- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #41999 üzenetére
Nem, volt magyar rendszámú is, és mintha egy Astrát is láttam volna köztük a Híradóban az este. Amúgy igazán meghagyhatták volna az autókat épen, és egymást verjék halálra. (Színes)fémben utaztak a bandatagok, ha jól következtettem.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #41998 üzenetére
nem akarok előítéletes lenni - de csupa fekete "nagyautó"...
hát, izé. remélem mind szlovák rendszámú.
-
kételkedem
addikt
A két csoport tagjai a náluk lévő eszközökkel nyolc, nagy értékű gépjárművet megrongáltak. A verekedés során egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A rendőrök a helyszínre érkezve szétválasztották a dulakodó csoportokat, 12 embert állítottak elő a helyszínről.
Hajba kaptak a perecesek a szotyiárusokkal!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
tiv83us #41960 üzenetére
nem is vészes.
Legalábbis a régebbi "Ungarn hat 9 Unesco"-hoz képest...
-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #41992 üzenetére
Ezen én is meglepődtem Fára akasztott sörösdobozra lövöldöztünk a telken, a fán maradt a doboz és hónapokkal később csodálkozva láttam, hogy berozsdásodott! Már a sörösdoboz sem a régi!
Szép napot mindenkinek!
-
Csabee.
nagyúr
No ide tévedtem.. sajnos aludni nem tudok :S
-
neduddki
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
Hmm vasból is van sörösdoboz. Meglepődtem mikor láttam a szikráit izzva tovaszállni.
-
válasz
venember83 #41983 üzenetére
Ja hogy nem az aludhatnékra gondoltál
De én most mindjárt azon leszek, bár lennék azon is amire te gondolsz
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Drizzt #41982 üzenetére
Nálunk például a munkaszerződés és a munkaköri leírás két teljesen külön dokumentum. Mindkettő a közvetlen és a legfelsőbb vezető által aláírva, cégszerűen, pecséttel.
A munkavégzés módja, helyszíne, eszközei, feladatok a munkaköriben vannak, a munkaszerződés rá hivatkozik, elvileg. És a jelentési kötelezettség is ebben van, tehát hogy ki adhat feladatot és milyen jellegűt. A munkaköri azonban nem tartalmazhatja az információt a munkaszerződés határozott vagy határozatlan idejűségéről. Az kizárólag a munkaszerződésben van, az érvényes.Ha az általad leírtak pontosan úgy vannak, akkor ez csak annyit jelent, hogy eddig volt egy közvetlen vezetőd, ő határozta meg milyen munkát kell végezned. Most a későbbiekben nemcsak a közvetlen felettesed határozza/határozhatja meg hogy milyen feladataid vannak, hanem az adott ideig tartó(?) projekt amiben részt kell venned, annak a kinevezett projektvezetője is. A kettő nyilván nem adhat ellentétes utasítást, és szerintem a közvetlen felettes javára van kedvezmény ütközés esetén, esetleg a felsőbb vezetés döntheti el. Vagy a közvetlen vezető adhat arra utasítást, hogy mindenben a projektvezető az illetékes a projekt időtartama alatt
Kérdés, hogy ez egyszeri, egyetlen, adott ideig tartó projekt -e, vagy a későbbiekben még bármilyen más projektben is részt kell venned. Utóbbi talán gázosabb.
Ha a munkaszerződés nem változik, akkor a projekt ideje csak azt határozza meg, hogy meddig van joga utasítani a projektvezetőnek. -
Drizzt
nagyúr
Hali.
Van egy kérdésem:
Van egy munkaszerződésem, ebben ez áll, hogy határozatlan idejű foglalkoztatási viszony.
Most akarják velem módosítttatni a munkaköri leírásomat, amiben benne van, hogy valamilyen pályázati projektben részt veszek, s a projekt időtartama alatt a projektvezető által kiszabott feladatokat is el kell látnom.
De ugye ha ezt aláírom, az nem jelenti azt, hogy a munkaszerződés határozott idejű lenne?
Tehát a munkaszerződésben leírtak a meghatározók a munkavégzés módjára vonatkozóan, igaz? -
válasz
venember83 #41974 üzenetére
Akkor aludj
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #41978 üzenetére
A rencergazda olyan, mint a szorgalmas, hozzáértő menáger: mindenki hallott már róla, de még senki nem talákozott vele
Így sajnos széttépni is csak akkor tudom, ha kinyomtatom a fantomképét - de úgy nem az igazi
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #41974 üzenetére
Tecső link, mi? Ejj be kár, hogy melóban szorgos kis hangya infósok letiltották a zódalt
Ahoy Bon3ss és Pisztillus!
-
bnss
veterán
Szép estét mindenkinek!
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #41965 üzenetére
Fosszilis mackó? Köszi, nem élnék a lehetőséggel
Szia Verus!
-
neduddki
nagyúr
-
Verus
senior tag
Nahát - mintha valami régi On topicba csöppentem volna
Sziasztok
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #41963 üzenetére
Háddevau - na de miért válaszolnak? Mer' le lehet jól oltani...
Pedig se mész, se tűzhányó nem vagyok
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79 #41952 üzenetére
Miért? Mi folyik? Neked legalább rendesen válaszolnak a kérdéseidre.
Ez neked ment volna, de nem sikerült.
tivke: Igen, elég sokaknak komoly nehézségeket okoznak az idegen nyelvek, a nyelvet valóban jól beszélőket pedig általában mégse becsülik meg. Erre tessék gombot varrni.
-
Bubu79
addikt
Bakker - bigámista lennék? Hogy is volt ez az anyósok számával??
bandus: Az biza kevés még ahhoz - az izzadékonyság számtalan dologtól függhet - lelkiállapot, tesztoszteron szint ( olyan férfias vagy ma drágám = büdös vagy, mint állat, mér' nem fürdesz már le?
), hormonális változások serdülőkorban/fiatalkorban, stressz, egyéb.
De ha elmész dokihoz, szerintem nem zárkózik el a szűréstől - úgyis szeretnek a megelőzés fontosságáról és a szűrővizsgálatokról beszélni, nosza rajta hát!Ha nem vagy notórius hipochonder, akkor tutira segít majd
-
tiv83us
veterán
-
ToBeY
nagyúr
Egy embernek a bölcsesség fogával együtt van 32 foga?
-
Bubu79
addikt
válasz
bandus #41953 üzenetére
Előzetesen kapsz egy labor beutalót a háziorvosodtól, majd ha úgy ítéli meg, hogy tényleg nem jó valamelyik eredményed, akkor kapsz egy beutalót az endocrinologiára ( gyors lefolyásra ne számíts )
Hevesen verő szív, fokozott izzadékonyság, súlyvesztés, vagy állandó fáradtságérzet, hirtelen súlytöbblet, levertség?
-
ha én a szuper diagnózisaim és a google alapján úgy gondolom, hogy valami nincs rendben a pajzsmirigyemmel, akkor csak bemegyek a dokihoz és megkérem, hogy vizsgálja meg, vagy kell valami alaposabb indok is?
köszi -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #41950 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #41948 üzenetére
Saját hsz-t csak szerkeszteni tudsz végtelen ideig, avagy moderálhatod is a saját hsz-eid, mintha azt egy másik moderátor tenné?
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #41945 üzenetére
mint ahogy gépelni sem sikerül megfelelően minden esetben
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #41925 üzenetére
ha szigorúan vesszük, akit anya szült, az mind nőből van... márpedig a ma ismert emberiség elenyészően kis része az, akit nem az anyja szült.
jóvan, asszem megyek a horgászboltba, veszek vagy 2 horgászt.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #41942 üzenetére
pszt!
vajh' mikor veszi észre?
-
bolondember
MODERÁTOR
mi is ott ettünk - tésztát.
más: hogyan küldjünk el valakit a vérbe, h az várja, h elindulhasson?!-rovat
-
FehérHolló
veterán
ÉééééééÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ.
-
De elvagytok ti itten, én inkább eszem a lecsót (na jó túrós csuszát)
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #41928 üzenetére
Szeretném felhívni figyelmedet a Véncsont által közölt mondanivaló és az Általad közölt bölcsesség közötti formai különbségre - asszem ilyenkor szoktak egyesek nyelvtannácizni?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #41927 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
nőből van - már hogyne lenne kegyetlen?????
-
Bubu79
addikt
válasz
"A nőkkel vigyázni kell, nagyon veszélyesek: övék a világ pénzének legalább a fele, és a világ összes puncija..."
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #41923 üzenetére
Ennyire nem lehet kegyetlen
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79 #41910 üzenetére
Horvátországban olyan fincsi tintahalkarikákat ettem, hogy nyami..mondjuk az kétszer négylábú.. vagy valahogy akörül.. és nem rovar, nem is páncélos.
Bár az is lehet hogy polip volt... Ezeket mindig keverem. De nem, tintahal mégis, mert a polip nem karikás. Az az ostor, meg a calamari.
Jáááj, már éhes is vagyok -
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #41908 üzenetére
Ízlések és pofonok - van ahol bármit megesznek, ami mozog - én inkább maradnék a hagyományos konyhánál és a maximum négy lábú állat húsából vagyok hajlandó fogyasztani ( kitépett lábú páncélosok és egyéb rovarfélék nem érnek! ) - kutya, macska, ló kizárva - nyuszi is necces, mert oan aranoooosz
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #41907 üzenetére
repülő hal?
beszarás!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #41907 üzenetére
Az apró kérész mit sem tud arról, hogy van aki beirdalná, paprikás lisztbe forgatná, majd ropogóra sütné!
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #41906 üzenetére
Az apró kérész mindössze egyetlen napig él. Egyetlen napig. Mégsem sajnáljuk érte, hiszen ezen a napon csak annak él, amit szeret. Szárnyra kap, a szélre bízza magát, játszik, élvezi röpke élete minden pillanatát. Úgy él, mintha nem lenne más nap, hiszen számára nincs más nap. Talán tanulhatnánk tőle. Képzeld csak el, ha úgy élnénk minden nap, ahogy ő éli egyetlen napját! Micsoda élet lenne!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #41905 üzenetére
nem ettél még sült kérészt?
itt beszólsz, közben milyen jó! Csak rövid ideig szabad rá horgászni, ez a baj vele egyedül..
-
kételkedem
addikt
A kárász és a kérész nagyon finom halak! Jól be kell irdalni, paprikás lisztben megforgatni és ropogósra sütni!
LOL! LOLOLOL!!!!!4négy
Annyira szeretem, mikor valakinek lövése sincs a témáról, csak fenemód okos!
-
nike_
addikt
szép keddi reggelt mindenkinek.
uff.
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Garmin Marq Captain (újszerű, ful szett + extra szíj)
- ASUS TUF 2 év Garis Brutál Gamer Laptop 16" ! Ryzen 9 7845HX 24x5.2Ghz! 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070
- Lian Li SL120 V2 ventilátor szett - 4 db normal + 3 db reverse blade + vezérlő, kábelek, újszerű
- Fujitsu Esprimo P400 (i3, 8GB,Eredeti Win7 PRO)
- Corsair VX450 - tápos telitalálat
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest