Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ismersz, hogy álltam a brittish englishez. Érthetetlen, sz.r, motyogós. ahogy te is mondod. De kezdek ráállni, és a navigációban az us english olyan darabosnak tűnt, hogy bántotta a fülem.
A big Benes eset meg tényleg megtörtént. Mindenkinek a saját kedvence na. Neked pálmafák, nekem Big Ben. Fura, a magyar himnuszon bezzeg sosem hatódtam meg szilveszterkor, megyek, el is ásom magam.
-
Neked az US English a megszokott, mert abban a környezetben élsz, azt beszéled nap, mint nap. Tildy-nek viszont a brit English a megszokott, ugyanezért. Nincs ezzel semmi baj, örüljetek, hogy volt lehetőség és tudtatok vele élni.
(Mert arra is emlékszem az OFF-okból, hogy nem is volt ez nálad olyan egyszerű - de a kitartásod meghozta az eredményét.)
(A pálmafákat meg látni fogod, mert eljutsz oda.)
Aktív témák
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Újszerű Keychron K6 Mechanikus Billentyűzet
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest