- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
bmeg, ezt nem hiszem el!!
a Széfben a csaj meg a csávó gyakorlatilag egyetlen egy kérdésre nem tudta jól a választ.
Az egy dolog, hogy az elején a 10 kérdésből 2-t kaptak ők, a végén meg a bomba miatt kapták a 9 millió lehetőségét, de hogy az 5-ből sem semmit, egyet sem....úristen!!!!!a csávó már diplomás! , a csaj még egy évig jár.. és mindenki jön azzal, hogy bezzeg a diplomások...istenem, a kultúra, a tudás, az iq, az általános műveltség, a kötelező tudás, úgy tűnik semmi nincs diplomához kötve. jó lenne már ha erre mindenki rájönne.
Persze tisztelet a művelt, okos, iq-s, kulturált diplomásoknak!!
jaj! és persze nem találták volna el a végén a széfet sem.
abban legalább igaza van a csajnak, hogy a másik pár inkább megérdemelte volna már a lehetőséget is... -
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #43693 üzenetére
Én a középső ujjam felső ujjperce és az ujjam töve között kaptam le a bőrt húsig. Úgy gyógyult be, hogy maradt egy eléggé feltűnő mélyedés. Lehet, hogy érdemes lenne neked összevarratni, hogy ezt megelőzd.
A kézfejemen meg két ín között teljesen kitépte a múltkor a húst is egy drót, az persze rendesen be tudott gyógyulni.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #43692 üzenetére
Szia! Csak gőzborotva volt kéznél... De bevált!
Winner: orvos látta sebet? A pálinka hatását nm érezted? Nem semmi...
-
zoltanz
nagyúr
Hétvégén lement pár pohár ír sör Kilkenny piros és Kalinka Vodka is, jó is vót.
-
Winner_hun
félisten
Na egy pár hétig nehézkes lesz az egérkezelés...
Végre itthon vagyunk pár napot, na akkor tetőjavítás, kúpcserepeket újra kell rakni. Sose csináltam ilyet, nem számít, hajrá. Néhány cserép eltol, hogy ki lehessen menni, majd 1-1 cserép odébb a járás számára.
Megyek, egyszer csak beszakad alattam a tető. Kb. a szélén voltam így nem igazán estem sokat. Na ez is jól kezdődik..
Kúpcserepek lebontva, rossz cserepek pótolva, mehetnek vissza. Elkezd esni az eső. Nem baj, ez csak víz. Kisebb-nagyobb megszakításokkal esett.
Mára ennyi, cserepeket vissza. Utolsó 3 db-ot kell visszacsúsztatni és vége a munkának. A cserép csak nem akarja az igazságot, mindig befeszül. Egyenesbe igazítom, tolom tovább, megint befeszül. Hrrr. Egyenes, izomból letol. Na a jobb hüvelykujjam volt rossz helyen, bőr húsig eliminálva, ujj közepén hatalmas seb.
Különösebben nem fáj, folyamatosan kapta a vizet, apukám hozza a pálinkát, mondja ez nem fog tetszeni... ráönti, kérdi csíp? Mondom nem érzek semmi különöset. Na akkor még egy zuhanyt neki.
Most ragtapasz van rajta, pár nap múlva tán leveszem, bár nem tudom hogy a varrattal mi lesz. -
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló #43686 üzenetére
addig a jó nekünk...
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #43686 üzenetére
én sem
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #43683 üzenetére
jaja, pótolhatatlan emberekkel. de csak ott vannak.
-
FehérHolló
veterán
Nem értem.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Tothgera30 #43679 üzenetére
folyton csak a gond, meg a probléma (a temetők meg...)
-
bnss
veterán
Szép estét!
Sikeres a PC-átültetés, teljes mértékig. Most már csak kicsit jobb idő kell, és irány a Mecsek...
-
venember83
nagyúr
Vicces dolog ez a virtualitás. Levelezek emberekkel, viszonylag jól el is dumálgatunk, de az utcán meg simán szembejöhet, és meg se ismerjük egymást. A virtuális kapcsolat egyedisége.
-
Hogy szinte mindennap késik a vonat 10 percet Nyír1-ről jövet
. Bezzeg odafelé mindig pontos
. Bár annak legalább lehet örülni hogy kisütött a nap
.
-
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun #43668 üzenetére
óh hát nékem ilyen ilyen volt nagyon nagyon sokáig, elvégeztem vele a tuningot is (remélem te is), nagyon szerettem. most vmelyik családtagnál teljesít szolgálatot még mindig tökéletesen.
-
lorcsi
veterán
válasz
venember83 #43674 üzenetére
nyer egy nagy levegőt
a közeli havasokban átveheted :nem várattam meg őket ..kapásból elküldtem a....-ba
-
lorcsi
veterán
válasz
kételkedem #43665 üzenetére
annyit kérdeztek, hogy hol találhatóak a taposó lapok
-
Winner_hun
félisten
Évek óta Genius SW-5.1 Home Theater van itthon, nem kéne más.
-
zolynet
veterán
én ezt néztem ki nem is olyan rég: Genius SW HF 5050
Igaz egy 10essel drágább, de ezt sem sűrűn cserélgeted. -
lorcsi
veterán
szerintetek mi az a taposó lap ?
-
Winner_hun
félisten
Valódi Fa Burkolat
Na erre kíváncsi lennék.
Inkább vákuumfóliázott MDF.Múltkor láttam a madaras teszkóban teatartót, az volt a papíron hogy egzotikus fából.
Az egész rétegelt lemezből volt, valami fa utánzató matricával a külsején. Nagyon egzotikus... aki ilyen kiír azt rommá kéne büntetni. -
tbs
addikt
Zenére nem, filmre igen. Illetve "zenére" még jó lehet.
szerk.: Vájtfül nélkül is problémás, ha hallott már az ember rendes hangfalakat. Tuningolhatsz rajta, ha valami durva masszív helyre teszed a frontsugárzókat (akár a tetejükre 1-1 lexikon), meg legalább fél méterre elhúzod a mögötte lévő faltól.
szerk2.: Logitech Z506
-
NoLF
veterán
gondolom egy nem túl vájtfülű emberkének 17 m2es szobájába megfelelő lehet ez a szösszenet zenehallgatásra és filmnézésre, igazam-e van?
-
csapos2
addikt
.
Béna vagyok Kócosom. Még gyúrok erre...
-
tbs
addikt
Mindenkinek az fáj, amije a leggyengébb... Fáj a fejem...
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #43649 üzenetére
Egy jó galócát semmiképpen sem hagynék ki a receptúrából
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #43647 üzenetére
amikor fáj, akkor biztos épp bagoly...
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #43633 üzenetére
HI!
ha mar etteremajanlo: Vacratot Hangulat etterem, kisse felve tartottam fel, de mikor meglattama par gepkocsit ill. benn az embereket kissse megnyugostam, majd mikro kijott a kaja akkro teljesen, szoval az arboretum melle egy ertlems kajalast is leht tervezi :- )))
udv
neduddki
mod: Bubu mostme vag ijjen cseepedeny??? regisztralt 2006 akkor maost mar 17 eves elmult ha korszeru valalkozo akkor mar tul van a 10-15dik szervize megnyitiojan:- )))
Hugo: ezen kivalo nap alkalmabol szerenerkbeledplugolni vmit:- )))
-
NoLF
veterán
köszönöm ismét mindenkinek
őrüllt egy alvós este kerekedett, mostmár biztos, hogy öregszem
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #43641 üzenetére
Bevallom tényleg a Kopasz ihletett meg, egyik cikkében taglalta a használt autó vásárlás csínját-bínját, onnan van a szemléletes hasonlat - © Csikós Zsolt
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #43640 üzenetére
Ez kész!
Ezzel a cizellált, barokkos mondatszerkesztéssel és szóhasználattal az őrületbe kergeted szegényt!Eme emelkedett eszmefuttatás pediglen olyan embernek ment válaszul, aki kuporgatott pénzecskéjét szánja a használtautó piac egy karéj szaros kenyerére, amit majd neki kell elfogyasztania, jóízűen, hiszen ő maga kérte - engedtessék hát meg, hogy megosszam azt a kevéske tapasztalatot, amit már sikerült megszereznem ebben a témában, csak hogy ne legyen nagyon eltorzulva az arca, amikor egyre újabb falatokkal fogyasztja ama bizonyos csemegét.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #43639 üzenetére
A tegnapi loltopikos emberke
-
Bubu79
addikt
Vehehe - készen van, mint a mateklecke...
-
ToBeY
nagyúr
Na megjöttem a nyaralásból,kicsit éles váltás volt a 38fokból a 10-be (se)
-
Dylen
senior tag
válasz
BlacKSouL #43596 üzenetére
a teteje, pont azon a helyen, ahol a manóknak hegyes a fülük vége.
de ez tegnap elmúlt egy algoflex forte hatására. Viszont szerintem a probléma oka a fejfájás, ami kisugárzott a fülemre, ugyanis most ismét! a fejem fáj ugyanazon az oldalon.
ebből orvoslátogatás leszegyébként köszi a tegnapi tippeket és jókívánságokat!
-
kételkedem
addikt
Ha Vásárosnamény közelében jártok, akkor Vásárosnamény-Gergelyugornyán a Diófa éttermet jó szívvel tudom ajánlani! Az árak barátinak mondhatóak, az ételek finomak az étterem tiszta, elegáns. A mosdóban van pl pelenkázó asztal kispléddel, törlőkendővel. Ez lehet, hogy nem tűnik érdekesnek, de sokat elmond az étteremről a mellékhelyiség és az ilyen apró figyelmesség, hogy a mozgássérültekre, vagy a kisgyerekes családokra mennyire figyelnek oda.
Nem, nincs érdekeltségem az étteremben, és nem bíztak meg a reklámozással sem, csupán ott vacsoráztunk!
Szép napot mindenkinek!
-
BlacKSouL
addikt
És van-e 5 fok mint nálunk?
Más: Aki kidobja elém az úton a kocsiból az égő csikket azt hova küldhetem el a jó k.a édesanyján kívül? És hogy tudom utána úgy pofánb.ni hogy soha többet ne tudja letekerni menet közben az ablakot? És miért érzem úgy, hogy ha a nemdohányzók nem szarnak a dohányzók motorháztetejére, akkor a dohányzóknak sem kéne szétdobálni a szarjaikat? És miért védik egymást meg magukat az állítólagos kulturált dohányosok, ha 100-ból 90 autóból repül felém a csikk?
Ui: Én is elszívtam életemben összesen kb 50 szál cigit (+8-10 szál szivart), de
1) sosem autóban,
2) mindig hamutartóba és/vagy kukába dobtam a csikket.
3) 6 éve meg közelébe se mentem bagónak (épp elég a "kulturált" szórakozóhelyek passzív kényszerűsége ha már rajtam kívül MINDENKINEK muszáj dohányoznia) -
tildy
nagyúr
jo estet, reg jartam erre. Idojaras jelentest mondok : vegre olyan ido van Londonban, amilyennek kukuc szerint lennie kell: esos.
-
FehérHolló
veterán
Ismeretterjesztő film: [link]
-
venember83
nagyúr
Ideje aludni, mert megint kezd rám törni az éhség...
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #43625 üzenetére
Kalapácsot bekészítsem mellé?
Majd holnap eljátszom vele munkaidőben.
(#43567) kételkedem: pl. nálunk pár év alatt kétszer is járt a "kommandó", és hamarosan megint jöhetnek plombálni, ha elkészül az új szekrény. 3F-re szétbontva a ház különböző részei.
Boldog születésnapot NoLF!
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #43623 üzenetére
Mindegy a sorrend, mert a SATA le volt húzva, hogy megússzam az állítgatást. De a technika ördöge kifogott rajtam.
Az egész kalamajka egy Outlook Express fiók beállításokért megy, a címjegyzék, levelek megvannak már.
-
fokukac
nagyúr
őrült szomszédok mindenhol vannak...
ez jobb, mint az én nyanyám
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #43620 üzenetére
Nem Win7, ez még békebeli XP.
-
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #43616 üzenetére
Tekerni mentem volna inkább, mintsem PC-t szervizeljek. Szerencsére már csak a levelezés beállítása van vissza, de ehhez kellene bootolni a HDD-ről, vagy valahogy kinyerni a fiókadatokat. A topicot köszi, linkelek oda is.
Pisztillus: lehúztam a SATA meghajtót, tehát a régi, IDE HDD volt csak magában. A jelenség a következő: POST screen után jön a Win siránkozás, hogy nem sikerült a megelőző indítás, csökkentett mód, legutóbbi helyes beállítások, stb. Bármit választok, újraindul a szerkezet.
-
pohár
félisten
szép estét
úgy visszhangzik az üres szobám a billentyűzettől hogy nocsak -
bnss
veterán
Szép estét!
Ismét bebizonyosodott, hogy ha PC-t szervizelsz, vér fog folyni.
Viszont nagyobb probléma, hogy a régi Seagate HDD-ről nem tudok bootolni a vér frissített PC-ben, csak másolni tudok róla, ha a SATA meghajtóról indul a Win. Látszik, hogy rég volt már, amikor PC-t szervizeltem... Levelező kliens fiókbeállításait kellene valahogy előszednem, a leveleket már megmentettem.
-
BlacKSouL
addikt
Én meg hoztam Losoncról egy doboz Guinness-t. Meg is nyitottam.
A Tescoban itt nálunk 650 Ft. Losoncon meg a Billában 1,50 €. 1,5*285= 428 HUF Nemtom megéri-e, ha egyet hozok biztos nem. De ha többet vagy mást is.... 650-et nekem max évente egyszer éri meg, de 430-ért már akár kéthavonta egyet is elviselek -
BlacKSouL
addikt
a zöldborsós zacskós bögréslevesben hogy van a borsó? mert ha szárítva az ugyan hogy puhul meg?
-
NoLF
veterán
hamarosan ezzel kocc
-
fokukac
nagyúr
-
Bubu79
addikt
Háddevau - loltopik vérpistikével és örök optimizmussal - de szeretnék én is ilyen fiatal lenni még egyszer
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest