Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Nem tudom! Egy blogbejegyzést megér, hátha!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kis kék hangszóróra tessék kattintani!
-
zolynet
veterán
vacsora happy endingel?

-
zolynet
veterán
akkor ez bizony munkahelyi baleset

ízirájder, pénteken mindenki megőrül siet
2 majdnemkarambolt láttam...egyiknél a csaj előttem csak úgy becsorgott a kereszteződésben, persze tuti nem látta hogy balról ki jön mert úgy állt meg, így 1xcsak gondolt egyet majd egy kis gázfröccsel beosont a kereszteződés feléig
nem lett volna kár érte -
-
kételkedem
addikt
Igen, ennyiből pl Samsung UE46C7000 az lcd vonalon és pl Samsung PS50C7700 a plazma vonalból ami kijön. Semmi bajom azzal, ha valaki odáig van valamiért, amire komoly pénzeket áldoz, végül is ez (is) viszi előre a fejlesztéseket. Csak megjegyeztem, hogy ennyit nem áldoznék tévére.

NoLF : míg a hsz-t írtam, pont azon gondolkodtam, hogy neked még tévéd sincs! Bár állítólag a kábszereseknél is az az ideális díler, aki nem fogyaszt!

Most nézem, 1 milláról 900-ra van leértékelve a 160 centis plazma! Most csapjon le rá!

-
kételkedem
addikt
Nehéz lesz benne szépséget találni, de megpróbálom!
Esős, hűvös, sötét októberi délelőtt van. Bebizonyosodott, hogy nedves felületen rettentően csúszik a cipőm. A csatornafedelek nagy veszélyforrást jelentenek. Hallgattam a híreket. Szerintem napról napra jobb lesz nekünk, hiszen minden nap ezt bizonygatja az éppen kormányon levő társaság.
Az állam többé nem utal át pénzt a magánnyugdíjpénztárakba Hát ezt hogy?
-
lujó55
addikt
Mi meg diófával, meg eperfával fűtünk, mert annak kisebb a hamuja. Igaz,hogy drágább, de nem számít. Lefekvés előtt meg Evian ásványvízzel fürdünk le. Elég körülményes állandóan a 3 decis palackokat bontogatni, de jó, mert nem klórozzák. A fürdőszivacsot Symiről hozattuk, a papucsom meg hóleopárdból készült, mert puha. Pedig olyan szomorú voltam, hogy már csak ez az egy egyed élt belőle.

-
-
kételkedem
addikt
-
-
No meg egy kissé meleg, mert a semlegesítési reakció - főleg ilyen töménység mellett - erős hőfejlődéssel jár. (A pH=13 azért igen erős lúgra utal, nem csoda, hiszen a bauxitból tömény NaOH oldattal vonják ki az alumínium-oxidot - amely NaAl(OH)4 formában, komplexként feloldódik, míg a többi anyag oldhatatlan formában marad vissza a lúgoldatban. Na ez a vörösiszap, amelyből azért jónéhány értékes nehézfémet kivonnak még a további feldolgozás során.)
-
-
Bubu79
addikt
Egy árva.
Jött valami figura a múltkor, hogy ő most aztán biza jól lemeggyilkolászik engem - testének darabjait a négy égtáj felé szórtam szét, de a kis árvát, aki vele volt, elvittem és letettem az első tipi bejáratánál, nehogy éhenhaljon.
Csöngetnem sem kellett, mert visított szegény, mintha nyúznák, pedig mégcsak meg sem kóstoltam
-
BlacKSouL
addikt
Kérdés már csak az, hol szeret jobban lenni. Felül vagy alul..
Más: [link], Nekünk múlt szerda 14:00 - 16:50 között semmi extrém tapasztalatunk nem volt. Igaz, összesen vagy 30-an álltak sorba, meg a vizsgálatnál is kb 40-en. 10 percen belül átjutottunk a túloldalra. Ott ültünk még vagy egy órát 15:40-től 16:50-ig. Mondjuk a parfümösnél a barna hajú lány...hűha volt..
-
kételkedem
addikt
-Ez FH műfaja!
-Aki Á-t mond, mondjon B-t is!Sajnos a topik aktivitása jelentősen elmarad a várttól!
2010. augusztus 29-én be kellett volna telnie, de még 45 000-nél sem tartunk, pedig szeptember 21. van

Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem lett volna kár érte

Ideje lenne fogyasztani belőle, de csak ökör iszik magában.