- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Ebben X faktorban az lesz a legviccesebb,ha olyan nyeri meg aki nem is tud énekelni
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki hogy az obstriegel nevü édességet,hol és mennyiért lehet kapni?
Egy ismerősömtől kaptam (és baromi finom volt) de ős is kapta,szal nem tudja honnan van. -
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83 #49225 üzenetére
Jó ez tény, hogy minden országban van olyan ember aki ellopná, és aki nem.
De szerintem tőlünk nyugatabbra,kevesebb embernek jutott volna eszébe ellopni. -
ToBeY
nagyúr
Na Bp- Cigánd út és vissza megvolt,nagyszülők meglátogatva
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #48095 üzenetére
Aha kb olyan mint a kutyába a tacskó
-
ToBeY
nagyúr
Ma látttam tv-be munchkin fajtájú macskákat,nagyon viccesen néz ki
-
ToBeY
nagyúr
Mobiltelefonáló nő egy 1928 Chaplin filmben 2.40-től [link] Szerintem fake ,mondjuk hallókészülék lehet talán
-
ToBeY
nagyúr
Na voltam sétálni megnéztem ezt a "megasztáros lakóparkot" a dunaparton. Hát elég szép helyre költöztették be őket.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bolondember #47307 üzenetére
Úgy látszik hogy igen,mert már elég régóta bakizik a hiradóba és még a helyén van.
-
ToBeY
nagyúr
Borzasztó hogy állandóan bakizó műsorvezetőt tesz be az rtlklub a híradóba.
-
ToBeY
nagyúr
Igazán elmehet a fenébe az,aki kitalálta hogy most kell elzárni a fűtést és a melegvízet.
Nem értem miért nem lehetett nyáron korszerűsíteni a rendszert -
ToBeY
nagyúr
Nekem meg a vérnyomásom meg a pulzusom szökött az egekbe.Elküldtek teljes laborra minden leletem tökéletes.Szóval ez is fura hogy egyszer csak este "felmegy a pumpa" csak úgy
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83 #46646 üzenetére
Az nagyon rosz volt,arra keltem fel éjszaka,hogy ver a szívem mint állat.
-
ToBeY
nagyúr
Elég szívás ez a vérnyomás beállítás.Nemrég még még 140 volt a pulzusom nyugalmi helyzetben.Kaptam gyógyszert,most alig 50
-
ToBeY
nagyúr
Reggelt na megvolt a vérvétel, jó sokan voltak előttem.
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudjátok hogy ha vérvételre megyek,előtte reggel lehet-e inni egy kis vízet?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #46275 üzenetére
Nincs szorító érzés,sőt semilyen vérnyomás tünetett nem tapasztaltam.Egyedűl szívdobogás érzésem van
-
ToBeY
nagyúr
Ma megmértem csak úgy a vérnyomásom, és kiderűlt hogy baromi magas főleg a pulzus. (165/95 pulzus 140) szóval hétfő go doki.Remélem felír valamit és annyi,és nem küldözget mindenféle vizsgálatokra.
-
ToBeY
nagyúr
Elhunyt Tony Curtis R.I.P
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bolondember #45607 üzenetére
A digitális átállás
2011. december 31-én éjfélkor kapcsolják le az országos analóg földfelszíni tévésugárzást. A digitális átállásig a földi sugárzású csatornák (MTV, RTL Klub, Tv2) műsora szobaantennával ingyenesen nézhető. Az átállás több tartalmat, kifogástalan, zajmentes kép- és hangminőséget, új csatornákat ígér, emelkedhet az előfizetési díj nélkül elérhető tévék száma.
Ma még több, mint 800 ezer háztartás tévézik tető- vagy szobaantennával, analóg adást fogva: 2012-től minden egyes tévékészülékhez be kell szerezni egy-egy set-top-boxot, vagy új tévét kell a régi helyett venni, olyat, amibe a jelátalakítót már eleve beszerelték.
Az nem fog tv-t nézni aki nem fizet szerintem.Ki van ez találva rendesen.
-
ToBeY
nagyúr
Mekkora szar volt ez a Ha/Ver.Azért végigszenvedtem a 2órát
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #45208 üzenetére
Én inkább letöltöm ami kell így nem vagyok időhöz kötve hu gyorsan haza kell menni mert kezdőtik xy műsor.Talán csak az F1-et meg a hiradót nézem élőbe az rtl klubon
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bolondember #45200 üzenetére
Ezt több helyen olvastam ma, szal nem egy légből kapott dolog. Vagy ha még is, akkor elég sok oldal bedölt a kamunak (nem blikk és társaira gondolok)
-
ToBeY
nagyúr
Januártól tényleg fizetős lesz az rtl klub ki tud erről valamit?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #45194 üzenetére
Akkor ezek olyanok mint a kutyák,megérzik ki fél tőlük és rátámadnak
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #45184 üzenetére
Vald be, hogy te kezed is benne volt hogy az ő fiókjába landolt a csótány?!
-
ToBeY
nagyúr
Vajon jó film ez a Ha/Ver?Imdb-n 8.1 pontot kapott
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #44781 üzenetére
Viszont legalább a jegy 20x drágább lett
-
ToBeY
nagyúr
Megnéztem ezt a Salt ügynök c filmet,szerintem nagyon jó volt.
-
ToBeY
nagyúr
Na megjöttem a nyaralásból,kicsit éles váltás volt a 38fokból a 10-be (se)
-
ToBeY
nagyúr
Na holnap megyek nyaralni törökbe,remélem azért jobb idő lesz mint BP-en
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bolondember #42482 üzenetére
A lényeg stimmelt,csak néhány apróságban tévedtem
-
ToBeY
nagyúr
A wii-vel játszani veszélyes dolog
[link]
-
ToBeY
nagyúr
Olyat láttam ma, hogy nem tudom sírjak-e vagy nevessek.Kb 60éves nő úgy volt felöltözve és kifestve, mint egy 16éves kiscsaj aki éppen buliba megy.
-
ToBeY
nagyúr
Egy embernek a bölcsesség fogával együtt van 32 foga?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #41828 üzenetére
Most itt is mint ha visszatért volna,szóval ez körbe-körbe kavarog
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #41823 üzenetére
A nagyját elfújta az erős szél csak a széléből kaptunk itt békáson de ez se gyenge.
-
ToBeY
nagyúr
Itt Óbudán ismét nagyon durva vihar van kialakulóban.Bár lehet hogy a szél elfújja.
Éjszakai sötétség lett itt hirtelen! -
ToBeY
nagyúr
válasz
bolondember #41780 üzenetére
A digi álltalában jó,mondjuk néha estére durván belassúl 80mbit helyett csak 20mbit De ez még mindig jobb mint a 8mbit-es ADSL ami eddig volt...
-
ToBeY
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83 #41693 üzenetére
A baj az, hogy a dob meg basszus hallatszik ide tisztán,ez pedig annyira nem élvezetes.
-
ToBeY
nagyúr
Uh már megint nagyon toják a szigeten a muzsikát
-
ToBeY
nagyúr
Jó reggelt
Hu milyen vihar volt az éjjel,nem lettem volna szigetesek helyében most.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bolondember #41572 üzenetére
Hát már szépen rászáltak páran a srácra fészbukon meg itt-ott
-
ToBeY
nagyúr
[link]15 éves kissrác megszivatta a tv2-öt
Vagy tv2 próbálta hülyíteni a népet.
-
ToBeY
nagyúr
Na ébredeznek a szigeten,megy már a dobolás ezerrel (csak azt lehet ide hallani)
-
ToBeY
nagyúr
Már megint nagyon hallatszik a sziget,vagy is basszus inkább
-
ToBeY
nagyúr
Amcsiban a 9/8 c hány órát jelent?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #41492 üzenetére
Csak nehogy úgy járj mint mi.Váltottunk 17k helyett 7k, fizetünk igaz olcsó de a szolgáltatásokkal vannak gondok.
