Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Délelőtt verőfényes napsütés. Lemostam a kocsit. Most már borul, dörög, villámlik, dörög, dörög, csepereg, készül, várja, várja hogy elinduljak, de rábaszott, mert este 11-ig nem megyek sehova. Mondjuk az utak lehetnek majd még sarasak, csuromvizesek, lucskosak, csatakosak, mert azt szereti a frissen mosott kocsi, meghát éjszaka is jobb csatakvizes úton vezetni, mint szárazon....

Olyan nem lehet, hogy kellemes napos idő, szárazság? Miért kell így elindulnom nyaralni is?Ja, NYARALNI !

-
ToBeY
nagyúr
Úgy néz ki Augusztus végén megyek Törökbe nyaralni - Hiába no,pofoz az élet engem is

-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
0: Ajtófélfájára kétoldalról bokamagasságban 0.5-ös damilt jó húrosan kifeszíteni
1: Csengőgombodra rajzszöget felcelluxozni.
1.5: Csengőt kikötni
2: Csengőszó helyett kopogásra felkelni, ajtó sarkig kitárni, nyanyát egy májgerivel mejjberúgni irgalmatlanul
3: Rajzszeget damillal együtt eltávolítani
4: Rendőrséget felhívni, hogy szexuálisan zaklat a nyanya, és hogy megerőszakolt a főtthúsával
5: Éjszakára 400 Ft-os pillanatragasztóval kulcslyukát bőségesen telelocsolni
6: Kilincsét egy jó 2-es acéldróttal az ajtófélfájának külsejéhez szegezniVóvának még ötleteim, de inkább pakolok tovább fürdőgatyákat, meg naptejeket, meg ilyesmiket

-
Dylen
senior tag
tudna valaki mondani egy óriási nagy kertészeti üzletet pesten? az oázist és a new gardent néztem már
-
pohár
félisten
-
Ma is jutott a munkából bőven, tujafa szépítés, és a levágott gallyak eltakarítása volt a feladat
. Annyi előnye van hogy legalább szép az udvar és majd télen nem nyomja szét a hó
. -
na szépjóreggelt!
ma az imént arra ébredtem, hogy a nyanya addig nyomta a csengőt, amíg ki nem támolyogtam. Kinyitottam az ajtót, és nekem szegezte a kérdést, hogy "jó volt-e az ebédem", mármint amit ő főzött, és én galád módon beleettem, és be fogja jelenteni, és megmutatja mindenkinek, hogy beleettem a húsba....
Én már nem tudom mit reagáltam, mert még félig aludtam, de elküldtem a francba, mert be akart jönni, hogy megnézze, hogy miket loptam el tőle.Komolyan nem tudom már, mit csináljak vele. Nincs ilyen, hogy kényszer-gyógykezelés?
-
Dylen
senior tag
-
-
nem ez egy olyan ország, ahol az agysebészek ennek a töredékét keresik. de ha van valami közgázos diplomád, elég nagy a szád ahhoz, hogy kisfőnöki pozícióba kerülj, és hajlandó vagy sokat túlórázni valami nemzetközi banknál vagy tanácsadó cégnél, akkor nyerő vagy.
--------------------------------
Bájdövéj, megnéztem a Butch Cassidy and the Sundance Kid-et.
Zseniális film volt. :- ) -
tildy
nagyúr
Nos, kezdodott azzal, hogy :
szerdan kiderult, hogy aug 17-en bekoltozhetunk az uj albiba. Ez azt jelentette, nemcsak haza hanem ossze is pakolunk , hogy amikor visszamegyunk, mar csak atcuccolni kelljen.Tehat osszepkaoltuk szerda este as szobát. Lajos azt mondta Kalandos utat akar. Az lett:
5 után indultunka victoriára, mert kb 1 -1,.5 óra a buszút oda. Oysterén pénz nuku, gondoltuk, overgroundnál töltjük. Automata toltö központ lezáőrva, törökök zárva, Lajos be Manor houseig, én csomagokkal busszal be manor housig.Lajos futott, így mivel van egy kisebb asztmája, ezért félt , durvább hatása lesz. Nem lett.
Aztán busz: azt hittem közvetlen járatra vettem jegyet, victorián derült ki: bécsi átszállás. A busz Kassára ment amúgy, szlovák sofőr , látja magyar vagyok, hello szia, gyere gyere

Király.Dover után Folkestone következett. Ajaj, na ez az egész jobb ha megy majd blogba inkább, úgyis oda is terveztem ...
Két napja vársz? Ejj, ejj, pedig ha olvastad volna a twittjeim, vagy a facebookolásom

Közel sem dőltünk ki annyira, mint a londoni repülőutunk után amúgy. Brüsszelt meg lehet nem láttuk volna, és lehet nem tudtuk volna, hogy feltétlenül akarjuk látni. Szóval hamarosan tervezünk oda majd egy kiruccanást: gyönyörű város.
Fokukac: roviden visszafogottan:
-Népliget, rekkenő hőség. MO., mit vártam, tán esőt vagy hideget?
-Néplige telőtt óóó azok jó kis ikarusok még mindig forgalomban ... Mintha időutazásban lennék...
- népliget, nemzeti buszpályaudvar is, egy darab bankautomata. egy, bakker, 10 méteres sorral.
-népliget, metró : hála égnek kártyával tudok fizetni a jegyért, oysterhez hasonló csak taccsolj cumó ( még mindig) nincs.Ez itt a balkán ugye. Szenvedj a majd 30-40 kilós csomagoddal ( hiába na, két csizma jött haza, két cipő, sörök, stb..) , hogy a nyamvadt papírjegyed bemenjen a lukba.
-Köki: a hely még mindig lyan, mint régen, de legalább van mozgólépcső, megment. Fenn már siralmasabb a helyzet, de hála égnek itt is tudok bankkártyával fizetni, rohanás vonathoz, lépcsőzés, az említett csomaggla, izzadás...
-Vonat: külföldiek ferihegye le akartak szállni a másik kocsiban, ajtó nem nyílt, én megpróbálom kinyitni a mi ajtónk, de a vonat elindul, külföldiek fenn maradnak ( 3 orakor, repulojuk 5kor menne) . észfék az ajtó közelében sehol, kabinokba nem néztem be... De miylen, hogy nem nyílik, alíg bírod kinyitni az ajtót, és nem tudsz leszálnni, csórikáim... Ceglédig jöttek. Nem győztem elnézést kérni a máv helyett is... kalauznak bezzeg nyílt az ajtó...
-Szolnok: vasútállomás. Nem lennék rokkant vagy babakocsis szolnoki, aki vonattal szeretne közlekedni. Egy rámpa nem sok, de annyi sincs az egész állomáson , kerekesszékkel megközelíthetetlen . Csomagommal ezt is megéreztem...Hirtelen ennyi .
Szerencsére itt szüleimnél már nagyjából el is felejtettem az egészet
De nem költöznék haza. -
Kidus
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Lefekudtem ejjel 2 korul, es delben keltem hot almosan

Kicsit kiszivta belolem az energiat a 13 nap melo szunet nelkul.
Raadasul rohangaszas volt. Gusztustalan
Most van 2 napom, mar lassan fel is ebredek igy delutan 4 korul.
Edzek egyet, aztan nezek valami tarsasagi elfoglaltsagot
-
-
tildy
nagyúr
Lajos kalandos utat akart, az lett, de egy percig sem bánjuk. Du 2re Budapesten voltunk, 4re Szolnokon, negyed 5 fel 5re szentgyorgyon

Amugy , kb az első 10 perc után már rohantam volna vissza, de inkább magamban tartom... Felhúzott kicsit az, hogy itt nem mennek flottul a dolgok .
De az eurolinesnak max respekt
Öröm volt velük utazni . -
lorcsi
veterán
válasz
venember83
üzenetére
semmit nem kell

választható: 1,0 -
válasz
venember83
üzenetére
Értettem én elsőre is...
És éppen ezért írtam, hogy van rá esély, mert manapság már bármit el tudok képzelni... 
-
-
lorcsi
veterán
válasz
venember83
üzenetére
kevered a kötéllel

-
Killing
addikt
Szép napot!
Hosszas (3 hónapos) hezitálás után beadtam a routerem gariztatni. Azt mondták 3-4 hét. Te jó ég, mi lesz velem ~1 hónapig Wi-Fi nélkül?
-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Igen.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Vannak.
-
M5-s autópályán vezérmű szíj elszakadás ezáltal autó nem mennés (autóvontatás vissza), ooooojeeee, most szerelik az autót, ha kész van akkor újra nekirugaszkodás az útnak le Siófokra.
UI: Még jó hogy csak utas vagyok, de akkor is
szarnem nyert ügy -
BlacKSouL
addikt
Holiday has just begun...

-
bnss
veterán
Ritka pillanatok egyike, függőlegesen esett az eső Pécsett. Nem úgy, mint általában. És még az esernyő is használható volt.

szerk.: jól sikerült eltalálni a vásárlást, heti forint csúcson. Azóta folyamatosan gyengül az euroval szemben...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Persze hogy van.Sokan csak arra várnak hogy mások hibát ejtsenek,és aztán jajj nekije.
Ezért jó neduddki-nak, mert amit ír azt még dekódolni is nehéz,nem hogy helyesírási hibát keresni benne
-
válasz
venember83
üzenetére
Ha már így felmerül a kérdés... 50% esély van rá, hogy igen.

-
tbs
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Akkornemmegyek.
A helyet megnézem, de elkerülöm.Vén.: látod - van.

-
venember83
nagyúr
Vajon létezik nyelvtannáci-fétis?

-
-
-
tbs
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
...Messze vagytok...
(Meddig vagytok ma nyitva..? És hol is pontosan..? Virágpiachoz viszonyítva..?)szerk.: "elrémísztő"...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk2.: Pohár -> már megint betonoztok..? Medence lesz..?
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
na sikeresen felfogtam, megyek is homokot lapátolni mamámékhoz

-
Nincs semmi baj ezzel a "nyelvtannácisággal". Szvsz. arról van szó, hogy ő kevésbé hajlandó szó nélkül elmenni a jelenség mellett, mint én. A söröknek meg tényleg nagy szakértője. S bár személyesen még nem találkoztam vele, bennem is ugyanúgy abszolút pozitív kép rajzolódott ki róla.

L. Linda: Még mindig nem jártál nálunk...

Pohár: Úgy értettem, hogy azok a hibák, amiket néha elkövetsz, nem is hibák a többi, elrémísztő esethez képest.
Ezek után nem is csodálkozom NoLF-on, hogy legalább ott szeretne rendes helyesírást látni, ahol eddig nem igazán volt jellemző a "leépülés".
-
tbs
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
NoLF-ot a lexikonnyi gyakorlati sörismerete miatt szeretem.
Meg ~ezer éve pár közösen elköltött ebéd halovány emléke miatt. Meg jó személyiség, kb. mint Kukuc. Csak még nála is közvetlenebb. Ez az újmódi nyelvtannáciság nem áll jól neki.
Mindegy, így is még bőven elfogadható figura. 
De igazán L. Lindával pendülnék szívesen 1húron...

-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
én gyenge kezdő vagyok? kéremszépen én 3 évig mindig ott voltam a megyei helyesíró versenyeken

a 'j' és 'ly' a specialitásom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
hogy a nyelvtannácik beleköthessenek

-
kételkedem
addikt
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Úgy írjál, hogy mindenki megértse. A nyelvtannácik (pl. NoLF cica
) meg bekaphattyák..!Karéj, taréj, karvaly... Ehhh, nemmindegy..? ->[link]
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Én úgy érzem tollal papíron helyesebben írok, mint gépen. Ennek gondolom oka az is, hogy a billentyűzetet bámulom a képernyő helyett. Persze normál írásnál is bizonytalan a j-ly használatom és az sem mindig tiszta, hogy egybe vagy külön kell írni az adott kifejezést.
Megoldás a FF vagy Opera használata, de most a benti gépen IE és Chrome van

-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
ja téééényleg, fel se tűnt

-
Az jó, legalább nem gurulsz akkor le az ágyról (stabil oldalfekvés
)Nem tudom, mi lesz jövő hét pénteken, gyaníthatóan el szoktam utazni hétvégenként, mert nyár van állítólag.
De amúgy bármilyen szociális meetingben benne vagyok (persze azért annyira ne legyen görbe, mint te szeretnéd...
) -
-
-
válasz
kételkedem
üzenetére
kinek?
-
válasz
venember83
üzenetére
ad1, nincs annyi pénzem, úgy ~ a fele van.
ad2, ha eladod a terhelt lakást, akkor a bank lenyúlja a tartozást, ami kvázi előtörlesztésnek minősül.
Előtörleszteni pedig azért nem éri meg, mert 158 volt a CHFHUF árfolyam, amikor felvettem, most pedig 210. Aki most törleszt, az alapból realizálja azt a 30-40% veszteséget, amit az árfolyam-változás okozott.A legszebb az egészben, hgoy pártunk és kormányunk a sok idiotizmusa között intézkedett arról is, hogy júliustól tilos a deviza alapú jelzálog bejegyzése... EZ azért jó, mert a már meglévő hitelt sem lehet átrakatni egy másik ingatlanra, szóval még jobban befagyasztja a lakáspiacot. Köszönjük, Emese (izé, Viktor)
------------------
Ui. Tőzsdézni pedig tényleg lehet, de most leírhatatlan, hogy mennyire kockázatos. teljesen levált a bux a nemzetközi folyamatokról, persze ezt is pártunknak és ormányunknak köszönhetjük. komolyan nem értem, hogy lehet ennyi ésszel valaki szabadlábon, nemhogy még kormányrúdnál...
-
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Recept:
Hozzávalók:
- végy egy Opel Corsát
- egy Bamco nagyjából 30 tonnás darutElkészítés: parkold le az autót a daru gémjével egy vonalba, majd döntsd fel a félig kinyújtott gémmel rendelkező darut. Fontos! Ne támaszd ki egyik oldalon sem a darut! Kész is a kompakt kisautó.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dylen
senior tag
Alattam?? Hát alattam nincs

Egy emelettel feljebb van ilyen, az 500+ nettó stimmel, viszont a munka nem biztos hogy élvezetes, sőt néha este 9kor is vannak itt + időnként szombaton is jönni kell tesztelni

zoltanz: sajnos jelen esetben nem
de sebaj!Tothgera: én is voltam ott úgy két éve, de csak tanulmányi kiránduláson... viszont két hét múlva pont oda készülök családdal

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Opel Corsa Cabrio => OCC
Ma délelőtt ünnepli a kisvárdai tűzoltóság megalakulásának 140. éves jubileumát. Remek. Akkor nyugodtan nyomkodják tovább a sziréna gombját!
-
venember83
nagyúr
Új értelmet nyert a kompakt autó fogalma...

-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
én csak akkor jártam ott, mikor még épült, de biztos frankó lett, képek alapján legalábbis tuti

-
Jövőhéttől itt nyaralok...

-
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Olyan szempontból érdemes lehet az előtörlesztés, hogy a havi fizetendőket ezzel jelentősen csökkentheted, de én nem biztos, hogy bevállalnám. Inkább egy kisebb összeggel irány a tőzsde - tudom, hogy van bőven kockázat -, részvénypiac. Így relatíve hamar lehet még annyi pénz, hogy ha mégis előtörlesztenél, maradna mellette még mondjuk "vésztartalék".
---
Szép napot!
Dylen: gratulálok!

szerk.: M6-ot nem gyártják már? Ez elég szomorú... Azért kíváncsi leszek a V8 és csiga kombinációra, de amit éppen Bubu említett előttem, a régi, 12 henger valami brutális. Volt egy Pécsett, de már rég nem láttam. Messziről lehetett hallani, hogy közeledik...

-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
sújt a súlytalanság
nagyon durva!

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Már azt is alig tudtam nyugodtan tudomásul venni, hogy 12 helyett "csak" 10 henger dorombol majd benne - ez a nyolcasra való "butítás" le is taglózott

Pár éve Sopronban, márkatalálkozón volt pár 850-es, 12 hengerrel - aki hallott már ilyet élőben, és fogékony rá, az soha nem felejti el azt a borzongást, ahogyan a motor orgánumától az égnek mered minden szőrszála - egyszerűen gyönyörű, ahogyan szól...
A V8-nak is van egy hangulata - gyártótól függően mormogás, vagy bugyborékolás ( amerikai vasak ) - azt is lehet szeretni, de...
Szokott cirkulálni itt Veszprémben egy fekete M6-os - valahányszor látom, hallom, mindig megborzongok tőle - a 10 henger ahogyan elődorombol a gondosan megtervezett kipöfögőn át, valami hihetetlenül szép.
Remélem sikerül valami olyat nyújtani majd ezzel az újjal is, ami megborzongat cseppet

Mindazonáltal az agyvérzés bizonyosan elkerül miatta, mert még használtan sincs elérhető közelségemben még egy "csoffadt" 635i sem, nemhogy egy M6-os...

Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Bontatlan Asus ExpertBook B5602CVN i5 13 gen/8GB/512GB, bontatlan gyári dokkolóval eladó!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kicsit vérlázító szerintem 

.

De amiket időnként látok
Grat.