- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #49975 üzenetére
No ha nem felejtem el megtudni a gyógyszer nevét akkor megírom. Egy ideje meg akartam ezt kérdezni csak mindig elfelejtettem...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #49953 üzenetére
Fogalmam sincs hogy mit vettem, volt egy recept amit ki kellett váltani aztán annyi. Itthon kérdezte anyukám hogy biztos hogy ennyibe került-e mert itt helyben ez 2k+ volt.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49964 üzenetére
Meglátjuk holnap. Készülődik a természet, hogy hóval borítsa a Mecseket...
-
válasz
Pisztillus #49964 üzenetére
Igaz, ez nagyon bölcs volt
. Ettől is különbözünk
.
#49965 Dylen: Ja, persze, utána meg marad a szutymós latyak, ej azt hogy nem bírom
. Bár tényleg szép a hó csak ne olvadna és ne latyakosodna
.
-
válasz
Pisztillus #49957 üzenetére
Az nálam már egy hónapja alap, mivel a fejemről és a lábamról fázok meg leghamarabb
.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #49950 üzenetére
Arra van esély hogy az egyik patikában egy gyógyszer 344 Ft, egy másikban meg kettőezer valamennyi?
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #49950 üzenetére
legyen? indul a flamewar
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Pisztillus #49800 üzenetére
Én már hallottam olyan véleményt is szakavatottaktól ha valaki minden áldott nap megiszik két sört az már beteges.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #49677 üzenetére
Bolondember: Pisztillusnak igaza van. Az orvosnak többlet adminisztráció , és enm is tudta hogy kell. Az angol TB kártyám itt volt, de az nem volt jó. Talán ha az E111em itt lett volna, más lenne a helyzet. Államközi egyezmények pedig elvileg tiltják a kettős adó és TB beszedést, nem?
Amúgy írt olyan gyógyszert de mondtam írja teljes áron: Monuralt és Cifrant írt. Mivel ott volt az egyik szülőm, így végül az ő nevére. ÉG az arcomról a bőr, hogy erre kényszerültem.
Aztán hibáztam a gyógyszertárban is. Az egyik recepten nem volt Taj szám, én meg azt hittem lemaradt, hát ráírtam ....Így az a recept kuka.
Más:
Kérlek ne mondjátok, hogy túl nagyok az elvárásaim itt, de:
Elmegyek a postára, kérnék (értsd vennék) előbb nagy fóliaboritékot : nincs . Postadoboz? Az sincs .Nagy pukis borítékot, az sincs, és egyébként is a feladónak kell gondoskodni a csomagolásról. Zagyad...Na , ezért leszek én UK resident, nem másért. És tényleg őszintén sajnállak benneteket, hogy ilyen körülmények közt vagytok kénytelenek élni.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #49562 üzenetére
Nem megfázás, attól nem függne az, hogy vajon fel tudok-e szállni a repülőre vagy sem. Nem véletlen írtam a monuralt. meg először odaírtam mi a gond, csak na..Érted.)
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #49562 üzenetére
mint bármelyik antibiotikummal, nemde?
-
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #49489 üzenetére
én itt vagyok, aztán megyek tudatmódosítani: sör (2 korsó) + Barátok közt
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #49489 üzenetére
Szerintem csak kezdődik.
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #49358 üzenetére
Ja, ja, igen.
Köszönöm!
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #49323 üzenetére
Remélem esni fog a hó, mikor odahaza leszek.
-
adyz.
aktív tag
válasz
Pisztillus #49328 üzenetére
Igyekszem jol banni vele, ezert tavasszal elkezdodik a felujitas, a nullarol.
Es koszonom!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #49323 üzenetére
novembertől májusig mint legutóbb?
nekem az ilyen ne köszöngessen
az egy dolog hogy több mint 100 éve nem vagyunk európa éléskamrája, de hogy a mezőgazdaság a kormánytól függetlenül is így szarrá legyen verve...júliusban-augusztusban 600 Ft legyen egy kiló paradicsom az azért már viccnek is szar -
adyz.
aktív tag
válasz
Pisztillus #49325 üzenetére
Ahh, tobb mint fel eve mar eltavozott koreinkbol.
Azota lada-val nyomulok.
-
nike_
addikt
válasz
Pisztillus #49318 üzenetére
ahh, értem, kicsit fura volt
-
nike_
addikt
válasz
Pisztillus #49300 üzenetére
már nem Óbudán laksz?
-
venember83
nagyúr
válasz
S azzal mi a gond?
Ui. Hajrá Fradi!
