Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Winner_hun

    félisten

    válasz ladybug #26027 üzenetére

    Teregess bent - hogynepersze, kell a páratartalom meg az öblítő illatozása zárt térben. Ez a cikkíró nem teregetett még ki zárt térben nagyobb mennyiségű ruhát.
    Fesd a tetőt fehérre - ja mert mindenkinek lapostetője van, ez a legelterjedtebb

    ha kinyitod a tetőablakot, akkor a felette áramló szél kiszívja a meleg levegőt a tetőtérből. Amennyiben alulról hűvösebb utánpótlás érkezik, megindul a házban a légáramlás. - fuuu, 21. századi embernek meg kell mondani hogyha kint hidegebb van akkor szellőztetni kell ha bent túl meleg van. Másik totál hülyének nézése szépen körítve.

    Teríts ki nedves frottírtörülközőt - a magasabb páratartalmú levegőt nem melegebbnek érzi az ember? De. Ugyanez: - Tekerd fel a szőnyegeket, és gyakran moss fel - meg a
    leírás szerint hogy nedvesítsd a függönyhelyettesítőt - Függöny helyett csiptess fel lepedőket - és még ott van a szobanövény áztatás is. Komolyan nem értem, inkább legyen 1-2 fokkal hidegebb de baromi magas páratartalom? Pfff.

    Rendelj hővisszaverő ablakfóliát - télen meg fűts orrba-szájba. Inkább nyáron egy kis meleg mint télen hosszú időn keresztül hideg. Ezt nem ismerem de ha kint marad nyáron a meleg akkor télen is kint marad: Fess fel hőpajzsot

    Éjszakára kapcsold ki az elektromos berendezéseket - csakisezzel vacakolnék hogy egyszázad fokot nyerjek. - tévé, a set-top-box vagy a dobozos számítógép elég sok hőt terme - aha hány watt fűt hány légköbmétert?

    ► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés