Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
óje, szerdán viszem a szekeret müszakiztatni - remélem nem lesz túl sok zsé.. Söt. Remélem abszolúte nem kell ráfizetni...

-
qestion
aktív tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
hány percnél kell figyelni?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
A világvégét is túléli a PH

-
Racecam
nagyúr
válasz
Crystalheart
üzenetére
Ezt nem hiszem el!!

Levettem a hangot, mert baromira irritált az ostoba nő, közben mást csináltam és a riport végére néztem újra oda. És visszatekerni sem lehet.
-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Én elkezdtem nézni, de ez a Voksán Virág elképesztően szétgányolta magát.
Most épp az asztrológusos okosság megy. Ha odaér, megpróbálom neked lekapni.(tökéletes eddig ez a műsor, hogy emlékeztessen arra, hogy nem akarok TV-t nézni az elmúlt 7 perc alatt érezhetően megviselt.
) -
Crystalheart
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Nyilván gyorsabb a géped az enyémnél.
De akkor is elgányoltak valamit, ha tömeges probléma, és mindenhol máshol jól megy. Na ez meg a másik, hogy nem tudtam beletekerni. Engem is irritált. Flash-el tiszta használható volt, csak az RTL-nek valamiért mániája, hogy ne lehessen letölteni. (Mert mintha felvenni nem lehetett volna anno VHS-el.) Olyan hatalmas értékű, magas minőségű magazinok ezek ám... -
Racecam
nagyúr
válasz
Crystalheart
üzenetére
Nálam tökéletesen megy, viszont ebbe nem lehet beletekerni? Kiráz a hideg ettől a Voksán Virágtól, vagy ki a fuck ez...

-
Crystalheart
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Na, most néztem, már tegnap föltöltötték az RTL Mostra a kecskéinket. Hehe.
Itt megtekinthetők a jan. 7-ei Fókuszban, fél másodpercnyi édesanyámmal egyetemben.
(Amúgy kiakasztó ez a Silverlightra váltás az RTL-nél. Nem igaz, hogy 2,8- GHz-es processzorral percekig töltsön, bocsánat, fagyjon az egész gép. Pedig már tökre örültem, hogy a Flasheket jól vitte. Mivel más Silverlight videókat visz is gond nélkül, és felhasználók tömegének vannak hasonló panaszaik, gyanítom, hogy valamit nagyon elfuseráltak az RTL-nél. Ráadásul letölteni sem lehet semmi módon, nem úgy, mint régen a flasht.
Van valaki, aki bevállalná nekem a Nagy Feróval készült - kecskés - riport screen capture-os felvételét, még mielőtt leszedik az oldalról? Az én gépem túl gyenge hozzá, még 10 fps-nél is a nézhetetlenségig beakad, csak a kis videó méretében, nemhogy 20-nál. Itt csak vannak erőműgépek.
) -
tbs
addikt
Oké, írom-írom..!

Más: ezek a Sherlock Holmes "kritikákat" író egyének utána olvashatnának, hogy Holmes igenis neves boxolókét élt a londoni alvilág szemében... Innen voltak ugyanis az "elmegyek egy kicsit körülnézni" tevékenység közben meglátogatott ismerősei. Igaz, Holmes-nak ez a hobbija talán kétszer van említve az egész írott Holmes univerzumban, és nincs is túlmagyarázva. (Minek is - egy detektívtörténet-olvasónak!?!
)Napi puffogásomat hallották...

-
zoltanz
nagyúr
Állítólag van léggömb fétis, az mi is tulajdonképpen? Csak a miheztartás végett.

-
Winner_hun
félisten
-
Dylen
senior tag
robbanás a belvároban
egy utcával lakom arrébb
más
fagyott sört érdemes-e kiolvasztani és meginni?! -
ludsimon
veterán
Itt is rég jártam mar, gondoltam beköszönök.
Sziasztok, jó reggelt!
-
NoLF
veterán
válasz
Sipi16
üzenetére
na, mindenütt azt kerestem hogy minden változat összkerekes-e, de nem találtam erre vonatkozó infót
akkor jól gondoltam, mégsem minden kuga öszkerekes. jelen esetben sajnos azonban ez semmit nem jelent, tökmind1 hány kerék hajtott abban az esetben, ha 4 blokkoló kerékkel csúszol le a jeges lejtőn -
Csabee.
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Sőt álltalában éjszak is megy valami rádió halkan, szeretem a jó zenét na.

Móci
Kincs ami nincs, kedvenc filmjeim.
-
Móci
addikt
válasz
Sipi16
üzenetére
Aggyábelőledegyorsanideis!

Téli táj, 'kellemes' 15 fok bent, enyhe megfázás... érdekes ez a délelőtt.
Metallica nálam most csengőhang, kelni meg valami gyári csodára szoktam. Bár tegnap átváltottam a 'Kincs ami nincs zenére', mert kegyetlenül haragudtam már arra a nyomorult dallamra.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Pedig én is szokok pörgős zenékre kelni, jó is az.

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Az sem rossz, de ha inkább küldenél valakivel, annak jobban örülnék.

Jövő hét, téjja?
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Én egyedül vagyok és semmi sem sikerül...

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Az utóbbit már többször javasoltam, de szerintem adj még egy esélyt neki.

Ennyit mindenki megérdemel...
-
NoLF
veterán
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
jövő hét kedden megyek Nitzer Ebb koncertre, kicsit más vonal, de annál jobb

-
Csabee.
nagyúr
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
miért mire, carbonfools-ra?

reggelt, végre péntek
-
Csabee.
nagyúr
Jó reggelt

-
válasz
bolondember
üzenetére
ja, friss vagyok, és üde.
metallica ébresztő.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
A topic annál inkább és a forum se gazdag bejelentkezett felhasználókkal.Szám szerint 445

-
fasirTTT
őstag
tv2-n új része volt az ncis-nek 7főn ?
-
A kedvenc szomszédom pár napja feltűnően kussban van, de hogy ne unatkozzak, ma a másik szomszéd erősített be : rock band-est van náluk, ez olyan, mint a guitar hero, csak dob is van hozzá. Bazzeg, döng az egész ház attól, ahogy verik a dobot, és még énekelnek is mellé. Először azt hittem két szobával oddébbról, hogy táncolnak, de nem, ez a lábdob...
Kábé tizenharmadszorra próbálják ugyanazt a számot, aminek rollin' a refrénje... ahogy hallom, a parti még csak most indul... érzem, ez igazán panelházba való szórakozási mód lesz.
Ha így folytatják, összedugom az elektromos gitáromat az erősítővel, és beszállok én is...

Ui. költözésre gyűjtök, a számlaszámom az adataimnál.

-
qdak
addikt
nekem ez a jelnek kéne a ASCII kódja "®" ® ®
hiába iroma 174 et nálam ezt ohzza: « :S vki help
-
Szép jó estét mindenkinek!
Reggel öt óta ébren vagyok. Öttől ötig a munka volt minden gondolatom. Otthon meg a "hideg van és kaja nincs"... Micsoda opciók. Ez az élet. -
pohár
félisten
10 dolgo amit ne csinálj egy internetkávézóban
Qrvanagy

Hujujjjujjj...[link]

És egy kis agyzsibbasztás

-
pohár
félisten
válasz
Crystalheart
üzenetére
Szép kecskéitek vannak

neduddki... ezt úgy megkóstolnám egyszer, de a Tesco-ban sajna nem lehet kapni

Kwak-nak és aaaa Duvel-nek milyen ízvilága van? Darabja kb 700ft, venni kéne belőlük
-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Nagy Feró oda jár kecskélni

-
coqito
tag
De kihalt a fórum!
Mindenesetre, szereztem egy gépházat! Már nem az asztalomon van kiterítve a PC-m.

Jövőhéten megjön a tápom is, úgyhogy minden király.
-
Csabee.
nagyúr
Szép estét nektek

Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Cyberpunk 2077
- Ubuntu Linux
- Napelem
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
De akkor is elgányoltak valamit, ha tömeges probléma, és mindenhol máshol jól megy. Na ez meg a másik, hogy nem tudtam beletekerni. Engem is irritált. Flash-el tiszta használható volt, csak az RTL-nek valamiért mániája, hogy ne lehessen letölteni. (Mert mintha felvenni nem lehetett volna anno VHS-el.) Olyan hatalmas értékű, magas minőségű magazinok ezek ám...

)

Most már tudjuk..
köszi