-
dragonfx
veterán
válasz
zsír faxa gyerek vagy jo kis 4ker.
én 13ba voltma 15ig. -
dragonfx
veterán
válasz
Pisztillus #49298 üzenetére
az bebaxna néha dogoznia kell
kajak probáld ki bebaxva ph.zni tök flesss
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #49275 üzenetére
Nem a fejfájás aggaszt, van egy csomó a szemem alatt és szétfeszít. Úgy feldagadt, hogy a szemem is beszűkült tőle meg iszonyatosan fájt hajnalban. Most este van, már megint kezdi.
Hoztam kamilla teát, hogy tudjam borogatni. -
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #49279 üzenetére
Ja hogy úgy! Akkor természetesen megy a sajátomra, csak azt hittem vényköteles ezért nem kaphatok , nekem meg nincs magyar tb-m már. Csak tb kártyám , de ugye tb-t 1 éve nem fizettem. Szóvala vényköteles az igaz, de ugyanúgy kaphatok, huh, megnyugtattál.
Viszont a Cataflam nagyon rendben van, vény nélkül meg nem kapható, azt hittem nem mehetek felíratni. A támogatás nem érdekel, nem zaz a léyneg. Hanem azt hittem, semmilyen gyógyszert - tehát támogatásnélküli gyógyszert sem - írathatok fel otthon. Vannak itt jó gyógyszerek, de a cataflam az egyik olyan, amelyhez a végletekig ragaszkodom ....
Egy ismerősnek meg innét viszek Ibuprofent vagy mit, valami 36p (100 ft) vény nélkül bármelyik boltban?!
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #49275 üzenetére
igyekszem... meg hát a nagyoktól tanultam
ha nekem is lüktet meg fáj a fejem, nem szarozok az Algo családdal meg ilyenekkel, nyúlok a piros bogyóért, az megold mindent -
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #49266 üzenetére
Megőrülök úgy fáj az arcom- szemem- fejem, továbbra is dagadt
mit rakjak rá? A fájdalomra ébredtem
Vettem be Panadolt, azt fejfájásra szoktam, hasson már a szentszégit!
-
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #49177 üzenetére
Nemcsak, hogy ugyanúgy folytatja, de kapcsolatra tesz szert, jól megerősödik a súlyzózásban és még enni is kap, meg nem is fog fázni.
Miért nem viszik ki az ilyeneket a 4-es metrohoz lapátolni? Óránként egy pohár víz, aztán meló amíg bírják. Adót úgysem fizet, a társadalomnak úgysincs nagy haszna belőle, ráadásul nem szaporodik... -
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #49120 üzenetére
Már azt hittem én vagyok te, kiégett a fürdőmben a neon és sötét van, de én nem mentem el venni
(#49124) Pisztillus: kedves vagy, de már édesmindegy, várom a főoldalon a piros villogó keretet...
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Pisztillus #49120 üzenetére
Kincse?
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #49081 üzenetére
Ez Tildynek is szól - senki sem kezdte el "birizgálni". Ha nem ugrott volna azonnal a témára, nem lett volna belőle semmi. (Ha tényleg szívatni akarnám, akkor megtenném, de nem fogok tőle bocsánatot kérni egy olyan hozzászólásért, ami egyáltalán nem ellene irányult.)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #49087 üzenetére
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
"ne kezdjük egymás f@szát szopni!"
-
venember83
nagyúr
válasz
De sikerült kimásznod belőle szerencsésen. Elég rossz lett volna beragadni az ablakba.
-
válasz
Pisztillus #49011 üzenetére
Köszönöm
...
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #49006 üzenetére
onnan vittek át a Csillagba
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #48996 üzenetére
És szegény vírus?
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #48893 üzenetére
folyadék, c-vitamin, fekvés megvolt, nyomtam mellé jóféle házi praktikát is: pálinka, méz, fokhagyma.
ma semmi bajom nincs, a hétfői edzéstől pompás izomláz mindenütt, de semmi köze ahhoz, ami tegnap volt.
ki érti ezt...
-
zolynet
veterán
válasz
Pisztillus #48981 üzenetére
Volt egy kétoldali tüdőgyulladásom, azt nem húznám be ide, így nem oltatom be magam. 2ével ezelőtt voltam beteg utoljára azt hiszem.
-
zolynet
veterán
válasz
Pisztillus #48976 üzenetére
Ezt konkrétabban is meg tudnád indokolni h miért nem javaslod?
Mert engem csak az bosszant h csak annyit mondanak h itt van oltasd be, de arról nem szól semmi h 98%-ban jó, 2% belehal/belehalhat.Amúgy a nem felé hajlok. Tavaly haverom beadatta a h1n1-et jó szarul volt utána, idén meg leverte az influenza, szal sokat védett.
Nálunk is cég állja, de sztem nem lesz a vége ennek. -
qdak
addikt
válasz
Pisztillus #48940 üzenetére
ksözönöm akkro ha jol nézem áfástul kb 50FT
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #48884 üzenetére
van valami járvány, vagy ilyesmi most?
olyan szarul vagyok, hogy alig bírok felállni a székből. a belem is fáj, a közérzetem a béka segge alatt, az ízületeim, izmaim feszülnek és annyira fájnak, hogy egy toll felemelése is fizikai fájdalmat okoz...lassan hazakérem magam
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48884 üzenetére
ok.
akkor 2lkedem kap 10%-ot, én 20-at, te pedig 30-at.
deal?
a maradékot befektetjük-visszaforgatjuk.
-
válasz
Pisztillus #48848 üzenetére
Na mondtam én, hogy csak megvárták...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48841 üzenetére
hááát...
ma jöttünk haza, szinte üres volt a város!
@NoLFi: száz-kétszáz éven belül nem csodálkoznék ha már más bolygókra kezdenék az utódaink a költözést..
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #48704 üzenetére
Tudom, tudom... De azért a magyarázatra kíváncsi leszek.
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #48704 üzenetére
Hálás köszönet előre is
remélem nem nő 3. lábam tőle, jóég tudja mit kotyvasztasz össze
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #48698 üzenetére
Szia!
Most valószínűleg tényleg valami vis maior az ok, mert állítólag más vonalon is ilyen késéssel indult el a vonat. Ettől függetlenül pofátlanságnak tartom, hogy olyan menetidőt adnak meg, amit az elkövetkezendő évtizedben sem tudják betartani. Befejezem, mert kezd elkapni a gépszíj.
---
Boldog születésnapot Dylen!
-
válasz
Pisztillus #48647 üzenetére
Hát most röhögni van kedvem rajta
na meg mondhatni FAIL
UI: KB. állóhelyzetben történt, szóval semmi baja elvileg semminek
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #48640 üzenetére
Ha sikerül megegyezni a főnökkel. Nagy szócsatára és egyezkedésre számítok.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48640 üzenetére
nekem még valami 14 nap szabim benn van - december közepétől nem is dolgozom.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #48636 üzenetére
Értem, teljes mértékben igazad van. Nincs több gonosz kérdésem.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #48633 üzenetére
Gonosz leszek. Mi értelme van 1009 forintos árat adni valaminek, ha úgyis felfelé kell kerekíteni az egyforintosok hiánya miatt? Ha az ember több dolgot vesz, akkor talán van értelme, de azért nem bazukális bevásárló szatyorral jár az ember patikába.
BS: Ha egyszer kialudnád magad, tán következő nap nem lennél annyira álmos. Vagy már kipróbáltad s nem jött be?
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #48619 üzenetére
Megpróbálod összekotyvasztani?
Mennyibe fog ez fájni nekem?
(#48628): én se ettem egész nap, olyan görcsös fejfájásom van, hogy folyamatos hányingerem van hozzá, így nem birtam enni, az éhségtől meg csak fokozódik az inger, ez most kegyetlen rossz, de csak nem tart örökké- nagyon remélem
de ez a nap úgy ahogy van törölhető
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #48613 üzenetére
Áh, sajnos nincs ismerős. Nem ismerős nem keveri ki?
Máskor kértünk már vmi kenőcsöt, amit nem készen adtak, hanem vissza kellett érte menni, mert ott keverték ki. Ez nem ilyen, hogy mondom, hogy szeretnék glykosept oldatot keveréssel?Szerettük megfázásra, szájsérülésre, de eme egyszerűen nem használ. Gondolom lelkileg se mindegy, hogy nem a beváltat kapta az ember, ami már csak azért is gyógyított, mert tudtuk róla, hogy a jól bevált anyag, ami eddig mindig segített.
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #48595 üzenetére
Ez szomorú hír, a másik oldat nem olyan jó. Köszönöm, hogy megnézted
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48599 üzenetére
én csak remélni tudom, hogy így lesz!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48595 üzenetére
ahamm.
tehát 4,5 órán át... Ö. Mit is csináltak?! Mármint a dugó fenntartásán kívül?!
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #48568 üzenetére
szia
Van nálatok glükoszept? Csomó helyen néztük, mindenhol azt mondják majdnem 1éve nem kapnak -
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #48568 üzenetére
hehe, ez jó volt
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48549 üzenetére
na meg az ingyenes felsőoktatás - nem is tudom már mennyit fizettem a 2000-es évek elején az ingyenes oktatásért!
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #48546 üzenetére
szerintem már akkor is szétrobbannék az idegtől, ha csak leírnám ide, mik történnek.
tán a legapróbbat is elég megemlíteni, miszerint kreditallokáció tekintetében minden elfogadott tárgyért egy ezrest perkálnom kell, ezáltal a tandíjon felül most kiírtak még 20 rongy (20 tárgy) befizetnivalót...
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #48541 üzenetére
Válasznak válasz, de vajon ngabor2 mennyire örül neki?
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #48514 üzenetére
Ilyen korán reggel már ilyen erotikus tartalommal bíró szavakat használni, mint a comb...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48514 üzenetére
kellemest.
-
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #48503 üzenetére
Mi bajod a trabival? Én megvédem, mert jó kis kocsi volt! Igénytelen üzemanyaggal is ment, télen nem izzadtál, nyáron nem fáztál és még a zorrodatis tisztíccsa! Ha pedig nagyon féltetted, mert sokat kellett rá gyűjteni a Csepel művekben 3 műszakban akkor nem kellett az utcán hagyni, betetted egy reklámszatyorba és felvitted a panelba
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48501 üzenetére
ez más, hidd el nekem!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48499 üzenetére
na majd éjszaka hazafelé menet megálok a házatok előtt és bőgetem a három-henger-nyóccá-köpcentit!
(jelzem, a kipufogót valaki kiherélte régebben)
ui.: ha nem tűnt volna fel, ez egy fenyegetés volt.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48497 üzenetére
tuti?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48492 üzenetére
ahogy két-háromelkedem is megjegyezte: le vagyon írva az új médiaalkoholmányba.
Mert ha MOST!
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #48492 üzenetére
Engem nem izgat a reklám, de pl. egy Full HD 24 vagy több colos monitor nagyon jól jönne.
-
válasz
Pisztillus #48245 üzenetére
No idáig tartott a ME, most már egy Zenwalk 6.2 megy rajta - ez volt kéznél. A RAM-bővítésig ez is marad, utána meg majd meglátjuk. De ennyit mára, jöhet a 90 fokos fordulat...
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #48243 üzenetére
képzeljétek, anyámtól kaptam új akksit a notebook-omba.
Hihetetlen, de újabban - a sok zokni meg ing után - hasznos ajándékokat is kapok tőle, tavaly pl. egy külső vinyót hozott nekem... :- )na mindegy, utángyártott az akksi, és kisebb a teljesítménye, mint az előzőnek, (47 Wh vs 56 Wh), de azért jó ismét ilyen időket látni a thinkpadon, hogy hátralévő idő 7 óra
bár ez még csak az első feltöltés, még nincs megformázva...
az előző akksi már olyan volt, hogy kiírta, hogy még 2 óra van, majd 3 perc múlva kiírta, hogy azonnal mentsek el mindent, mert kikapcsol, effektíve 15 percet bírt.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #48238 üzenetére
Látom , téged is elkapott a nosztalgia. No itt meg napok óta durrogtatnak.. Tüzijáték....
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot... -
Psychonaut
veterán
válasz
Pisztillus #48238 üzenetére
Linuxot neki!
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #48209 üzenetére
amennyi egy pár tojásban van, attól nem fog megpusztulni tán
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #48201 üzenetére
Hja persze, ha a sóskához hús, krumpli, meg ehhez hasonló is van, és a sóska csak egy pici területet foglal el a tányérból, akkor lehet szó róla!
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #48095 üzenetére
esmein már beborogatta hideg vizes borogatással
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #48095 üzenetére
Aha kb olyan mint a kutyába a tacskó
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #48091 üzenetére
Megpróbálok holnap venni. Ha a bal mutatóujjam mozgatom, benyilal a fájdalom, meg is van ott duzzadva a kézfejem.
-
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #48091 üzenetére
Az utóbbi semmit nem ér, meg se vedd!
Voltaren és Ben Gay, de csak akkor, ha nem vagy diszkriminatív a név miatt -
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #48045 üzenetére
Jó forróba!
-
Tim82
félisten
válasz
Mint Han Solót a Birodalom visszavág végén?
-
válasz
Itt csak Kénsav van, abba lehet önteni ?
48050:Akkor szólok a srácoknak hogy készítsék elő a terepet, jutányos áron tőlem rendelhető majd palackozott formában
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48029 üzenetére
á, egy kellemes alkotmánymódosítás és minden újra régi dicsfényében csillog!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48027 üzenetére
na majd most, a Vitézy!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48019 üzenetére
sajnos ez így van.
Mi is sajnos kocsival (najó, Gyösszel) járunk - mert normál esetben ~40 perc alatt benn vagyunk. BKV-val: legalább egy óra. Pontosítok. Mielőt ritkították volna a 106-t, akkor volt kicsit több, mint egy óra egy átszállással. És a Bogdáni útnál nem egyszer ment el előttem a 86-os. Sajnos még a Volvokon is farkasordító hideg tud lenni - a baj, hogy szokott is.
Pedig sokkal környezetbarátabb és gazdaságosabb a BKV. Próbálkoztam egy időben, hogy 106-HÉV-19/41, de az se gyorsabb. Amikor a negyedik HÉVre fér fel az ember, a 19/41 meg akkor indul el, mikor félig felérek a lépcsőn a Batyin és látom elmenni...
Haza viszont fél óra az út általában kocsival.
nem jó ez így sehogyse. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48017 üzenetére
csak az autósok nem.
Cserébe második napja lesz nálunk is gyümölcs. Talán lassan mi is egyenértékű hápés dolgozók leszünk, így pár év után.
-
válasz
Pisztillus #48014 üzenetére
Nem is ittam, lehet az volt a baj
Szép napot mindenkinek
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #47944 üzenetére
Azért letörölték róla a fileokat, de sok program rajta van. Nem lehet észrevenni, hogy egy 450Mhz-es gép, gyorsbbnak tűnik.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #47944 üzenetére
450 MHz-es "csak", de basszus gyors még így is. Szerintem 98-99ben mikor ezt vették, lazámilla felett járt az ára. (forintban) .Szerintem otthon nem is nagyon vanak lyen gépek.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Pisztillus #47890 üzenetére
Köszönöm. Azért kételkedtem, mert elvileg 23.-án se szabadott volna nyitva lenniük a boltoknak, ehhez képest kb. minden nyitva volt, amerre én jártam.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #47690 üzenetére
Ha hasonló mértékű kárt okoznak, akkor a helyreállítás sem két perc, az anyagiakról nem is beszélve. (Van néhány villanyszerelő ismerős, akik - sajnos - éjszakai ügyelet alatt nem egyszer jártak, és járnak terepre, mert ellopják a vezetéket. Eddig kvázi mindig lelépett a tettes, vagy tettesek a terepjáró láttára, de ettől függetlenül nagyon óvatosak.)
kételkedem: ez szép és jó, hogy csökkenteni az e fajta bűncselekményeket. De, amíg nem áll rendelkezésre a szükséges technikai háttér*, addig felelősségre sem lehet vonni gyakorlatilag senkit.
*: legyen szó a hálózat folyamatos monitorozásáról (nem tudom, hogy jelenleg ezt milyen módon oldják meg), a rendőrök gyors helyszínre érkezéséről, stb.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #47687 üzenetére
"Ezzel csak két baj van: ritkán jár (megint csak a standard ok miatt), másrészt kiismerhető a menetrendje."
Én még hozzátennék egy okot, ha feszültségmentes* a felsővezeték, akkor tényleg kém üzemmódban, hangtalanul suhan.
*: pl. mert már levágták a vezetéket.
Szép napot!
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #47621 üzenetére
venember: vajon ha jegyet veszek akkor szok óccó?
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #47581 üzenetére
sört?
node kérem.
az igazán fejedelmi étekhez csak bor illik, legalábbis jó magyar módra
cabernet sauvignon volt a társ, s majdnem tökéletes lett, elsőre kifejezettem ígéretes!remélem lesz vaddisznó hamarosan, kéri a vadhúst a szervezet
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #47539 üzenetére
Gpu-t nem tudja hol lehet mérni, az istat nano nem írja ki legalábbis. A CPUét viszont igen.
De ma nem jött még elő, pedig gyilkolja rendesen Lajos. MEglátjuk. Lehet mégis a szervízeseknek van igaza , és valami 3rd party dolog. -
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #47539 üzenetére
Gonosz mód be
Az Apple és a többi PC-összeszerelő közötti egyik legfőbb különbség nem a rendkívüli terméktámogatás, amely során az almások mindent elkövetnek az ügyfélért? Vagy mégse olyan babarózsaszínű az egész?
Gonosz mód ki -
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #47510 üzenetére
Aza baj, hogy nem mindig csinálja. De ha előjön , ilyen.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest