Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
óje, szerdán viszem a szekeret müszakiztatni - remélem nem lesz túl sok zsé.. Söt. Remélem abszolúte nem kell ráfizetni...

-
qestion
aktív tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
hány percnél kell figyelni?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
A világvégét is túléli a PH

-
Racecam
nagyúr
válasz
Crystalheart
üzenetére
Ezt nem hiszem el!!

Levettem a hangot, mert baromira irritált az ostoba nő, közben mást csináltam és a riport végére néztem újra oda. És visszatekerni sem lehet.
-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Én elkezdtem nézni, de ez a Voksán Virág elképesztően szétgányolta magát.
Most épp az asztrológusos okosság megy. Ha odaér, megpróbálom neked lekapni.(tökéletes eddig ez a műsor, hogy emlékeztessen arra, hogy nem akarok TV-t nézni az elmúlt 7 perc alatt érezhetően megviselt.
) -
Crystalheart
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Nyilván gyorsabb a géped az enyémnél.
De akkor is elgányoltak valamit, ha tömeges probléma, és mindenhol máshol jól megy. Na ez meg a másik, hogy nem tudtam beletekerni. Engem is irritált. Flash-el tiszta használható volt, csak az RTL-nek valamiért mániája, hogy ne lehessen letölteni. (Mert mintha felvenni nem lehetett volna anno VHS-el.) Olyan hatalmas értékű, magas minőségű magazinok ezek ám... -
Racecam
nagyúr
válasz
Crystalheart
üzenetére
Nálam tökéletesen megy, viszont ebbe nem lehet beletekerni? Kiráz a hideg ettől a Voksán Virágtól, vagy ki a fuck ez...

-
Crystalheart
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Na, most néztem, már tegnap föltöltötték az RTL Mostra a kecskéinket. Hehe.
Itt megtekinthetők a jan. 7-ei Fókuszban, fél másodpercnyi édesanyámmal egyetemben.
(Amúgy kiakasztó ez a Silverlightra váltás az RTL-nél. Nem igaz, hogy 2,8- GHz-es processzorral percekig töltsön, bocsánat, fagyjon az egész gép. Pedig már tökre örültem, hogy a Flasheket jól vitte. Mivel más Silverlight videókat visz is gond nélkül, és felhasználók tömegének vannak hasonló panaszaik, gyanítom, hogy valamit nagyon elfuseráltak az RTL-nél. Ráadásul letölteni sem lehet semmi módon, nem úgy, mint régen a flasht.
Van valaki, aki bevállalná nekem a Nagy Feróval készült - kecskés - riport screen capture-os felvételét, még mielőtt leszedik az oldalról? Az én gépem túl gyenge hozzá, még 10 fps-nél is a nézhetetlenségig beakad, csak a kis videó méretében, nemhogy 20-nál. Itt csak vannak erőműgépek.
) -
tbs
addikt
Oké, írom-írom..!

Más: ezek a Sherlock Holmes "kritikákat" író egyének utána olvashatnának, hogy Holmes igenis neves boxolókét élt a londoni alvilág szemében... Innen voltak ugyanis az "elmegyek egy kicsit körülnézni" tevékenység közben meglátogatott ismerősei. Igaz, Holmes-nak ez a hobbija talán kétszer van említve az egész írott Holmes univerzumban, és nincs is túlmagyarázva. (Minek is - egy detektívtörténet-olvasónak!?!
)Napi puffogásomat hallották...

-
zoltanz
nagyúr
Állítólag van léggömb fétis, az mi is tulajdonképpen? Csak a miheztartás végett.

-
Winner_hun
félisten
-
Dylen
senior tag
robbanás a belvároban
egy utcával lakom arrébb
más
fagyott sört érdemes-e kiolvasztani és meginni?! -
ludsimon
veterán
Itt is rég jártam mar, gondoltam beköszönök.
Sziasztok, jó reggelt!
-
NoLF
veterán
válasz
Sipi16
üzenetére
na, mindenütt azt kerestem hogy minden változat összkerekes-e, de nem találtam erre vonatkozó infót
akkor jól gondoltam, mégsem minden kuga öszkerekes. jelen esetben sajnos azonban ez semmit nem jelent, tökmind1 hány kerék hajtott abban az esetben, ha 4 blokkoló kerékkel csúszol le a jeges lejtőn -
Csabee.
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Sőt álltalában éjszak is megy valami rádió halkan, szeretem a jó zenét na.

Móci
Kincs ami nincs, kedvenc filmjeim.
-
Móci
addikt
válasz
Sipi16
üzenetére
Aggyábelőledegyorsanideis!

Téli táj, 'kellemes' 15 fok bent, enyhe megfázás... érdekes ez a délelőtt.
Metallica nálam most csengőhang, kelni meg valami gyári csodára szoktam. Bár tegnap átváltottam a 'Kincs ami nincs zenére', mert kegyetlenül haragudtam már arra a nyomorult dallamra.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Pedig én is szokok pörgős zenékre kelni, jó is az.

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Az sem rossz, de ha inkább küldenél valakivel, annak jobban örülnék.

Jövő hét, téjja?
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Én egyedül vagyok és semmi sem sikerül...

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Az utóbbit már többször javasoltam, de szerintem adj még egy esélyt neki.

Ennyit mindenki megérdemel...
-
NoLF
veterán
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
jövő hét kedden megyek Nitzer Ebb koncertre, kicsit más vonal, de annál jobb

-
Csabee.
nagyúr
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
miért mire, carbonfools-ra?

reggelt, végre péntek
-
Csabee.
nagyúr
Jó reggelt

-
válasz
bolondember
üzenetére
ja, friss vagyok, és üde.
metallica ébresztő.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
A topic annál inkább és a forum se gazdag bejelentkezett felhasználókkal.Szám szerint 445

-
fasirTTT
őstag
tv2-n új része volt az ncis-nek 7főn ?
-
A kedvenc szomszédom pár napja feltűnően kussban van, de hogy ne unatkozzak, ma a másik szomszéd erősített be : rock band-est van náluk, ez olyan, mint a guitar hero, csak dob is van hozzá. Bazzeg, döng az egész ház attól, ahogy verik a dobot, és még énekelnek is mellé. Először azt hittem két szobával oddébbról, hogy táncolnak, de nem, ez a lábdob...
Kábé tizenharmadszorra próbálják ugyanazt a számot, aminek rollin' a refrénje... ahogy hallom, a parti még csak most indul... érzem, ez igazán panelházba való szórakozási mód lesz.
Ha így folytatják, összedugom az elektromos gitáromat az erősítővel, és beszállok én is...

Ui. költözésre gyűjtök, a számlaszámom az adataimnál.

-
qdak
addikt
nekem ez a jelnek kéne a ASCII kódja "®" ® ®
hiába iroma 174 et nálam ezt ohzza: « :S vki help
-
Szép jó estét mindenkinek!
Reggel öt óta ébren vagyok. Öttől ötig a munka volt minden gondolatom. Otthon meg a "hideg van és kaja nincs"... Micsoda opciók. Ez az élet. -
pohár
félisten
10 dolgo amit ne csinálj egy internetkávézóban
Qrvanagy

Hujujjjujjj...[link]

És egy kis agyzsibbasztás

-
pohár
félisten
válasz
Crystalheart
üzenetére
Szép kecskéitek vannak

neduddki... ezt úgy megkóstolnám egyszer, de a Tesco-ban sajna nem lehet kapni

Kwak-nak és aaaa Duvel-nek milyen ízvilága van? Darabja kb 700ft, venni kéne belőlük
-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Nagy Feró oda jár kecskélni

-
coqito
tag
De kihalt a fórum!
Mindenesetre, szereztem egy gépházat! Már nem az asztalomon van kiterítve a PC-m.

Jövőhéten megjön a tápom is, úgyhogy minden király.
-
Csabee.
nagyúr
Szép estét nektek

Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Fűnyíró topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Medence topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- X13 Gen4 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó PS3 slim + 26 db játék
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB, RTX 4060(8GB) IPS 60Hz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
De akkor is elgányoltak valamit, ha tömeges probléma, és mindenhol máshol jól megy. Na ez meg a másik, hogy nem tudtam beletekerni. Engem is irritált. Flash-el tiszta használható volt, csak az RTL-nek valamiért mániája, hogy ne lehessen letölteni. (Mert mintha felvenni nem lehetett volna anno VHS-el.) Olyan hatalmas értékű, magas minőségű magazinok ezek ám...

)

Most már tudjuk..
köszi