Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Dylen
senior tag
na gyerekek, szintet léptem!

a 4.ről felköltöztem a 6.ra, a beosztásom 1.3-ról 2.0 lett, és kaptam egy manager asztalt, kilátás a duna és buda
-
NoLF
veterán

-
BlacKSouL
addikt
Alacsony fogyasztás = 20 l/100 km --> 18 l/100 km
Csak tudd, hogy ezzel szemben pl. a Honda mekkora környezetvédelmi merényletet követett el, mikor az 5,7 l/100km-es, 83 Le-s i-DSI motort lecserélte a 6,0 l/100 km-es 100 Le-s i-VTEC motorra. Hát micsoda elképesztő felelőtlenség. Nem néztem utána, de szinte biztos vagyok benne, hogy a 136 g/km CO2 kibocsátás is felugrott legalább 140-re. Én nem is értem a japánokat.
Mellesleg az i-DSI motoros Cityt most 5,3-as átlaggal használom. De szombat éjjel irány Isztria, meglátom mit okoz hosszú pályázásnál.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
" Úgy tudjuk, ez a motor már megközelíti, vagy túl is lépi a 600 lóerőt, viszont a fejlesztésnél lényeges szempont lesz az alacsony fogyasztás is..."

-
kételkedem
addikt
Vallomást tett az a francia asszony, aki az évek során nyolc újszülöttjét fojtotta meg. Állítása szerint férje nem tudott a gyilkosságokról
A kisegítő ápolónőként dolgozó asszony azt állította, hogy első terhességét olyan borzasztó tapasztalatként élte meg, hogy nem is akart több gyereket, de orvost sem akart felkeresni, akitől fogamzágátlót kaphatott volna.
A férfi azt mondta, hogy nem tudott semmit, és hogy a felesége olyan nagytestű nő, hogy könnyen elrejthette a terhességet.Az első terhességét borzasztó tapasztalatként élte meg, de az első elásott gyereket nem?
A XXI. sz.-ban van olyan elmebeteg, aki ahelyett, hogy orvoshoz fordulna, sorra ássa el a gyerekeit?
A férj sosem volt otthon mikor a felesége vajúdott, szült, majd ásott? Biztosan vak és süketnéma szegény férj, ha azt sem veszi észre, hogy terhes az asszony és azt sem, hogy a kertben ás.Ilyenkor eszembe jut a barátom, aki kb 20 éve jár orvosról orvosra a feleségével és mégsem lehet közös gyerekük.
-
venember83
nagyúr
Bubu, mondj búcsút: [link]
-
BlacKSouL
addikt
Na EZ csak a ma esti termés, és csak az asztalomra hullva. Most fél 12 van, és fél 10-re értem haza. És panelben lakom, a 7. emeleten. És 1 órára nyitva volt az ajtó. És 1 órája megy a szúnyogirtó.
Nem tudom a szobámban szanaszét mennyi szúnyoghulla lehet még, de nem lehetne hogy ezeket Noé legközelebb otthagyja a picsába? -
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Attól függ, hogy mennyi ideje törleszted a hitelt. Ha pl. most ki szeretnénk fizetni a lakáshitelt, a vételárat kellene kifizetni, eddig csak a kamatot fizettük ki. ez egy kicsi felháborít...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Egy jó ismerősöm egy zuglói kis lakásban lakott két másik szintén ismerős sráccal együtt másfél szobában. Miután így összeköltöztek, sokszor átjártam én is hozzájuk dumálgatni, életet élni. Már nem tudom hogy kezdődött, de az alattuk lakó szomszéd egyszer bedobott nekik egy kézzel, vonalas füzetlapra írt levelet, a "Kedves felettünk lakó zajos fiúk" megszólítással. És Csaba aláírással. Már kezdett érdekes lenni a sztori. A füzetlap mindkét oldala tele volt írva, a második lap alján szokás szerint összesűrítve a láthatóan kényszerből berekesztett mondanivalót.
A levél lényege az volt, hogy nem tudja hogy vidéken a családi házban ez hogy működik, de a budapesti panelvilágban bizony a kényszerű együttélés megkövetel néhány kompromisszumot. Nem idézném szószerint, de arra kért, hogy mivel rendkívül nagy zajjal jár ahogy a szobában lépkednek, és ez őt az anyukájával együtt zavarja, ezért legyenek kedvesek úgy lépkedni, hogy a talpuk sarkát nagyon finoman lehelyezve, majd a talpuk puha részén lágyan előregördülve legyenek kedvesek járni, és mindenképp szerezzenek be nagyon vastag padlószőnyeget.
Nem emlékszem a részletekre, de azt hiszem válaszoltak neki valami hasonló stílusban. "Kedves alattunk lakó Csaba" megszólítással, és "A feletted lakó zajos fiúk" aláírással. Innen kezdődött egy 5-6 levélből álló, lassan eldurvuló levelezgetés, amit ő következetesen kézzel füzetlapra írt, ők meg nyomtatva A4 lapra.
Aztán egyszer egy majdnem buli alkalmával történt, hogy kihívta rájuk a rendőrséget. A két fiatal rendőrsrác felment, becsöngetett, a srácok behívták őket, látták, hogy esély nincs rá, hogy ez áthallatszódjon zavaróan odalentre, és mikor az igazoltatásnál az egyik srácnál meglátták, hogy karateoktató, és a rendőrség karate-sportszakosztályának kártyája van nála, épphogy csak nem kezdetek ők is bulizni. De szolgálatban nem lehet. Viszont beszéltek Csabával, látták hogy ki ő és milyen, és mondták, hogy ők itt nem láttak semmit, és hogy részvétük
Csakhogy ez már volt az a szint, hogy a srácok mint albérlők szóltak a tulajnak. Aki történetesen ügyvéd volt. Innentől kitalálható a történet. 3 hónappal később meglett a távoltartási vagy milyen végzés, hogy bármilyen hasonló zaklatás automatikus feljelentést vonhat maga után, vagy hogy volt. Lényeg, hogy végzés volt róla, hogy nem lehet beleszólni hogy járkálnak a padlójukon
4 hónap után elköltöztek alóluk.Ja, bosszúból ellopta a lábtörlőjüket
Ők meg ellopták az övéket. De ez már a végső játék volt. -
Lakásszövetkezet, nincs közös képviselő, de ez nem is olyan probléma, amit nagyon meg lehetne oldani szerintem....
Inkább a rokonait kéne megkeresni, hogy vigyék el szakorvoshoz, hátha lehet rajta még segíteni, és ez csak még valami kezdeti fázisa a skizofréniának.--------------------
De hogy vidámabb dolgokról is firkantsak :
Lakótelepi idill :

-
válasz
fokukac
üzenetére
amúgy nemtom, mondtam-e,
tegnap becsöngetett hozzánk (addig csöngetett és erőszakoskodott, amíg be Orsi be nem engedte a lakásba! - napközben, tudta, hogy én nem vagyok itthon!), és megvádolt minket azzal, hogy még mindig bejárunk a lakásába, elviszünk dolgokat, és a cipőjét is kicseréljük más méretűre, meg a papucsát is, és így felemás cipői vannak. KOnkrétan megnézte a cipőinket is...Én már nem tudom, mit csináljak vele, bizonyisten. Lipótmező, instant?
-
nike_
addikt
sziasztok.
2 napig itthon, aztán megint tovább...
-
válasz
venember83
üzenetére
dehogynem. abban élek már 3 éve. nem költöztem azóta (Sajnos) De majd most. olyan jó a lakáspiaci helyzet úgyis, meg a svájci frank is olcsó most, ha előtörlesztenék netán...

-
a nyanya megint akciózik, ráadásul a bulizós egyetemista szomszéd is megjött. a másik irányból a buzik szerencsére nyaralnak.
Öröm az élet a lakótelepen. Tegnap este megint elhatároztam, hogy költözöm, nincs mese.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
pontosan. nekem még nem volt belőle bajom

-
venember83
nagyúr
A tej mennyire fekszik meg jól egy szépen megvetett sör ágyban? Vagy csak gyomor kérdése...
-
NoLF
veterán
meg kell törnöm ezt a nagy csendet, nagyon fáj a torkom...
megintcsak megbizonyosodtam, hogy akár 1 gombóc fagyitól is ez lehet.
népi gyógymódot kell alkalmaznom: pálinka, méz, fokhagyma, .s csípős kaja, ami most egy jó kolbászos tojásos lecsóban manifesztálódott.
-
BlacKSouL
addikt
Szimmetrikusan.
Kéket középen legyorsítod, két színt keresztben a lefelé gyorsító felé, a kéket meg a fennmaradó fölös balossal elkanyarítod balra. [link](Most 5 percet tököltem vele, mármint a 2:5-el - de muszáj addig végigjátszani - elsőre kb 1 perc alatt megvolt, nem is gondoltam hogy pont ez nehéz lehet)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Nekem mindig a kocsiban van, idebent meg 1 méter magas (alacsony) ablakok vannak, nem süt be, pedig ablakkal szemben ülök.
Csak mennék már haza.
Na, mire leírtam már nem süt
-
BlacKSouL
addikt
-
Killing
addikt
[link] Pause, utána balra nyíl és mehet a játék.

Ha volt már akkor bocs.Szép napot!

-
Na holnap PH tábor, mert a Siófoki fuvarról nincs hír
Viszek pálinkát, meg bort, igaz nem sokat, meg nem is házit.Szép napot mindenkinek
-
pohár
félisten
vár már a rántott karaj és az őszibarack krémleves, már hallom ahogy hívnak

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Így?
Xpod: Ők sem olyanok. Veled innák meg a sört, és nem előled.

-
válasz
venember83
üzenetére
Otthon nem nyaralunk.
A PH! táborozók meg úgyis meginnák előlem a söritalt.
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére

Ez a komornyik édesanyjának vityillója és ladikja volt - ez a nyári szállásunk és ezzel szoktunk pecálni menni

A sétahajó kapitánya esküdözött, hogy márpedig ez a PiciPuha szülőatyjának ladikja - és bár csillagos-sávos zászló lengedezett rajta, mégis azt mondom, messziről jött ember azt mond, amit akar

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Most ezt miért kellett?
Olyan Vagy... 
-
Bubu79
addikt
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
HI!
pedig enm rossz: bof, osszeharacsoltam vagy 2xdb-ot
udv
neduddki
mod: Maci kussoljon miikjutan macsakzabalokat korbejutazta:- )))
-
Bubu79
addikt
Izgatottan figyelem az időképponthut - Valami történik Paks környékén, Madocsa pedig már odavan!

Gomba, vagy nem gomba?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
pedig gyönyörű, Fertőd és a kastély pedig magában megér pár napot!
-
válasz
bolondember
üzenetére
Nem forgolódni, fürdeni kelll benne.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
nekem még nem ennyi (a távolság), de még én se fordultam meg a tó környékén...

-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
az nem rossz hely
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Tó.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
borzalom! FERTŐ!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ezek ilyenek, hallod...
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
megvot?

-
PH-User
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tényleg nem értem.