- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
bolondember #40794 üzenetére
még jó hogy sokan nem ismerik
-
válasz
bolondember #40797 üzenetére
Ne kötözködjél, mert lerajzollak és összetéplek
-
válasz
bolondember #40794 üzenetére
2x is 1 nap totyikgyilkolni
-
pohár
félisten
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #40785 üzenetére
bagoly mondja..
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #40774 üzenetére
-
válasz
bolondember #40772 üzenetére
Én se vagyok nagy iszákos (5-6 éve még nem is ittam pálinkát) de Pénteken este pl. a 6-7 feles (jó kisebb volt) 1 óra alatt meg se kottyant (amin meglepődtem magam is).
UI: Mondjuk Szombat este 10től a gyomrom már kissé furcsán érezte magát az italoktól, onnantól már nem ittam, tegnap meg azért mert sofőr voltam visszafele.
UI más: Sajnálom a tábort de remélem a következőre eltudok menni, illetve hamarabb veszem észre, mert kb 10 napja láttam meg
-
fasirTTT
őstag
válasz
bolondember #40781 üzenetére
csak fogom
én is tervezek egy ilyet -
fasirTTT
őstag
-
fasirTTT
őstag
válasz
venember83 #40776 üzenetére
nem, de igazából nem maga a csávó kellene, hanem a link a házról
a ház nem a szokásos verzió (fából) hanem inkább hasonlít egy éjjeliszekrényre
de az első PC háza 1 fa Hello Kitty-s volt
így se rémlik senkinek ?zolynet: hát jah pontosan én sem tudom, hogy mit is kezdjek winnerrel
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #40776 üzenetére
Winner-t kérdezze, v pont Ő csinált ilyet?
szép hetet
-
fasirTTT
őstag
heló mindenki
szeretném a segítségeteket kérni, hogy van itt ph-n 1 olyan csávó aki fából csinált PC házat + hangfalat is
már vagy 1 órája keresem, de az istenért se találtam meg
valaki esetleg nem tudná elküldeni a linket PÜ-ben ? -
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #40772 üzenetére
Az enyém sem. Szombaton ittam 2X3 cl házi ágyas almapálinkát és igazán nem is esett jól
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #40767 üzenetére
vagy az hogy védőfelszerelés nélkül nyomja
mármint a kulcs..
-
Szépet mindenkinek.
Hétfő, újra munka, de valahogy inkább maradtam volna Siófokon fertőtleníteni a testemet belülről (pálinkázni, borozni) mintsem idebent dolgozni (főként hogy ma jó idő van, mert ott Szombaton ramaty volt), dehát a pénz nagy úr.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #40767 üzenetére
Ma túlélésre játszunk.
Nem, nem!
Új hónap, újabb remények! Mindenkinek jó reggelt ezen a csodálatos hétfői napon, amivel nem csak egy újabb hetet kezdünk, hanem ez augusztus első munkanapja is!
-
tildy
nagyúr
En mondtam, hogy visszuk a jo idot, nade kanikularol azert nem volt szo.
Na, ma indulas Ozoraa, egy szep hetnek nezunk elebeTegnap bevasaroltunk, alig vettunk valamit, hopp 35 font el is ment. Angliaban en meg nem is emlekszem, hogy a sainsben valaha koltottunk volna egyszerre ennyit.
Na jo tegnap elmentunk sorozni az olcso volt, meg a kozel is olcso volt, de amugy eleg nagy dragasag van idehaza....El is szoltam magam, esmein koppintott az orromra, hogy azt mondtam otthonkellemesebb ido van, stb, hogy azt mondtam otthon.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #40765 üzenetére
Nem kell érteni őket, én sem próbálkozom ezzel már régóta.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #40763 üzenetére
Buknak is rám a nők.
-
Tim82
félisten
válasz
rozsomak96 #40758 üzenetére
Painball? Ti szögbelövővel játszátok?
-
fokukac
nagyúr
válasz
rozsomak96 #40758 üzenetére
otthon a quake, az tök olcsó.
a paintball nem az.
Én két helyen voltam eddig, egyszer budafokon egy harctérnek kiképzett pincerendszerben, egyszer pedig a XVI. kerületben, az Ikarus mellett a volt lőtéren. -
rozsomak96
tag
Szeretnék elmenni Painball-ozni haverokkal, csak nem tudom hova menjünk. Nem tudjátok melyik a legolcsóbb?
-
venember83
nagyúr
Pff, majd. Nem most.
-
dragonfx
veterán
egyre jobban rájövök ezen a világon önzőnek kell lenni csak saját magamat nézni mert másképp csak szívok és elveszem magamtol amit akarok.én nem akaork ilyne lenni de a világ ilyenné tesz.
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #40748 üzenetére
Nekem meghal valamelyik térdem és valamelyik könyököm 3 menet alatt...
Dylen, Timtim: oké, nemperverzek is jöhetnek...
Szóval a gokatridő számomra -> 9-ével kezdődő héten bármelyik nap este
, csak időben szóljatok... Azaz a 2-i héten...
-
Dylen
senior tag
őszibarack!!
tbs: miért nem lesz másik napon?
-
tbs
addikt
Pénteken a snapszos buli számomra meghiúsult. Sajnálom.
-
Tim82
félisten
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #40739 üzenetére
42-es sportcimpőmet hasonló méretű plazmatévére cserélném.
Jelentkezni a szerkesztőségben, "ráfizetek" jeligére. -
-
ngabor2
nagyúr
hazajöttem, és ettem egy paradicsom ízű paradicsomot. ismét tudom, mi a különbség a piacos, zölden leszedett cucc, meg a rendes paradicsom között.
ráadásul ez az óriásparadicsomról jött. amellett, hogy nagyon jó az íze, a hús a szokásos kb. 65-70% helyett kb. 90-95%-át tölti ki (nagyon kevés benne a "mag körüli zselé"), alig van benne mag, és nagyon finom. nagyon megérte palántát kérni belőle. jövőre is ott fog teremni, az biztos
(ha valakinek esetleg fog kelleni pár mag, szóljon, remélhetőleg csak egymásról, vagy önmagukról lettek beporozva, tehát nem korcsosult el a fajta.)
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #40732 üzenetére
winner, a nélkülözhetetlen
nekem 2 pü, meg 20 levél maradt
-
pohár
félisten
Egy feltűnően csinos hölgy utazik a nagyon csúnya gyermekével a vonaton. Beszáll a fülkéjükbe egy katona. Egy idő után nem bírja tovább és megkérdezi.
- Ne haragudjon hölgyem, de önhöz fogható szépséget még soha nem láttam, de meg szeretném kérdezni, hogy miért ennyire csúnya a gyermeke? Fiatal nő sírva fakad a következő állomásig, ahol is felszáll a százados. Meglátja a síró nőt és így szól:
- Katona maga miatt sír ez a nő? A katona elismeri a vétkét. A százados így szól:
- Nos, akkor engesztelésül a hölgynek veszel egy csokor virágot. a majomnak meg 1 kg banánt!!! -
Winner_hun
félisten
273 új e-mail, 16 új privát üzenet, 1024x768-as felbontás hetekig. Brr.
A gokart nagyon jó dolog -
-
ToBeY
nagyúr
Egy dolgon gondolkodtam ma,amivel mindig gondba voltam. Hogy mikor kell jó reggelt-ről jónapotra váltani illetve jó napotról jó estére köszönésben?
Mert ha mondjuk felkelek 11kor nyilván nekem reggelt,de aki hatkor kell annak jó napot -
AMD Power
titán
Jobb reggelt!
3 sör és 3 Hubertusz tegnap este... most meg mindjárt hányok!
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #40715 üzenetére
Szerintem rosszul látod a dolgokat. Az esztétikus testek minden formában szépek. Lsd. pl. Scott Bakula vagy David James Elliot. Nem kell feltétlenül Christina Hendricks-nek, vagy Abby Brammell-nel lennie...
Szvsz is kellemetlen a sok (túlzottan sok) ilyen jellegű megnyilvánulásod. Netán látens buzi-e vagy..?
-
Jó reggelt, és megyek reggelizni.
-
kételkedem
addikt
Tuti, hogy nem a halászlétől fáj a fejem
-
fokukac
nagyúr
válasz
csá, remélem, szakadni fog az eső, ott, ahova mész, és így alkalmad lesz összemelegedni sok germán hölgyeménnyel a liftben!
ja remélem lesz lift is
... ..... ....... ...... ........ ....... .......... ....... ....... amúgy itt vagyok egy színészesküvőben, tele van facér színésznőcskékkel az egész...
-
Vladi
nagyúr
Létezne, hogy nincs itt osx-el foglalkozó topik?
Őrület.Valaki nem tudja, hogy kell osx hótigris vagy mi alatt beállítani az alaprételmezett alakalmazásokat?
-
Mawyx
őstag
válasz
A nők számára viszont rohadtul nem kellemes minden áldott nap ezt olvasni. Arról nem is beszélve, hogy undorító két női test szorosan egymáshoz bújva, de 2 férfitest már igencsak őrjítően dögös, mondjuk a szemnek igencsak kellemes.
Jó nyaralást, bár tuti mindjárt esni fog ott -
BlacKSouL
addikt
Hát egyfelől, mert ha valaki elír valamit, akkor próbálják kijavítani, egyúttal megjegyeztetni az illetővel, hátha rosszul tudta, és márpedig a fórumnak van némi közösségi nevelő jellege is.
Másfelől ha azt írod szar napod volt, abban a szar szó a szart juttatja eszedbe, ami meg nem kellemes. Míg a pina szóról valószínűleg mindenkinek a pina jut eszébe, ami meg minimum a férfitársaság számára kellemes. Ráadásul a pina - habár sokféle szinonímával helyettesíthető - mégis ez fejezi ki leginkább a lyukközpontúságot.
Harmadrészt viszont - habár beírhatod mindennap hogy fasz - az valószínűleg nem lesz oly mértékben elfogadott. Ez kb olyan, minthogy a női test szép. Lehet szép egy férfitest is. De míg két szép női test szorosan egymáshoz bújva is szép, két szépnek mondható férfitest általában ritkán mondható szépnek. Mondjuk úgy a szemnek nem oly kellemes.Na most miután ezt így kifejtettem, ezúton üdvözlök mindenkit a következő 1 hétre előre, jó nyaralást mindenkinek de főleg nekem és magamnak
Én a fentiekhez hasonlóan fáradt aggyal esek most neki az elkövetkezendő mintegy 11 órának és kb 650 kilométernek.
Legyetek jók, majd valamikor jelentkezem.És most...
-
Vladi
nagyúr
Émbörök! Szerintetek ez az aláírás még belefér, vagy kiver bizonyos biztosítékokat?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #40706 üzenetére
mit mit? Pinát!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #40704 üzenetére
Ha 10-ből 5x negatívan, 5x pozitívan befolyásolja az időjárás a tervek végrehajtásának milyenségét, akkor azt mondom átlagos. Ha 10-ből 8szor negatívan, azt mondom pech.
10-ből 10-re mit mondjak?
És akkor is elindulok Horvátországba, ha a Csendes óceán ráesik a fejemre. Csak utazás és utazás között is van különbség.
Különben nézve a műholdakat, általában elég Kolozsvártól keletre, vagy Zágrábtól nyugatra elhagyni az átokzónát, mert azon kívül nyáron inkább van nyár mint ősz.
Na megyek is majd lassan Zágrábtól délnyugatra. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #40701 üzenetére
Nem lenne muszáj esnie sem
Aktív témák
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!