Pl a tv csatornák nagy része gagyi és a minősége is gyenge. A 80Mbites net néha csak 4-5Mbit. Legalább olcsó ha már rosz -
ToBeY
nagyúr
Na már megy a buli a szigeten lehet hallani,ennyit a zajvédelemről
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac #41178 üzenetére
Hát mindenhol megvan advan hogy mettől meddig van kaja, viszont külföldön tényleg rugalmasabban kezelik ezt.Görögbe mikor megérkeztünk szállodába már nem volt ebéd idő, viszont kinyitották az éttermet szó nélkűl.Amikor pedig utaztunk haza (hajnal 4) akkor is kajálhattunk.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bolondember #41043 üzenetére
Olyasmi csak még sokkal durvább
-
ToBeY
nagyúr
Jó reggelt. Nem semmi vihar volt itt ma reggel,arra keltem fel nagyon dúrván szakad az eső
-
ToBeY
nagyúr
Egy dolgon gondolkodtam ma,amivel mindig gondba voltam. Hogy mikor kell jó reggelt-ről jónapotra váltani illetve jó napotról jó estére köszönésben?
Mert ha mondjuk felkelek 11kor nyilván nekem reggelt,de aki hatkor kell annak jó napot -
ToBeY
nagyúr
Úgy néz ki Augusztus végén megyek Törökbe nyaralni - Hiába no,pofoz az élet engem is
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83 #40645 üzenetére
Persze hogy van.Sokan csak arra várnak hogy mások hibát ejtsenek,és aztán jajj nekije.
Ezért jó neduddki-nak, mert amit ír azt még dekódolni is nehéz,nem hogy helyesírási hibát keresni benne -
ToBeY
nagyúr
No itt is a cikk tényleg rosszúl tudtam 400-600k gázsi [link]
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #40462 üzenetére
Úgy tudom 3-400k bohóckodnak a cölöpök a főzös műsorokban RTL-en TV2 kevesebb-ért
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki hogy a tenger hőmérsékleteket hol lehetne megnézni?
-
ToBeY
nagyúr
Az élet sz@r de már megszoktam...
-
ToBeY
nagyúr
Rohadjon meg az olyan "ember"
aki csak úgy leszúr egy lovat.
-
ToBeY
nagyúr
Bakker miért csodálkoznak hogy ennyi auto van az utakon? Egy vonat jegy oda-vissza 9k
Ennyiből talán meglehetne járni autoval is,mert összesen 600km talán (Sárospataktól 30km) -
ToBeY
nagyúr
Egyik haverom megkérdezte nem tudok-e valami hacker programot.Mondtam neki google a barátod.De ő nem ért hozzá.Hát ha arra gondolt hogy én felnyomok neki egy gépet nagyon téved. Én felnyomom a gépet ő meg otthon röhög mikor engem visznek a rendőrök?Nem értem emberek hogy gondolkodnak...
És egy 30éves emberről beszélünk, nem egy egy unatkozó 12éves vérpistikéről! -
ToBeY
nagyúr
DE jó volt ez a réggeli vihar,most olyan trópusi feeling van
-
ToBeY
nagyúr
Hmm szivat a myvip
Törölni akartam magam az oldalról,de az a mail cím már nem létezik amin regisztráltam (szolg váltás) Így nem kaptam meg a mail-t sem
Erre azt mondja az ember, csak ha arról mail címről írok nekik akkor tud törölni. -
ToBeY
nagyúr
Tanultam ma egy új kifejezést "celebribanc" elég találó jelző szerintem
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bolondember #39323 üzenetére
Lemaradtál picit a divattal. Senki sem szeletel már
-
ToBeY
nagyúr
válasz
BlacKSouL #39297 üzenetére
A hozzászolásodnak első része így történt, a második része kicsit máshogy
- Ha nem javúlna,akkor jöjjön vissza csinálunk hasi ultrahangot,vérképet,röntgent (10/db) és aztán meglátjuk milyen kezelést kell allkalmazni.
És ez egy BP-i állatklinikán történt nem egy eldugott falu rendelőjébe....
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black Al Black SB M/L GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black Al Black SB M/L GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s