Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
Pisztillus #41421 üzenetére
Nem errol van szo.
Sosem ertettem a britteket. Kozepiskolas koromban sem.
Akarmelyik amerikai filmet kepes voltam megerteni, hireket, stb.... ez talan beallitottsag kerdese is. Nekem nem termeszetes, ahogyan ok beszelnek.
Elso utam Londonba volt angol nyelvteruletre, tizenvalami ev angol tanulas utan.
Konkretan megijdtem, hogy egy nyomorek vagyok, 2 honap alatt sem fejlodtem semmit, egyszeruen nem ertettem, mirol beszelgetnek.
Kijottem ide, elso naptol problemamentes volt a kommunikacio.Palmafak meg csak tildy kedveert mert genyozok
Aktív témák
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Be Quiet Dark Rock PRO 4
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest