- Fórumok
- Egyéb
- ON TOPIC [Élj a mának!]
- (téma lezárva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Ott biztos rendkívül koncentráltan hull a téli áldás.

-
BlacKSouL
addikt
meg a Fülöpszigeteken is hónapnapév. És állandóan találgatni kell hogy a januári megrendelés harmadikán, vagy a március elsejei megrendelés.
-
kételkedem
addikt
A manyup számlámmal kapcsolatban én sem döntöttem még. Várom a pénztár levelét, amelyben tájékoztatnak a lehetőségeimről, és tanácsolnak valami értelmeset.
A túlzott erősödés nem lesz jó, abba majd biztosan megpróbálnak beleavatkozni.
(#49931) tope: erre a célra inkább egy hölgyet, mit ne mondjak, egy úrinőt javasolnék inkább!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
Élet sincs, nem hogy jó élet...

-
kételkedem
addikt
De nekem azt mondták, Európában lakok! Sőt! Közép-Európában!

A rózsát meg nem a türelem termeli, hanem a dísznövény kertész!

Érdekes, hogy a CHF : USD 1:1-en áll!

218,5 HUF mindkettő. A deviza hiteleseknek megemlítem, hogy én ~152 körül vettem fel és ~157 körül volt, mikor kifizettem a hitelemet... -
BlacKSouL
addikt
-
tildy
nagyúr
Holnapig van időm beváltani. Szerintem most két nap alatt nem lesz több.
-
tope
addikt
Gyilkolászunk, gyilkolászunk ?!
-
tope
addikt
De, csak a makkaszisza nem mondta jól
-
Dylen
senior tag
moziban
-
tope
addikt
Nou Camp-ben
-
kételkedem
addikt
Na de ennek olyan orra van, hogy már a kereszteződés közepén jár, mire kilát belőle a házfalaktól a sofőr! A hátulja meg olyan messze van, hogy már rég lezúztad a Lidl parkolóban az ott parkoló Marutit, mikor az eleje még mindig belóg a közlekedő útba!

-
kételkedem
addikt
Remélem komoly, mert viccnek nagyon durva lenne!
(#49850) Tim82 Bár írásom csak a képzelet szüleménye, azért úgy látom van olyan hely, ahol ilyenek tényleg megtörténnek!
-
tildy
nagyúr
Kicsit másképp érzem innét szidni ami rossz, mintha kinntről tenném.
Kinn emlékeim szerint nem szidtam Magyarországot , igaz istenítettem a UK-t .
Viszont hazajőve nagyon látszik mennyi helyen mekkora gáz van itt. Mikor én fizetek teljes árú jegyet a vonaton, nekem kell állnom súlyos ezrekért , az ingyen utazó mama meg arra se képes , hogy az ingyenjegyet kiváltsa... Igen bosszant.És igen áteshettem arra az oldalra, amikért anno tivéket szidtam: most már látom, hogy tök jogos , amit mondanak.
Nem szándékozom hazajönni , ez az ország a múltam és se nem a jelenem, se nem a jövőm.
Nolf: tudod ha az ember csak ezt ismeri, és mást nem , vagy nemigazán, akkor nem veszi észre, mekkora tolvajrablás,átverés, és rossz dolgok vannak ebben az országban. Némely város, és a természet gyönyörű ,a bulik jók,a sör olcsó ...
Szóval ha ebben benne vagy, lehet fel sem tűnik, hogy...Mondom ezt úgy, hogy régen nem éltem rosszul (igaz túl jól sem) itthon. És igen, kinn is 1 hónapig kellett rágnoma tfl fülét, hogy duplán lett levonva az oysterre bérletem a bankkártyámról , de visszakaptam az összeget. Itt a bkv elavult (több mint 5 éves ) tartozást (nem is tudtam róla, figyelmeztetést nem küldtek , jegyzőkönyvet kértem, nem mutattak ) is kamatostul bevasalt rajtam.
-
Dylen
senior tag
És mit mondjak neki?
"Légyszíves cseréld már át a csengőhangodat valami másra a kedvemért, mert rohadtul idegesít!" ?
Biztos átcserélné. -
BlacKSouL
addikt
nemtom, ezen már agyalj Te
-
BlacKSouL
addikt
áááá, szóval ismered személyesen...akkor már akár be is mutathatnál neki
-
venember83
nagyúr
Fő a változatosság.

-
BlacKSouL
addikt
Nem mondod hogy ilyen szép és f.sza van

-
pohár
félisten
értő olvasás rulz

-
zoltanz
nagyúr
Ez olyan mint az egyszer nézhető kategória. Persze mert ha egyszer se nézed meg honnan tudod, hogy milyen.

-
venember83
nagyúr
"jelekből ítélve nem ismered azt a rövid szólást, mely a nem kimondott szép emberekre szokás mondani:"
-
venember83
nagyúr
Az értelmét idéztem, javítva a hibát, ami miatt félreérthetővé vált a hsz.
-
venember83
nagyúr
"érdekes film volt ez a Szellemíró"
-
BlacKSouL
addikt
meg különbenis, nem vagyok én annyira...vagy igen?
aszondja a doki, alkalmas vagyok a munkám elvégzésére..
meg akartam kérdezni, hogy akkor is megkapom-e a fizetésem, ha nem végzem el a munkám mert alkalmatlan vagyok a számítógépklaviatúra ujjbeggyel történő ütögetésére, és a toll/ceruza ujjak közé fogására. de nem kérdeztem -
BlacKSouL
addikt
áá, az úgy olyan snassz lenne.
benne van ez a szó hogy snassz a szótárban? vagy az eredetije? -
BlacKSouL
addikt
ohajó gozajmaaaasssz
hát ha egy sorba kiírjátok a nevem alá, vállalom
-
tope
addikt
Nem szeretem a sört, lehet azért

-
NoLF
veterán
már feri is megmondta
-
Tim82
félisten
Nem vagyok ismerős a Nokia low-end taccsos készülékeivel, sajnos.

De ökörségnek teljesen jó volt, mire figyel fel a geek.

-
zolynet
veterán
az bizony az, ráhibáztál
-
tope
addikt
Végülis süt a nap, szóval lehet benne valami, arra is, meg mindenfele hasonlovakat
-
tildy
nagyúr
Kotozkodj csak
Nekem kell 
-
kételkedem
addikt
Tuti, azt vetette ki a szervezetem magából!

3338 napja egy sort sem írt. Vajon olvas néha, vagy ez egy elfeledett regisztráció?

-
Dylen
senior tag
ki fogom próbálni

-
Pisztillus
senior tag
Így van, Káposztásmegyernek ígérték az M3-at. A 14-es villamos Rákospalota-Újpest MÁV állomástól ma is az ún. "metrópályán" jár, ez ugyanúgy készült, mint az M3 Határ út - Kőbánya-Kispest közötti felszíni szakasza. Most éppen sebességkorlátozás van rajta, mert túl hangos az ottlakóknak... (De akkor a metró is lassan járna, ha kivitték volna?) Aquincumból meg tényleg csak a két átszállás marad, ezen már az rengeteget segített volna, ha megépítik az Északi vasúti összekötő mellett az Aquincumi hidat, rajta villamossal, ami Újpest-Városkapuig megy, ráhordást biztosítva az M3-ra - a semminél ez is több lett volna. Csak az a rengeteg fránya volna...
-
venember83
nagyúr
Dahale.
Tömegközlekedés: ha nektek pl. sehogy se jó, akkor tán mégse annyira tökéletes az egész, nem? Akkor meg tán mégse ér havi tízezret?

-
lujó55
addikt
Hát ez igaz! Mekkora nagy különbség! (most csettintettem egyet az ujjammal) Viszont itt nincsenek hajléktalanok a pályaudvarokon és aluljárókban.

-
NoLF
veterán
4esmetró!!!4444négyNÉGY!
-
venember83
nagyúr
Fura, hogy autóval járva a tömegközlekedés mellett kardoskodsz.
-
lujó55
addikt
hát nem tudom.
nem voltak ilyen nyomok, bár nagyon fáradt voltam az utóbbi időben és mintha lett volna egy kis izomlázam is
-
venember83
nagyúr
Értem. Mondjuk az érdekelt volna, hogy a Dahale az dahél, dehél vagy dahale. De nem lehet az ember telhetetlen, akkor valószínűleg az utolsó áll közelebb az autentikushoz. Grazie.
-
Tim82
félisten
Jah!

Van még ember, aki IRL játszik? A XXI. században?!

-
Tim82
félisten
WoW?
-
Tim82
félisten
Közben volt egy vasárnap is, hélóhéló!

-
BlacKSouL
addikt
Lehet hogy azért nem jött át, mert nekem a péntek délután is ugyanolyan szar, és erre még felfogást se tudok erőltetni úgy, hogy a japán vezértől ülök másfél méterre, és 10 percenként teljesen összefüggéstelen témákban kérdezget a 9-en felül még. Meg talán azért is, mert mostanában a hétvégéket sincs miért várnom. És mert kezdem néha úgy érezni, hogy az életem épp egy rakás sz.r, csak épp néha hígabb, néha sűrűbb.
-
lujó55
addikt
Pláne úgy, hogy a hét közepén mindig jó idő van, hétvégén meg szakad az eső.

-
BlacKSouL
addikt
Akkor nem értem. Nekünk péntek déltől is hajtani kell, egész a munkaidő végéig, pl. ma is. Szűk 9 ügyben kellene dolgoznom párhuzamosan, két kézzel, egy szájjal, 10 ujjal, és még kollégám sincs itt ma. Tudom tudom, akasszak viharlámpást a tökömre hogy éjszaka is tudjak dolgozni...
-
BlacKSouL
addikt
közalkalmazott ugye?
-
kételkedem
addikt
Igen.
Már találtam is szállást!
11 700 Ft/fő/éj reggelivel. Ennyiért Hajdúszoboszlón sem lehet éjszakázni, nemhogy Dubaiban!

Na jó, az utazási költség egy picit megnyomja a végösszeget, de a szoba akkor is bagóért van!

Egyébként Dubaj vagy Dubai

-
zolynet
veterán
azt tényleg jól elhúztuk, behúzhatnánk 1x
jelenleg 1 képem sincs, ~4-6giga képem ment a levesbe, hdd meghülyülés
-
zolynet
veterán
nem mutattál be neki

ma úszás, szauna, termál ... egy jó szabi, lassan megyek is
szép napot -
kételkedem
addikt
Az ki az a Speri Feri?
Már ha idézed ugye?
-
bnss
veterán
Műveleti sorrend? (Régi szép idők, milyen nyugodt világ volt általános iskolás szemmel.)
Az a csúnya gomb, mindig útban van...
-
vikvuk
senior tag
ennyi () elég is
-
bnss
veterán
Csakis a gondolatmenet átláthatóságáért került oda, tényleg nem kell a műveleti prioritás miatt.
-
ladybug
őstag
Hálás köszönet.
-
NoLF
veterán
na persze, majd biztos Winston Wolf fogja megmondani, aki kurva gyorsan vezeti az Acura NSX-et...
-
Pisztillus
senior tag

-
venember83
nagyúr

-
lujó55
addikt
no terror!
(most)
-
lujó55
addikt
Igen, pont olyan!
Már gondoltam, hogy indítok egy ilyen naked garage vállalkozást.

-
NoLF
veterán
jó ég, ha ehhez még valóvilágot is adunk, akkor fekete lyuk lesz belőle b+
-
lujó55
addikt
-
fokukac
nagyúr
ez valami emelt díjas szeksztelefon, amit éjjel kettőkor kell hívni?

("RÚÚF MIKH AN" ) -
kételkedem
addikt
Kihúztam, betoltam, minden rendben!

Annak viszont nem tudom, hogy örüljek-e, hogy:
Mint a mi biztonsági intézkedések, rendszeresen képernyo tevékenység az MKB rendszerben.
Nehogymá' a képernyőtevékenységemet! Ráadásul rendszeresen?

-
Tim82
félisten
Majd' két év ide vagy oda...

Egyébként most épp nagyon szerethetnek engem a szomszédok (bár két napja kiírtam + mindenkinek be is dobtam a postaládájába értesítést, hogy ne érje őket váratlanul a felújítás) - a két mester éppen feldarabolja a kádamat, amiben még volt anyag.
-
tildy
nagyúr
Az osztalyok kb fele nem iden barnult.... Mivel nalunk is - bar kevesen voltak- de kozuluk kerultek ki, akikkel a legtobb gond volt, igy igen, azt mondom mind az oktatas szinvonalat, mind a tanulasi lehetosegeket meghatarozza. Olyan suli , amirol te beszelsz, es jo, es megfelelo 30 km-re Szolnokon vagy Jaszberenyben van. Megy 6.30kor busz azt szevasz....
-
Tim82
félisten
Nekem melómentes van. Már 3. napja. Esküszöm, kipihentebb lennék, ha dolgoznék. Előkészületek a fürdőszoba felújítására rúlzanak.

-
tildy
nagyúr
Azt irod nalatok a gyerekek . Tobbesszam. Tehat a gyerekek jo resze buszozik, atjar mas faluba. Gondolom mennek egyutt. Nos itt a kornyeken senki nem jar at mas faluba, ergo egy 7 eves gyerek total egyedul megy, ismerosok, baratok, iskolatarsak nelkul.
Szerintem is tudnak setalni, de egy 6-8-9 eves geyreket nem engednek el 10 kmre, egyedul, busszal, ugy hogy :
2km-t gyalogol a buszmegig , es at kell mennie a fouton
buszozik 10-15 percet
2 km-t gyalogol megint az iskolaig, atmenve a foutonBocs, de ennyit nem er meg, hogy :
1. rosszabb iskolaba jarjon
2.hogy ne legyen azonos nevu osztalytarsa
3. korabban keljen, feleslegesen utazzon -
tildy
nagyúr
Ok, hat szerinted tok realis egy 6-8 eves gyereket 10 km-rel arrebb jaratni naponta busszal, egyedul iskolaba -szulok dolgoznak , Szerintem nem az.
Ezek kozul Ladany fele napi 2 db busz van, Jaszbereny -Szolnok iranyaban orankent, ketorankent egy - > legkozelebbi telepuleseknel be sem mennek a faluba a buszok, csak elmennek mellettuk , +2 km gyaloglas kene meg. Ja, es a gyerek egyedul menne, mert mindenki mas a helyi suliba jar. Tenyleg valasztasi lehetoseg, meg azt mondom meg akar meg is oldhato, csak milyen aron. -
Tothgera30
veterán
+10 perc buszozás
? Kicsit több az szerintem, én csak Nyíregy belvárosában 15 percet buszozok, ja és még nem is szóltam az ~1,5 órás vonatozásról
. Emlékszem hogy mikor még középiskolába jártam akkor se 10 perc volt bemenni Záhonyba, pedig a legközelebb lévő iskola volt, azt hiszem olyan 20 percet utaztam és 7-10 percet gyalogoltam
. Áh, a régi szép idők, na de ne nosztalgiázzunk
. -
tildy
nagyúr
tudod vannak olyan helyek, ahol 20 perc, mire beersz a buszmegalloba gyalog, es ketorankent jar busz...
-
tildy
nagyúr
Tudod vannak olyan helyek, ahol nem lehet valasztani, mert van egy iskola, azt pazony. Foleg falun.
-
venember83
nagyúr
Nem jártál iskolába?

-
tildy
nagyúr
Ne emlegessetek mar a nevrokonsagom

Mondjuk nalunk szinte kizarolag olyan nevek lesznek, amikbol nincs sok. Iszonyat rossz volt oskolaban is, hogy volt vagy 3 Ildiko. Meg 3 Attila. Meg 3 Anita... -
R
senior tag
nézegetve a neveket a Zsejke még visszafogottnak mondható
Tóth Tarcsa Töhötöm is lehetne a következő, ha fiú lesz 
-
tildy
nagyúr
Lehet
De akkor sem gyakori. 
-
kételkedem
addikt
Autó, nektek:

-
kételkedem
addikt
A Tóth, Kis, Nagy és Kovács nevek annyira triviálisak, hogy a szülők gyakran akarnak valami ritkább utónévvel javítani a helyzeten. Gondolom itt is ezzel akartak egy kis egyediséget, különlegességet lopni a névbe. Tóth Ágnesből szerintem van egy néhány az országban.

-
venember83
nagyúr
-
Pisztillus
senior tag
Áll az alku!

NoLF: Bacik is vannak, de vírusok is (enterovírus), valószínű, hogy téged ez utóbbi kapott el. Gyönyörűen tudja utánozni az influenza tüneteit (ezeket mind leírtad - ízületi és izomfájdalmak), emellett még a gyomor-bélrendszeri panaszok. Láz viszont nem feltétlenül társul hozzá. Amit tehetsz: sok folyadék, C-vitamin, és esetleg aszpirin, na meg fekvés. Hasmenés esetén pedig Lopedium és/vagy Bolus adstringens.
-
R
senior tag
a következő kérő 40%-ot kap?
-
venember83
nagyúr
Befektethetitek az én jólétembe, akár. Áldásom adom rá.

kételkedem: Egy mosoly ilyen hatással volt rád?
Örül az ember a mosolynak, szó se róla, meg ritkán is kap idegenektől, no de ennyire. -
Pisztillus
senior tag
De nekem is, mert rögtön piacra tesszük nagy tételben...

Szép, novemberi tavaszi napot mindenkinek!
-
Tim82
félisten
Én csak örülök, hogy mindegyik opció bejövős neked!

-
Tim82
félisten
Szerintem nem az a baja, hogy nem lehet előrejelezni. Hanem az, hogy Aigner Szilárd már megbízhatatlan, mint levelibéka!

Egyébként meg különben is, Tildyt itthon még az időjárás is húzta, amióta Angliában van, azóta
- tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés
- "London - erős szél, de [a Taft] a frizurát összetartja!"
- meg különben is Magyarország monnyonle, mer' Angliában mézeskalácsból van minden. Még az eső is!A kívánt rész aláhúzandó.

-
Pisztillus
senior tag
Lehet, hogy mindenki este tíz után indul csak el, amikor már átmehet a Margit-hídon...

-
NoLF
veterán
látom nagyon naprakész vagy geológiából és biológiából, akkor csak annyit mondok, hogy neked legyen igazad, és a bolygó meg az emberiség maradjon fenn sértetlenül évmilliárdokon keresztül.
-
Pisztillus
senior tag
Kicsit más téma. Kezdhetünk fellélegezni? Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy a Szentendrei úti felüljáró és a Vörösvári út Szentlélek tér és Flórián tér közötti részét mikor lepik el a sávátrajzolgatók...
-
NoLF
veterán
remélem láttad a hülyeség korát.
szerintem majdnem mindegy, hány éve jegyzik a hőmérséklet alakulását, ha pl a francia alpokban a gleccserek az elmúlt 50 évben 150 méternyit olvadtak (vastagság) és hogy már most feleannyi sípálya van kb, mint amennyi 50 éve volt...
-
Mawyx
őstag
...és beltérben?
Éhes vagyok, csesztem kaja alapanyagot kiszedni a fagyasztóból, de a feladataim sem csinálom. Valami húsom van, kellene olyan kajaféle, ami megvan max 1- 1.5 óra alatt kiolvasztással együtt, mert akkor mennem kell. 5let? Sült csirkecomb? Nem lett bepácolva. Tyűha. sóhaj, sóhaj
-
zoltanz
nagyúr
Persze nem a 90 -en és a halálközti korosztályra gondolok.
-
zoltanz
nagyúr
A nők amúgy is kortalanok.

-
venember83
nagyúr
49.

-
zoltanz
nagyúr
Állítólag vannak már gyógymódok a klimax kitolására, igaz elég borsos áron. Bár ha rá kerűlnék nem nagyon izgatna a kérdés.

Kylie Minogue is közel van az 50 hez 42 és azért...
-
ngabor2
nagyúr
tudnék én rosszabbat is mondani... de nem akarok

-
lujó55
addikt
1999-ben én is utaztam ICE-vel véletlenül, mert pénzem nem lett volna rá.
A mi vonatunk Berlin Zoologischer Garten-ből műszaki okok miatt nem indult el, ezért egy csodát küldtek helyette. Sajna csak Magdeburgig mentünk vele, de 200 felett volt. Azok az űlések! ááááá A csendről nem is beszélve...
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- ON TOPIC [Élj a mának!]
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Amazon Prime Video
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Sony Xperia L1 2/16GB fekete / 12 hó jótállás
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem kell