- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Mister_X #61272 üzenetére
nekem már a vásárlásnál az 5 perces sorbanállás is komoly gondot tud okozni, főleg, mikor látom hogy pöcsölnek előttem, meg a szaros pontgyűjtő kártyákkal tartják fel a sort.. meg a mindenféle utalványokkal szenvednek...
múlt héten bankba kellett bemennem, hogy az egészségpéntár kártyámhoz igazoljam magam, és nyitásra mentem direkt, kinyitották az ajtót, bementem és negyed órát vártam, hiába téptem másodiknak számot, mert senki sem foglalkozott a dologgal. csak fénymásoltak meg pénztáraztak. azt hittem üvöltök.. fél perc volt, amit nekem kellett foglalkozni...előlről szép a szifon6 szerintem, tetszik a lekerekített oldalú teljes előlap, ahogy a vázra felfekszik, a fekete hátlappal együtt egész pofás (a többi színben eléggé nulla), talán ennél egyedül nem annyira feltűnő a rém bóvli fugázás a hátlapban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest