- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
-
fokukac
nagyúr
Sziasztok, gyorskérdés.
Ha Outlook 2007-ben exportálom a "személyes mappafájlt", és bepipálom, hogy az almappákat is, abban benne vannak a névjegyek is?
Köszi
@ -
bnss
veterán
válasz
kételkedem #42296 üzenetére
Bajnokreggeli.
Te sem bízod a véletlenre, a cukkinit csak rántva szeretem, semmilyen más formátumban.
-
negyedes
addikt
Na basszus..........nezem, hogy hogy lehetne kijutni angliaba dolgozni, meg is talalom a megfelelo reszt erre mi fogad: "If you are a Bulgarian or Romanian national, you may need our permission before you can work in the United Kingdom.". Tok jo........ kicsi mas feltetelek vonatkoznak erre a ket orszagra.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #42293 üzenetére
Szép napot! Laktató reggeli lenne, az már biztos.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #42267 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
A böngészőm nem töltött be egy csomó hozzászólást, most meg duplázott.
Azt hittem tegnap délben sikerült kinyírnod az ON-t -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #42267 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
hogy megy az idő...különösen ha hétvége van
-
BlacKSouL
addikt
Mindegy, semmi. Nem panaszkodom, hogy hetente kiléptet a rencer.
Amúgymeg és egyébként is. -
bnss
veterán
válasz
venember83 #42255 üzenetére
Nem rossz gondolat, idővel be fog következni a váltás is, de jó lesz stoplival koptatni a járdákat?!
-
Ramius
őstag
Ez hatalmas: [link]
-
AMD Power
titán
Engem valószínüleg éjszaka megcsípet egy pók. Tegnap reggel még azt hittem ,hogy "pattanás". De mára már fáj és érzékeny a bőröm ott eléggé. Kb 22cm vörös folt van a lábamon! Fenistilt vagy mit rakjak rá?
-
negyedes
addikt
válasz
tiv83us #42279 üzenetére
az majd az utolso lepesek fele lesz. van valami nemzetkozi program amivel ki lehet menni?
MAS: feszbukoltam az iment es ratalaltam, egy ismeros csajra, megneztem a kepeit(ballagasi kepek, studioban) es az egyik kepnel na mi volt a hatter? a birkenaui tabor bejarata(ha valakinek nem remlene [link]) . basssus ennyire ertelmes a fotos csavo????
-
bnss
veterán
Szép estét! Következhet a jól megérdemelt pihenés...
-
tiv83us
veterán
válasz
ngabor2 #42271 üzenetére
Es ha egy kicsit gyorsabb mint hangsebesseggel meno vonat tetejerol elorditod magad, aztan a vonat lelassit, utana utoler a hangod?
#42263: Jah, augusztus 20, pentek volt tegnap. 35c vokt buffolo szarnyak darabja a Buffalo Wild Wings-ben, ingyen celery, meg ranch on the side
-
Black-core
aktív tag
válasz
Tothgera30 #42272 üzenetére
On topik gondoltam belefér de bocsi.Egyébként ezzel próbáltam lekötni magam.Köszönöm a válaszokat.
-
válasz
Black-core #42270 üzenetére
A kérdésem az lenne hogy ha egy 1500 km/h val haladó repülőgépből kilövök egy 1200 km/h val haladó golyót akkor annak az álló emberekhez viszonyítva kb mennyi lesz a sebessége ? és a repülőgép megelőzi? - 1. - Fent olvasható. 2. - Igen.
Ami még érdekelne hogy ha fénysebesség 2xeresével mennék és világítanék előre akkor látnék valamit? vagy lehagynám a saját repűlőgépem/űrhajom lámpájának fényét? - 1.- Hülyeség, a fénysebesség sohasem állandó. 2. - Még nagyobb ökörség, a te lámpád és a nap fényéhez viszonyított fénysebesség.
Szerintem le kellene kötnöd magad valamivel, ha ennyi feles energiád van hogy fantáziálsz.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Black-core #42270 üzenetére
az 1500km/h-t és a 300000km/s sebességet ne hasonlítsd össze, nagy sebességnél előjönnek a relativisztikus hatások.
ha a repülőből előre lövöd ki a golyót, akkor 2700, ha hátra, akkor 300km/h-val fog haladni a földhöz képest. ha fénysebességgel haladsz (ami a tudomány mai állása szerint tömeggel rendelkező testek számára nem lehetséges), és előre világítasz, akkor a fény ugyan úgy c sebességgel megy a földhöz képest, és hozzád képest is. legalábbis a relativitáselmélet szerint.
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy ha egy 1500 km/h val haladó repülőgépből kilövök egy 1200 km/h val haladó golyót akkor annak az álló emberekhez viszonyítva kb mennyi lesz a sebessége ? és a repülőgép megelőzi? Ami még érdekelne hogy ha fénysebesség 2xeresével mennék és világítanék előre akkor látnék valamit? vagy lehagynám a saját repűlőgépem/űrhajom lámpájának fényét? -
pohár
félisten
és igen, Barátok Közt maraton van
-
-
PH-User
addikt
Jó éjt fórumlakók!
-
Sipi16
őstag
válasz
venember83 #42260 üzenetére
Az már elfogyott, azthiszem megyek is olvasni. Könyvet, mivel oly rég volt idöm ilyenekre.
Jófélet mindenkinek!
-
Sipi16
őstag
válasz
venember83 #42257 üzenetére
Micsoda problémák...
-
FehérHolló
veterán
válasz
Ha van egy kis szoftveres támogatásod, hozz létre új partíciót mindkettőn, majd tükrözd az egyiket a másikra.
Így könnyebb megtartani az adatok szinkronitását. -
Sipi16
őstag
válasz
3,5-es külsöt kell venni.
-
venember83
nagyúr
Válts át SPD-s cipőre, az hamarabb megtelik, cserébe viszont kényelmesebb a hócipőnél, és az év nagyobbik részében tesz nagyszerű szolgálatot.
A családi képeket melyik merevlemezen tároljam? Van egy 2,5 colos külső meg a notiba beépített. Vajon melyik bírja több ideig? Azt hiszem, hogy felteszem mindkettőre, ez lesz a salamoni megoldás.
-
pohár
félisten
egy jó németes tudna nekem segíteni? 3-4 mondatot kellene németre fordítani
-
bnss
veterán
Szép augusztus 20-ai estét mindenkinek!
Kicsit tele van a hócipőm, de végre lehet lazítani egy kicsit
-
BlacKSouL
addikt
na jó, ne menjünk el ebbe az irányba, ötleteim persze lennének, csak érdekellentétben a jelenlegi hatalmakkal
inkább megyek partizni.. báj
-
negyedes
addikt
válasz
FehérHolló #42244 üzenetére
igen megerdemelt.
bezzeg annak aki igazan raszorul annak csak nagy nehezen adnak meg barmilyen segelyt.
Sipi16 dehogynem orommel mennek oda is, ott van mar a fater meg a batyo. bemegy tizeneves es terminatorkent jon ki.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #42244 üzenetére
megérdemelt(!)
még azt találom hinni hogy sajnálod tőlük -
FehérHolló
veterán
válasz
negyedes #42243 üzenetére
Igazából már annyira hozzászoktam, hogy a múltkor már az is teljesen hidegen hagyott érzelmileg, amikor ugyanezek sírtak az utcán emelkedett hangon, hogy a legújabb (sic) gyerek már egy hónapja megszületett, de még mindig nem kapják a megérdemelt magasabb családi pótlékot és az önkormányzati támogatást.
-
negyedes
addikt
válasz
FehérHolló #42242 üzenetére
van penz...........
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #42240 üzenetére
Csak hogy tovább borzoljalak: a franciák kipicsázhatják maguk közül a "fölösleges(?)" cigányaikat, minket meg jól leb.sznak az ilyesmiért? miért?
(A salgótarjáni teszkóban 100 emberből 60 roma származású úriember és úriasszony meg úripulya, roskadásig pakolt kocsikat tologatnak és átlag 28-30 000 Ft-nyi pénzeket hagynak ott. 30 szlovákiai magyar vagy szlovák állampolgár, akik többnyire a magyar átlagnál magasabb osztályú és drágább személygépjárművel parkolnak a parkolóban. A maradék 10 pedig feltehetően magyar állampolgárságú magyar.
Ami alapvetően nem zavar, csak ótvarul kisebbséginek érzem magam. Nekem is van ombuccmanóm?) -
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #42238 üzenetére
Kifejezetten kíváncsi lettem, hogy ki az illető, de inkább nem kérdezem meg.
-
FehérHolló
veterán
Le kellene szoknom arról, hogy a PH híreket olvassam.
Történet: Egy szakmailag nem túlzottan penge embert a GameStar fórum hardveres részéből átirányítottam a PH fórumra szakmai tanácsért. Elkezdett PH-n is tevékenykedni. Körülbelül másfél év múlva házigazda lett belőle. Azóta ontja a híreket. Vannak nagyon korrekt írásai, melyeket élvezettel olvasok, de sorozatosan kiakaszt az olyan területeket érintő "újdonságaival", amikhez sajnos nem ért.
Párszor már gondolkodtam azon, hogy csak a közösségi részét látogatom az oldalnak. Hamarosan, úgy érzem, döntés is születik.
-
Flashcash
Közösségépítő
Megkóstoltam a szilvagombóctortát és tényleg nagyon finom.
Akit érdekel a Lánchíd budai hídfőjénél árulják 350FT/db (fele az árvízkárosultaknak megy)
-
Dylen
senior tag
mi ez a pangás, mindenki lement a balatonra?
én igen
sziasztok! -
Tim82
félisten
válasz
venember83 #42230 üzenetére
Fákk, féltékeny vagyok. Megyek és büntiből leeresztem!
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #42228 üzenetére
tisztában vagyok vele, h szilikon-polimatadoin bevonata van, ami háromszor élethűbb az emberi bőrnél...
Hmm, ezek szerint már bemutattam neked?
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #42226 üzenetére
Nem is gumiból van! Annál már fejlettebb a technológia!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #42225 üzenetére
CSITT!
még lebuktatod a guminőjét!
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #42222 üzenetére
Viszem a barátnőmet is, hogy helyettetek hallgassa.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #42218 üzenetére
Mi úgy ünneplünk, hogy elmegyünk a Kobuci Kertbe Budapest Bárt hallgatni.
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #42217 üzenetére
me' kínaji
-
fokukac
nagyúr
szépjóreggelt.
mondtam már, hogy az ünnepnap a legjobb a lakótelepen?
de mindjárt elhúzunk, meglátogatjuk Elmoraan kollegát. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #42215 üzenetére
vajon miért is van idézőjelben a megbízható szócska?!
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #42213 üzenetére
Kiküldtük az egyik munkatársat egy "megbízható" gyorskajáldába, aminek nincs telefonos szolgálata, csak az arra járó embereket szolgálja ki. Így valószínűleg hamarabb jutunk reggelihez/ebédhez.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #42210 üzenetére
ez de meredek!
más rendelési lehetőség nincs?
-
pohár
félisten
napot!
szép idő van, jó lenne valamit összerittyenteni valami kint a bográcsban
-
venember83
nagyúr
Rendeltünk volna kaját, de a kiszállítási idő két és fél óra. Mindez egy kétszázharmincezer lakosú városban. Vicc. Akkor inkább kimegyünk az abc-be pár kifliért és joghurtért.
-
Ej, előbb-utóbb megöl ez a VGA driver
. Minden fél-egy óra játék után kdobál az asztalra, és még mindenféle villódzást és színtévesztést csinál
.
-
SzéPH NaPHot mindenkinek
Bódógat a Pityuknak -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #42206 üzenetére
meg a nemzeti ünnep...
valamit valamiért...
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #42204 üzenetére
Az ár annyira nem rossz, csak ugye ott a 4,5k.
-
AMD Power
titán
Jó reggelt!
Szép napot nektek!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #42202 üzenetére
55Ah-s Bären Polar Plus: 24k+4500 kiszállítás/csere/csekk
na ja
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #42201 üzenetére
kiváló, jó szelet
szép napot/hosszú 7végét
mi le Gárdonyba, hússütögetés, strand -
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #42201 üzenetére
S mennyi felárba kerül a sürgősségi ünnepnapi kiszállás?
Aktív témák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!