Jom állítható stabilizátor készlet A3 8P, BMW E46, Mini One, Cooper S, Opel Zafira A, Opel Astra G, Seat Altea, Seat Ibiza 6J (740412)) és kiderül, h semmi köze az autóhoz - M10 vs M12...
    Ok. Ez így szar!
    Előhúztam a zsebemből a gépész "bácsi" számát, konzultáció - intéznem kelett balos/jobbos M9(!!) menetmetszőt, fúrót - a többit megoldotta
    Szóval most van állítható hosszúságú stabpálcám - a licensz eladó! D

Új hozzászólás Aktív témák