Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Tehát az arány változatlan.
-
kételkedem
addikt
Ez az egy, amitől tartok! A jelenlegi szolgáltató beton stabilan adta a netet. Az 1,5 mega és a 3 mega is mindig pont annyi volt, sosem kevesebb. Öt év alatt talán 2-3 alakommal nem volt szolgáltatás, akkor is csak azért, mert a villám hazavágott valami erősítőt.
venember: olyan egyik csomagban sincs ennél a szolgáltatónál, hogy a letöltés sebességének a felét elérje a feltöltés sebessége. 30/3 mega a maximum.
-
válasz
kételkedem
üzenetére
nálunk is megvette a digi a tvnetworkot, azóta még számlát sem voltak küldeni, hogy kinek kéne fizeetnem, és mennyit.... eddig havi 2900 volt , de lejárt a hűségem is...
-
válasz
kételkedem
üzenetére
Van analóg tv szolgáltatásunk X Ft-ért, rendeltem hozzá digitálisat is 1650 Ft, de ezt 1 évre alá kellett írni sőt ha aláírok +1 évet az analógra is akkor 1700 ft-ot engednek(tek) az analóg árából. Azaz 50 Ft-tal olcsóbban kapom a + digitális szolgáltatást, ki érti ezt, de én nem bánom

Szia bagolykirálylányszisza, csak ne kapd fel a vízet mert ha a nyakadba esik, ajaj, a sziszák azt nem szeressék

-
Dylen
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
de mi közöd van ehhez
?már nem azért, de akkor mi a ráknak írod be mindig, hogy milyen szar napod lesz, meg milyen húzós a meló?... kézenfekvő, hogy előbb-utóbb valaki rákérdez. Te meg azt írod vissza, hogy mi köze hozzá?

nem értem én ezt
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Csak nehogy úgy járj mint mi.Váltottunk 17k helyett 7k, fizetünk igaz olcsó de a szolgáltatásokkal vannak gondok.
Pl a tv csatornák nagy része gagyi és a minősége is gyenge. A 80Mbites net néha csak 4-5Mbit. Legalább olcsó ha már rosz
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
A feltöltés igazán lehetne izmosabb, legalább a letöltési sebesség fele vagy harmada. De az irány egyértelműen jó.

-
kételkedem
addikt
A jelenlegi kábel tv és internetszolgáltatóm eladta egy másik cégnek a szolgáltatási területet. Jelenleg a 3/0,5-ös netért és a tévéért 10 250 Ft-ot fizetek. Az új szolgáltatónál az 5/0,5-ös net és a tv összesen 7 000 Ft-ba fog kerülni havonta! Örülünk Vincent!

-
bnss
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Ez még elég széles utcának mondható, volt ennél már sokkal keskenyebb utcán is prológ. Ettől függetlenül nem valami biztonságos, nincs hely, ha ugrani kell. A piros kompakt ismerős, elég jól autóznak.

-
LOTR
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem az a hirdetőfelület, de hátha valakit érdekel, így az utolsó pillanatban, tehát:
augusztus 13-án 19:00-kor kezdődik a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál nyitókoncertje amire egy ismerősömnek van 2 jegye, de nemrég szólt, hogy sajnos nem tud rá elmenni, így gondoltam írok néhány helyre hátha valakit érdekel és nagyon jutányos áron átvenné tőle, ha tényleg el szeretne menni rá akkor talán még egy "csokiért" is odaadja. Én szívesen vállalom akár, hogy autóval, jóval a vonatjegy alatti áron el is viszem a kaposvári helyszínre Bp-ről.
Ne vesszen már kárba a két db jegy.
Sziasztok! -
válasz
bolondember
üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy neked kellett, hanem, hogy a másik oldalon...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
válasz
talpalavalo
üzenetére
De hasonlítasz tbs fórumtársra!

-
kételkedem
addikt
Versenyautó a főutcán
Drift az áruház előtt
Biztonsági szalag cserépléc karón(#41485) talpalavalo kivételek mindig vannak!

Tudnék ellenpéldát mondani, mikor teljesen más városba küldték az azonos nevű utcába a mentőket, mert valahogy félre értette az operátor a címet. -
bnss
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Értem már! Akkor nem szóltam.

Azt túlzás lenne mondani, hogy jóllaktam, az utóbbi egy hónapban elkezdtem figyelni arra, hogy mikor, mennyit és mit eszek. Így kevesebb a cipelendő tömeg a Mecsekre...

-
talpalavalo
aktív tag
válasz
kételkedem
üzenetére
ez azért nem egészen. Egyik ismerősöm megvágta de nagyon csúnyán a csuklóját.. Nem nem akart öngyilkos lenni csak úgy esett bele az üvegbe... Hirtelen nagyon elkezdett ömleni a vér a kezéből szerencsésen ütőeret kapott, elkezdte keresni a mobilt de nem találta mint utólag kiderült az ágy mögött volt utolsó kínjában a vezetékesen beütötte a 112-et és már csak egy sóhajra jutotta mielőtt összeesett, erre 5 perc múlva mentő és tűzoltó is kopogott majd betörték az ajtót. tehát küldenek onnan is mindent

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
60.000-ért esélytelen szerintem, vagy ha igen akkor nonameszerű
-
kételkedem
addikt
A 112 a központi segélyhívó szám, amit bármilyen vészhelyzetben bárhonnan ingyen hívhatsz. Az operátor dönti el, hogy pl tűzoltót, mentőt vagy mind a kettőt küldi. Az a hátránya, hogy mire elmagyarázod, hogy mi a baj, illetve mire felhívják a területileg illetékes mentőt, addig a 104- en már rég kihívtad volna őket.
(#41481) FehérHolló csak!

-
FehérHolló
veterán
Miért települ ilyen lassan a Civ4?
Miért osztja olyan ember szakmai fórumon az észt, aki szerint az XP nem támogat 4 magot?
Miért lesz langyos a sör fél óra után?
Miért nincs kézikönyv a nőkhöz?
Miért érdekel mindez? -
Ck.
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Azaz teljes mértékben helyettesíti a másik hármat?
-
Ck.
addikt
Tudja vki, hogy a 112-t mikor kell használni? 104, 105, 107 tiszta, de a 112 mire való?
-
válasz
bolondember
üzenetére
na, a szakmabeli egyből kitalálta...

-
FehérHolló
veterán
E! [link]
Tud valaki valamit? Esetleg? Talán?Nálunk:
Regisztrációs hét 2010.08.30. - 2010.09.03.
Tanévnyitó 2010.09.01.
Szorgalmi időszak 2010.09.06. - 2010.12.10.
Vizsgaidőszak (BSc,MSc) 2010. december 20. - 2011. január 24.Király.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Szerintem ez karonként eltérő, érdemes az aktuális intézménynél érdeklődni.

---
Szép napot és jó étvágyat!
-
kételkedem
addikt
válasz
talpalavalo
üzenetére
A szorgalmi időszak vége: 2010. december 18.
Záróvizsga időszak: 2011. január 24–25.
A vizsgaidőszak vége: 2011. január 31.
itt -
talpalavalo
aktív tag
válasz
kételkedem
üzenetére
akkor azt is igazán belinkelhetnéd, vagy leírhatnád, hogy az őszi szemeszter meddig tart, mert én akkor végzem

A szünetek meg általában azért megegyeznek főként karácsony környékén
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
zsír.
most már csak azt kéne tudni, miért marad annyi hónap a fizetés végére!!!!!
-
kételkedem
addikt
Hátha érint valakit: (
)A 2010/2011. tanévben a szorgalmi idő első tanítási napja 2010. szeptember 1. (szerda) és utolsó tanítási napja 2011. június 15. (szerda).
Az őszi szünet 2010. november 2-től november 5-ig tart.
A téli szünet 2010. december 22-től 2011. január 2-ig tart
A tavaszi szünet 2011. április 21-től április 26-ig tart.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Innivaló annál inkább! Mi lehetett a 10 rekesz sör sorsa?

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
mennyenek innen, nincs itt semmi látnivaló!!!!
-
válasz
venember83
üzenetére
...akkor a melóm is sz@r
. Na, jó az nem, bár néha unom, illetve állandóan menni kell
.
Téma lezárva, vegyünk elő más személyt, akit lehet faggatni
. -
kételkedem
addikt
Igazán ügyes!
Végre egy használható készség
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Magánélet? Érzelmi mélypont? Csak a melód után érdeklődött kételkedem.
-
válasz
bolondember
üzenetére
Vicces vagy
. Nem, az egészségügyben dolgozom (a fenébe is, mondtam hogy nem mondok többet
), és tanulok mellette
.#41461 kételkedem: Tudom én, illetve hogy nem illik idősebbel pofátlankodni, de nem szívesen beszélek a magánéletemtől, ami most nagy semmi, vagyis egy fél éve mélyponton vagyok érzelmileg
. -
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ha nem, hát nem.
Nem akartalak megbántani a kérdéssel. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30
üzenetére
fluffer lesz az, én mondom!!!!!
-
válasz
kételkedem
üzenetére
Khm
. Ezt az információt inkább nem tenném közzé, mert kissé el van nőiesedve a szakma (könnyen kitalálható, de nem adok több információt)
. Nem szeretnék pofátlan lenni, esetleg annak tűnni, de mi közöd van ehhez
? Én sem kérdeztem tőled, pedig tehetném
. -
zolynet
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
félreérthetően írtam, személyautó fordult keresztbe és darusautó kellett a mentéshez
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hol dolgozol, mi a munkád?
-
zolynet
veterán
Jut eszembe, reggel a Kacsóh felüljárónál egy autó keresztbe fordult a külső sávban.

Darusautó, torlódás, nem tudom hol tarthatnak. -
Nem kötekedünk, mert nincs értelme. Tehát reggel fél 6 kelés, azután munka fél 4-ig, később indulás Nyír1-re orvosi vizsgálat miatt, fel Encsre elvinni két bőröndöt a rokonnak, később haza (gondolom estefelé), tehát nem tudom mikor fogok hazaérni, holnap meg megint Nyír1 a papírok miatt és terheléses vizsgálat.
ui.: Kételkedem: Igavonó vagyok, sajnos. Bolondember: Khm, hagyjuk inkább.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
úgy néz ki. nem tudom.
de nézz rája.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Tuzséron lakik Perzsia hercege? Mit szólnak ehhez a perzsák?
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
nem.
Perzsia hercege.

-
PH-User
addikt
OMG, ismét napsütés!
Tegnap 3x majdnem elájultam, a fal támasztott meg, amint bedőltem az árnyékba, jobban lettem.
JÓÓÓ reggelt mindenkinek!
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Igavonó vagy-e?

-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Húúúúúúúúúúúú ?
Szép napot mindenkinek
-
Jó reggelt. Ez a nap is húzós lesz.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Ők nem arra születtek, hogy holmi papírokat szedjenek össze. Ők államokat vezetnek, nincs idejük papírtologatásra.
-
NoLF
veterán
0. nap, kicsit hamarabb végeztünk. gyűlnek a hülyék, nomeg ma a reggae nap miatt volt füst rendesen.
alszom, mert holnap fárasztóbb lesz a nap, főleg, hogy miután hajnal 2-3 körül hazaérek, reggel 7kor kelek hogy mehessek dolgozni a munkahelyemre, onnan pedig mehessek dolgozni a szigetre hajnal 2ig.

-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
ha lehajolt volna az már 18+-os kép lenne

-
-
Kidus
őstag
Ez mennyire igaz.
Minden oraban ki kell menni, es korul kell nezni, hatha van valami, amit eddig nem vettem eszre.
Aztan gondolkodni, megcsinaljam-e ezt, vagy inkabb azt, aztan ugy donteni, tul lusta vagyok, kinyitni a szekrenyeket is valami ragcsa utan, rajonni hogy azt inkabb nem kene, ujra huto, aztan logo fejjel elkullogas arrebb.
Es utana ugyanez megint
kukac: jellemzo kep

-

Cultural Differences Noticed at the G20 meeting in Toronto ...
The Canadian: Self-absorbed and disconnected from reality.
The American: Businesslike, unwilling to be distracted.
The French and the Italian: "LOOK AT THAT ASS!"
-
pohár
félisten

-
egy évig ír volt a főnököm. ritka nagy lusta p.cs volt, kissé alkesz, de jókat lehetett vele bulizni...
amúgy jó manager volt, amikor megjött 10 emberből állt a department, ma ketten dolgoznak még ott, és már ő sincs ott. Az ő bérköltsége nagyjából közelítette a maradék szummáját. Úgy tudom, visszament Belfast-ba és nyitott egy kocsmát.

-
Én néha mindkettőt értem, néha egyiket sem.
De a kedvencem a skót és az ausztrál. 
-------------------
Amúgy tizeniksz éve, amikor tanultam, én is jobban értettem a cnn-t, mint a bbc-t. Aztán 5 éve dolgoztam az amcsiknak, hát azt a texasi-oklahomai beszéldhibás bandát, hihetetlen, mind úgy beszélt, hogy nem mozgott a szája...
Aztán meg dolgoztam több, mint 3 évet egy angol cégnél, ahol sok angol kollégám volt, és hozzászoktam a brit akcentushoz, momentán azt jobban értem.----
Bájdövéj :
Tegnap láttam a taxisofőr c. örökbecsű filmben Mr. Wolfot, a problémamegoldót fiatalon, kigyúrva, hosszú hajjal, hippiruhában, majdnem felvisítottam a röhögéstől, amikor megjelent a színen... :-)) -
tildy
nagyúr
Ismersz, hogy álltam a brittish englishez. Érthetetlen, sz.r, motyogós. ahogy te is mondod. De kezdek ráállni, és a navigációban az us english olyan darabosnak tűnt, hogy bántotta a fülem.
A big Benes eset meg tényleg megtörtént. Mindenkinek a saját kedvence na. Neked pálmafák, nekem Big Ben. Fura, a magyar himnuszon bezzeg sosem hatódtam meg szilveszterkor, megyek, el is ásom magam.
-
pohár
félisten
ezt a vulfot is először középiskola 2. osztályában hallottam, ááá mondom ilyen nincs, volf lesz az

mondja a tanár nem nem, vulf
na mondom szép, eddig sehol se hallottam vulfnak, bár british angolt tanulunk több mint 10 éve
Esm... nem kell sokat lépcsőznöm

bár ekkora testhez kell az ekkora láb hogy el ne boruljak az utcán
-
Kidus
őstag
Wolf, ahogy irod, ugy mondod. Kiveve, ha valakinek tele van a szaja, akkor wulf
Amugy is egyszerubb, kerdo mondatoknal sem nagyon szoktak cseszekedni szocserevel, meg akkor sem, ha mersekelten udvarias beszelgetes folyik.
Irasmod is egyszerubb sok esetben.
Ettol meg a szohasznalat es maga a beszed lehet valasztekos, nem arrol van szo, hogy mindenki vazzup szinten beszel, csak kicsit lazabb, gordulekenyebb
-
Akkor csak az jön be, azt volt könnyebb elfogadni. Van ilyen.
Még azt is el tudom képzelni, hogy - azért, mert nem eredeti brit angol - legtöbbünknek könnyebb az US angolt megtanulni.
De megvan az ellenpélda is: van akinek a brit angol fekszik jobban. Nem vagyunk egyformák - de mint mondottam párszor, pont ez a szép az egészben.
Pálmafák: Pedig azt hittem, meglátogatjátok a pilótabárányt...
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Nem olajat szívtál inkább anyatej helyett? Meglátszik.
Egyébként arra emlékeztem, hogy apádat említetted, mint aki arab országokban dolgozik (anyádról nem is tudtam, hogy geológus, őt tényleg nem mondtad). Apádat példaként hoztad fel, hogy mennyivel jobb az olyasféle munkabeosztás, mint az övé, az itthon megszokott heti 5*8+ órásnál.
-
Kidus
őstag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Nem errol van szo.
Sosem ertettem a britteket. Kozepiskolas koromban sem.
Akarmelyik amerikai filmet kepes voltam megerteni, hireket, stb.... ez talan beallitottsag kerdese is. Nekem nem termeszetes, ahogyan ok beszelnek.
Elso utam Londonba volt angol nyelvteruletre, tizenvalami ev angol tanulas utan.
Konkretan megijdtem, hogy egy nyomorek vagyok, 2 honap alatt sem fejlodtem semmit, egyszeruen nem ertettem, mirol beszelgetnek.
Kijottem ide, elso naptol problemamentes volt a kommunikacio.Palmafak meg csak tildy kedveert mert genyozok

-
Neked az US English a megszokott, mert abban a környezetben élsz, azt beszéled nap, mint nap. Tildy-nek viszont a brit English a megszokott, ugyanezért. Nincs ezzel semmi baj, örüljetek, hogy volt lehetőség és tudtatok vele élni.
(Mert arra is emlékszem az OFF-okból, hogy nem is volt ez nálad olyan egyszerű - de a kitartásod meghozta az eredményét.)
(A pálmafákat meg látni fogod, mert eljutsz oda.) -
bnss
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
A 3000-es limitre nem is emlékeztem, ezek szerint akkor még nem volt aktív PH! user.

-
Kidus
őstag
Pedig a US english sokkal tisztabb, igaz vannak akcentusok, nem is keves, de mindegyik jobban kozelit ahhoz a kiejteshez, ami termeszetesen az ember szajara jonne, mint a britt ragogumival-tele-szaju motyogas.
Egyszeruen keptelen vagyok megerteni oket, ha otszor elmondja, es vegre leesik, azt nem ertem, miert kell igy mondani. Honnan a rakbol jon a szajara ugy egy szo, hat betegek ezek?Szoval nekem ilyen gondolataim vannak a kiejtesekkel kapcsolatban.
Bar engem amerikai tanitott meg mikor fiatal voltam es ude
En meg majd vigyazok, el ne sirjam magam, mikor Floridaban meglatom a palmafakat
Felteve, hogy meg iden lejutok, b*sszameg.... -
A régiekkel könnyű volt haladni, mert először 3000 hsz, majd RI/OS 4-től 5000 hsz. A 43 már RI/OS 5 alatt indult, így az már 50000 hozzászólásos... No, egy kicsit nagyobb falat is...

De pl. onnan tudom, hogy NoLF is dolgozott kint Angliában...
Fokukac:
Lett volna egy sokkal jobb bizonyítékom is (pont a fizuról), de azt mégsem akartam betenni... 
Venember:

-
bnss
veterán
Szép későestét az ittlévőknek!

Pisztillus: már a 43. OFF topicot olvasod? Nem semmi.

-
Mert nem figyelsz. :- ) Ödön eltereli az összes figyelmed!
Apám olajfúró mérnök, anyám geológus. Tehát mondhatni az anyatejjel szívtam magamba az olajipart.
Apám dolgozott Irakban, aztán 12 évet Szíriában, majd most 7 éve Ománban. Én az ő egyik ismerősén keresztül mentem ki Algériába egy olajkúthoz tolmácsnak, egy életre szóló élmény volt.
És nemmellesleg nem tudom, mikor fogok időarányosan újra annyi pénzt keresni, mint ott...Pisztillus: hogy Te miket meg nem találsz...!

-
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
Nekem meg mondta, hogy édesapja dolgozott ott. Lehet, hogy mellette volt...

-
pohár
félisten
Londonban megint szakad az eső, hehe

-
Esmein
nagyúr
válasz
lorcsi
üzenetére
Nem dicsekszem

Minden nappal jobban, de már egész összetett témákban ki tudom magam úgy fejezni írásban, hogy egy született angol anyanyelvű 5-10 percig nem jön rá, hogy én tanultam a nyelvet. Nekik ennyi elég, nekem kevés, gyúrom nagyon.
Majd még koreaiul akarok megtanulni, meg hollandul, bár azokat csupán szórakozásból.
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
Ha jól tudom, az édesapja, nem ő maga, de valóban volt ő is kint.

-
-
Esmein
nagyúr
Egyelőre semmi komoly. Teljesen össze vissza témák, de jellemzően rövid, informatív cikkeket írok. Semmi szépirodalom
Általában 3-600 szó megadott témáról, szavanként 1 cent körül, és egy nap meg tudok írni 4000 szót anélkül hogy összetörném magam, vagy 8000+ ha nagyon tolom neki.Mondom, nem hülyére keresem magam, de 1 hónap alatt bejött annyi, hogy megvettem egy új 13"-os Macbook pro-t, mert szükségem volt egy komoly laptopra.
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
.
.
. Nem szeretnék pofátlan lenni, esetleg annak tűnni, de mi közöd van ehhez