- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #49986 üzenetére
kabaré..az..csak kár hogy állandóan a parlamentben adják elő
más: mi a szent szűzmária orrpiercingjéért kell a különböző országokban a lehető legelbarmoltabb módon jelölni a dátumokat? Ha kiírják az évszámot, hónapot napot is, akkor miért kell az időegységek hierarchikus sorrendjét összevisszára változtatni?? Ezen az alapon lehetne az órát is másodperc:óra:perc, vagy perc:másodperc:óra sorrendben megadni. Ráadásul ha csak 12-éig van a nap, akkor honnan a jóanyámból tudjam, hogy a 09.08.2010 most szeptember nyóc, vagy águsztus kilenc? Ilyen elb.szottan logikátlan megszokások.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #48749 üzenetére
Jó reggelt.
Délelőtt sütött a nap. 18 fok volt, ráadásul mind egy helyen, úgyhogy pólóban napoztam és mostam a szélvédőt, meg wd40-eztem az ajtókattogtató műanyagot.
A liftes lieblingekkel nemtom mi van, én tegnap magyar kispicsákat, meg nagyokat bámultam a Saci bárban, meg táncoltam is egynémelyikkel. De volt olyan is aki a testbeszédemet, mely szerint "táncolni akarok veled", nem fogta fel. Vagy felfogta csak úgy hogy "dugni akarok veled", és azért nem reagálta le. Lehet hogy nem volt elég burkolt a mondanivalóm
Más egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsojja ki..Ja, de: Da vinci kódot kb tizedszer teszik be a műsorújságba, és 11-edszer nem az lesz végül a tévében.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
fokukac #46849 üzenetére
Úgy hallottam, hogy az Apeh mindenkitől sperma/petesejt mintát vesz, az életét előre lefutatják egy valóságmátrixon, ezekből kiszámolják mennyi gyereke lesz illetve mekkora vagyona. Ezek alapján már most elkezdheti törlesztemi az adósságát éppen...
(ha nem jön be akkor a 128/B jelű nyomtatvánnyal visszaigényelheti viszont)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
fokukac #46397 üzenetére
14%-kal több marad az egyén zsebében?!
Mindez (hogy a te példádnál maradjak) havi 1 milliónál?!Végülis, az semmi.140000 HUF. Havonta. Míg aki eddig 80k-t vitt haza, hazavisz ~70-et.
Érzed ám az arányosságot?! Ugye.Igen jó hőbörögnöd, ez tény - de elnézve az eddigi számokat, úgy tűnik, h aki br 300k alatt keres kevesebbet vihet haza. Pláne a 2011 január elsejétől érvénybe lépett volna tervek szerint.
Abban igazad van teljes mértékben, h az adócsalók (minimálbérre bejelentett, de zsebbe kapó élősködő tolvajok) IS fizessenek adót. Rendesen. Szűnjön meg ez a mocskos "adófizetés elkerülése"-néphagyomány.
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac #45820 üzenetére
Itt is voltak, legalábbis Hetfieldék, mélyen tisztelt és hőn szeretett fővárosunkban is, de oda nem megyek. Nem érzem magam méltónak, hogy belépjek annak a városnak a kapuin.
Budapesti koncertek esetében meg ripsz-ropsz percek alatt elfogy a jegy, feleszmélek s már nincs is.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #44993 üzenetére
Nekem reggel nem ment, de az ember ne metrózás közben akarja nézegetni Nokia E61-ről a Gmailt és a PH!-t.
A kedvedért elővettem a hurcolászós notit: X41 tablet + Huawei E630 modem és gond nélkül megy HSDPA-n is.
Szerintem csak letiltottak téged fizetés elmaradása miatt.
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac #44786 üzenetére
Cserébe viszont a járatsűrűség lényegesen nagyobb, mint ezelőtt százötven évvel. Ezt valahogy ki szokták felejteni a bírálók, és ez is felelős a késésekért, valamint a sok esetben lassú tempóért, mert minek siessen a vonat, ha a következő állomáson úgyis be kell várjon egy másik vonatot? Inkább megy lassabban s nem vár annyit.
Fűtés: Én addig örülök, amíg nem fűtenek. Nem lesz vicces a fizetésem harminc-negyven százalékát fűtésre kiadni. Akkor már inkább alaposan felöltözök otthon, a jól szigetelt lakásban úgyse lehet még annyira hideg.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #44768 üzenetére
Kedves kollega, ventillátorral hogyan is fűtesz?...
Burzsuj vagy, mert nálatok legalább bekapcsolták. Nálunk nem. És takarón kívül nem áll rendelkezésemre más "lakásfelmelegítő" eszköz.
A korszerűsítés meg annyiból állt, hogy jöttek a szakik, lekapták a fűtőtesteket, kicseréltek a szabályozócsapokat, aztán visszarakták a régi fűtőtesteket. Tekintve, hogy az egész fűtőrendszer kb. 40 éves, ezt korszerűsítésnek talán túlzás volt neveznem.
tiv83us: ha neked lenne problémád a fűtéssel, nem élcelődnél itten.
-
válasz
fokukac #44689 üzenetére
Kb 2 hete láttam már, itt van még a vinyón
Szép Vasárnapot, mondjuk nem az, de attól még kívánhatok azt
Dylenbagolykirálylányszisza:
Egész délután Boltoltál
de kajára nem gondoltál
hát akkor mit csinált a hölgy
tüzifát nézett télire, arra a legjobb a tölgy
ahelyett hogy eső ellen vett volna ruhát
meg az ágyba valami odabulyós puhát
mert a makák szeretnek durmolni
de attól még a gyomor üres lesz és elkezd majd korogni
szóval legközelebb vegyen valami étket
mert úgy jár mint most és csak nézhet
remélem sikerült ennivalót becserkészni az éjjelre
mert különben éhes lesz a cica bizza reggelre -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #44575 üzenetére
Ne ríj mán!
Inkább örüjjé' hogy ha már egyszer ott voltam, akkor intéztem nektek egy kis könnyítést.
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest