- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #42094 üzenetére
Asszem, tavaly szilveszterkor nyomtam este 6-ig...
(a karácsony szerencsére kimaradt a munkabeosztásomból akkor)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zolynet #42085 üzenetére
Egyre több cégnél hallom hogy ez van. Meló hétköznap fél 8-tól fél 4-ig, aztán pénteken 2-kor húzás haza. Nekünk minden nap fél8-tól fél 5(!)-ig, és pénteken is. És ünnepek előtt is. És karácsony előtt is. És hosszúhétvége előtt is. Nem baj, hogy az egész országban mindenki hazament már, semmi értelme itt ülnünk, de muszáj. Mert mi japán cég vagyunk.
-
zolynet
veterán
14kor elengedtek minket, mik vannak
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #42082 üzenetére
"one Ring to rule them all!..."
Ja bocs, elnéztem az univerzumot.
Bubu: igen, levágom azok orrát, akik fintorognak.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #42079 üzenetére
"spice must flow!"
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #42079 üzenetére
Én baltát használok.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #42076 üzenetére
vigyázz, a nagy mackó figyel téged (is)
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #42076 üzenetére
-
dragonfx
veterán
nem szeretek fikázni d ehogy ez az új garnier men roll on mekkora xar...48h.s izzadásgátló hatás...aha 48 perc után dől rólad a bűz....faxom
-
válasz
Tothgera30 #42067 üzenetére
Szép napot miindenkinek, kis eső már lement a mai nap.
VGA hibára utal (próba másik gépben ha lehetséges), de lehet a táp is hogy nem bírja.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30 #42067 üzenetére
kellemeset.
OFF: szvsz driverhiba lehet inkább. De kérdezz meg valaki okosabbat is.
-
Jó reggelt
.
ui.: Az VGA hibára utal ha játék közben bemelegedés után kifagy a játék, vagy szürke/kék képernyőt kapok, mert integrált karival minden hibátlanul megy.
-
neduddki
nagyúr
HI!
a mult heten felvett cm5x21et nesztruk, nekm nem szabd alaszkas dolgokat nezni most egsyzeruen megint meg vagyok bolondulvaaaaaaaaaaaaa:- (
udv
neduddki
-
BlacKSouL
addikt
De rég hallottam
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #42061 üzenetére
du. 6 óta? kizárt
-
BlacKSouL
addikt
..de miért nem veszi fel a telefont?..és miért nem hív vissza?...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #42057 üzenetére
Inkább kérdezd meg hány hurrikánt éltem már túl
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #42051 üzenetére
"Majd megmérjük, hogy hány hüvely..."
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #42053 üzenetére
nem.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #42051 üzenetére
Ha végtelen, akkor egyáltalán nincs vége, se egyik se másik. Nem?
-
Jó a téma
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni. Pár hónappal ezelőtt olvastam itt fórumon hogy van egy oldal ami megjegyzi,tárolja az interneten a weblapok előzményeit! Teszem azt az 2010 január 10.-ei index.hu-t megtudtam nézni, vagy bármilyen oldalt amit szeretnék. Sajnos nem tudom már a címét, tudnátok segíteni ebben? -
Hazajöttem végre valahára, már csak 20.-án, 23.-án és 25.-én kell mennem vizsgálatra
.
-
tiv83us
veterán
Micsoda kulturalt sportember, hej!
Nem hogy inkabb csendben fuvezne, mint Phelps
-
Winner_hun
félisten
Racecam vajon most alszik? neduddki lemerült és kéne nekem egy monitor guru...
-
tildy
nagyúr
Azt tudok itt is gyartani.
Jut eszembe, Brusszel, kisbolt:
gyorsan vettem ket gyumolcsos sort, az egyik hoegaarden volt.
Masik meg valami kriek, de nem a floris.. Es az nem is volt annyira finom, bar ihato volt.Jahm, angoloknak a pilota keksz bejon, de ahogy latom a dianas cukor kevesbe...
-
ToBeY
nagyúr
Olyat láttam ma, hogy nem tudom sírjak-e vagy nevessek.Kb 60éves nő úgy volt felöltözve és kifestve, mint egy 16éves kiscsaj aki éppen buliba megy.
-
-
NoLF
veterán
újra vannak elérhetőbb áron samsung tvk a kínálatomban, ha valakit esetleg.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79 #42013 üzenetére
Ezzel csak egy gondom van, hogy ha csak a műanyagot fogod is működik, és akkor is ha szigetelt cipőben/padlón állsz. Persze statikus elektromosságból nem vagyok jó, de ezek elvileg valamennyire kizárják hogy áramkör legyen belőle. De valahogy mégis működik.
Amennyire oldalról látszott, egy kis nyák is van benne a kijelző alatti részen -
pohár
félisten
hmhm, este 11-kor vettem észre hogy kegyetlenül fáj a jobb bokám, később megnéztem, úgy fel van dagadva mint állat
de az a poén, hogy semmibe nem rúgtam bele, nem ütöttem be semmibemég most is szép mérete van...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #42010 üzenetére
Valami más trükkje lesz a dolognak
Az LCD-t már egy 1,5V-os elemmel is gallyra tudod vágni, ha simán megküldöd vele - az egyenfeszültség nem igazán használ a folyadékkristálynak, a statikus feltöltődés pedig nem kifejezetten 1,5V, hanem 1,5kV, vagy igencsak többszöröse.
Ez az egyik.
A másik, hogy vajon hová lesz a tárolt energia? Hol záródik az áramkör? Mert két kapocspontja van, az tuti
Az egyik talán a lánc és a másik a kijelzőnél a fém keret?
És egy böszme nagy értékű ellenállás van a kijelzővel sorba kötve
Bánat tudja - de jópofának tűnik a szerkezet
Szerk.: OK, benéztem, most látom, hogy egyik fele megy a feltöltődött tárgyra, a másik meg a kezünkben van és a föld felé záródik az áramkör
Tehát feltöltött tárgy, gumicsík böszme nagy ellenállással, kijelző, a hóbelevancot tartó embör teste és a föld az útvonal - szépen sorba kötve
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #42010 üzenetére
Nem, az érintkezőfelület az elején az a fekete keménygumi csík. De azért fura, mert ha csak a kijelző a fogyasztó, akkor hogy veszi fel a különböző erősségű/feszültségű töltéseket? Van hogy csak halványan villan fel fél másodpercre, van hogy 2 másodpercig teljesen aktív a kijelző, és utóbbinál nyilván sokkal nagyobb töltés halmozódott fel, ezért hosszabb a kisütése is.
Mindenesetre érdekes dolog, autónál tényleg hasznos. Az engem is mindig megráz.
Tegnap 20 percig játszottunk vele..
Mondjuk a világítós jobban tetszene. -
tildy
nagyúr
No, ket es fel het utan megint mnka. Vissza kell razodni.
kivancsi leszek mit szolnak az angoloka pilota kekszhez, a dianas cukorhoz.... -
BlacKSouL
addikt
Ilyet láttatok már közelről? Japán minőségügyisünk most hozott magának Japánból. Simán leteszteltük vonalzóval, szemeteszsákkal, műanyag céges kabáttal, és működik
Az lcd-jén hirtelen kék jelek rajzolódnak ki, és aztán eltűnik. Csak tudnám hogy működik pontosan...
-
Bubu79
addikt
Vehehe - ki mondta, hogy szépen ketyeg az infrastruktúra? Botladozik, mint egy egy év környéki szobacirkáló
Pedig állítólag tényleg léteznek lények a cégnél, akik csak ezzel foglalkoznak
Pálinkás gyóreggeltet!
Motkány: Kár volt meggyújtani - elég lett volna egy mágnes is a gyors teszthez - az összes metálbiznisz kft-s csókánál van ilyen gyors teszter
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #41996 üzenetére
Nem veszes???! Annyit ertettem belole, hogy szereti a kezbol csinalt ajandekot es hogy a baratjaval elment setalni, de unalmas volt. /Biztos en vagyok hulye
/.
ps: nemetul nem tudok
/de a felirat alapjan jobban beszel nemetul, mint a fenti holgy angolul
/
Ennel mar csak a lengyel pina rosszabb, na abbol egy kibaszott kukkot nem ertek. /Csak azt, hogy McDonald's
/
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #42000 üzenetére
nekem a kedvencem akkor is a szlovák rencám rántotthusival.
Pláne ha még valami magyar név is benne van a rendszámban (mittomén KZ-GYURI-1)...bár a rántotthusis Pugot nem tudja űberelni...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #42000 üzenetére
Igen, a fekete is szín
Abban utaztak mint a képeken látjuk.
Tim: Ja, úgy tűnik.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest