Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#44860) emvy válasza Integra (#44858) üzenetére


emvy
nagyúr

Olvassanak inkabb Ayn Rand-ot, az kicsit szofisztikaltabb. Raadasul kihagyja a 'nagy penzhez' szukseges igen fontos tenyezot: a szerencset. A leggazdagabb emberek mind-mind a szerencse miatt lettek ultragazdagok. Peldanak okaert erdemes megnezni a tech szektort es a csucsvallalkozokat, MS, Google, mittudomen. (Talan az Amazon kivetel, ott nagyon hatarozott strategiaval indult mar az elejen Bezos.)
PL. az, hogy pont a Google lett az, ami, csak reszben mult az alapitok tudasan es kepessegein. Kellett hozza az, hogy a Yahoo visszautasitsa a felvasarlasi ajanlatot, hogy az osszes tobbi versenytars hibazzon annyit, amennyit, stb. - nyilvanvaloan rendkivul okosak, de az nem olyan ritka kepesseg. Szoval a szerencse az rendkivul fontos a kiemelkedo sikerhez.

Nem a jomodrol beszelek, a jomod elerheto jo strategiakkal, hanem a 'gazdagsagrol' (ami alatt azt ertem, hogy tobb penzed van, mint amennyit el szeretnel kolteni, a vilagszintu top 10000-re gondolok, nehany mrd. USD-s vagyon foott). Jomod alatt azt ertem, hogy nincs problemad a penzzel, kb. megveheted, amit szeretnel, de az eletszinvonalad fenntartasahoz dolgoznod kell.

Tehat a cikk akar jo motivator is lehet valakinek, de a valosag ennyire nem egyszeru, velemenyem szerint.

while (!sleep) sheep++;

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.