- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Dylen
senior tag
Juteszembe, ha valakinek van nővér, orvos vagy más egészségügyi dolgozó ismerőse, akit érdekelne munka Hollandiában az feltétlenül írjon nekem! Köszönöm!
-
Dylen
senior tag
éljen május elseje
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #42190 üzenetére
Nem, még nem voltam börtönben.
Reméljük, egyhamar nem is kerül rá sor, hogy nagyot érezzek magamban.
Tildy néha - vagy inkább szokás szerint? - nem vágja, mikor van poénról szó, de sebaj.
Annyira vicces, amikor jön komoly képpel megmondani a tutifrankót. Gondolom, valamilyen kényszere van, ami miatt muszáj neki.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #42194 üzenetére
már a töltő se elég?
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemesebb jó reggelt - az enyém nem indult valami túl jól...
nyitnám központi zárat Omegán - semmi.
Kedd este óta lemerült az akksi, csontra. Balatonra akartunk menni. Azt hiszem kútba esett terv.
Esetleg valaki tud olyan helyet amelyik ma nyitva van, mégse horror árakon árul akkumulátort? -
negyedes
addikt
Szep jo reggelt! Ma eleg huvos van odakint, jol jon a nagy melegek utan.
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #42178 üzenetére
HI!
Hat Vakvarnyu mifelenk meg az a dicsoseg ha ez nem siekrul, hivatasa valogassa:- )))
udv
neduddki
p.s. namegvanema samoni megfejtese?
mod: gyun eszembe: jogszerun trom el annak anyakat aki ma lakocsogozott???:- )))
-
válasz
FehérHolló #42178 üzenetére
Miért nem szárnyad van
Szép estét mindenkinek
-
FehérHolló
veterán
Én puszta kézzel is tudok ölni.
-
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló #42166 üzenetére
Mindenképpen - a minimum az húsz centi, de ha terepgyárót veszel, az akár harmincöt centit is jelenthet pluszban
-
venember83
nagyúr
válasz
Persze, mások szemében mindenképpen. Az egyetlen kikötés, hogy ne tudják, hogy lízingelt, és nem a tied.
-
negyedes
addikt
válasz
nem en szakitottam.
de viselem ahogy tudom.
lizingelt? ne vicceje ma.....
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #42162 üzenetére
az lesz, már meg is találtam a telefonszámukat. majd hétfőn felhívom őket, remélem nem lesz végül a segítségükre szükség, mert addigra kirepülnek.
-
negyedes
addikt
A szakitas rohadtul tud fajni. Ennel mar nem tudom, hogy mehetnek melyebre az elet mocsaraban.
-
Republic és Keleti Front koncert Mándokon, fél 8-tól
.
-
kételkedem
addikt
Ma nem adtam ki egy halom pénzt, inkább sokat dolgoztam. Holnap tovább folytatom eme áldásos tevékenységem. Viszont ég a szemem, viszket a szájpadlásom és tüsszögök!
-
dragonfx
veterán
válasz
bolondember #42155 üzenetére
csokolom mágyárúú tecccík éteni??
-
válasz
bandus #42150 üzenetére
A hölgyeket elengedték 2-kor, na de így nem maradt senki sem bent (1-2 ember), azaz 2-től lestem a semmit, pontosabban fél 3-kor átmentem az irodaházba, majd a portáshoz, ott meg majd 4-ig voltam.
4 előtt jön a közvetlen fönököm fönöke, hát én mit keresek itt, mondom, itt vagyok mert csak. A t@kömért maradtam bent nem tudom, ja mert senki nem szólt hogy menjek, így meg ha mégis kellettem volna akkor meg gáz hogy nem vagyok bent. ÁÁÁÁ mindegy elég volt a hétből -
ngabor2
nagyúr
válasz
arra a polip és a pókfélék képesek.
és ha már állatok: a melóhelyen úgy döntött egy fecskeanyuka, hogy ő bizony kikölt egy második fészekaljat is, mert az elsőből csak 3 fióka repült ki (egy a földön száradt
). a hét elején bújtak ki a tojásból, így attól tartok, hogy ha nem lesz novemberig tartó csendes meleg ősz, akkor bizony éhezni, fázni, legrosszabb esetben meghalni fognak. ezt mindenképp el akarnám kerülni. amíg jó idő van, addig annyit teszek,hogy nem háborgatom őket sehogy. de ha rossz idő lesz, mit lehet tenni? vegyek nekik csontit? vagy vigyem be az állatkertbe? vagy...?
-
NoLF
veterán
válasz
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #42146 üzenetére
Tegnap (szerda) érkezett egy vevői reklamáció. A VW autógyárban a munkás nem tudta a csatlakozót összenyomni a vezérlőegységgel, mert a vezérlőn lévő akasztó bütyök felső élén volt egy 0,3 mm-es sorja. Emiatt a csatlakozó megfelelő része nem csúszott át a bütykön.
Tegnap 10:00-kor már mindenki tudta mi a gond, máris elkezdett mindenki agyalni mi a megoldás. Jöttek a poénok, hogy körömreszelővel, ráspollyal, baltával, bugylibicskával kell majd minden egyes már készterméket, és még alkatrészt is megreszelni, faragni. Nagyjából fedi is a dolgot, csakhogy ha 0,1 mm-nél többet csiszolnak le, akkor megszűnik perem lenni a bütykön, és akkor nem akasztja meg, elengedi a csatlakozót, szétcsúszik, és mondjuk 130-as tempónál esőben nem biztos hogy jó ha megáll az ablaktörlő.
Eltelt a tegnapi nap, a német sales-eseing elmentek a VW-hez, eltelt a ma délelőtt, sűrűsödtek az ötletek, a tanakodások, majd 13:55-kor megszületett megoldás, csiszolóvászon, aztán szemre hagy szóljon, majd meózzák. Csakhogy 500-as csiszoló kell, 600-asunk van de nem jó. Kell 10 ív 500-as. Szóljak a szomszéd szerszámboltba. Kérdezem, nincs csak 400, 280, 1000, 2000. Nem jó? Nem jó.
Kérdem másik helyen, ott nincs csak 180 meg alatta.
Asszisztensünk is megkérdezi ismerősét, ott is csak 600-as van. Közben a bérelt sofőrt visszahívjuk, hogy majd kimegy érte gyorsba. Főnök kérdezi mikor lesz, jön-e már, miért nem megy már érte? Mondja hogy 600-as is jó. Ok, közben szólnak hogy már elindultak a cuccal. Főnök kérdi mér nem megy már a sofőr. Mondjuk hogy hozzák már a városból.
5 perc múlva kérdezi itt van-e már. Mondjuk hogy 20 perc az út. Nade a melósok elmennek 14:30-kor.. Hát én értem.. és? De nagyon sürgős miért nincs még itt... Ekkor volt 14:07.
És akkor még folytatódik a sztori de már nincs kedvem pötyögni... -
dragonfx
veterán
válasz
bolondember #42135 üzenetére
????
42140>>ja étem mert gizda hondás vagy
aza lényeg tojjjadddd neki
-
BlacKSouL
addikt
Fura érzés, hogy ha érzem a nyomást a hátamon, akkor én is nyomom azt aki közelebb áll a dologhoz, hogy mikor lesz má' itt...
Mindegy... -
lujó55
addikt
Az asszony fél négykor kiabál velem, hogy nagy remegést érzett és keljek fel, mert földrengés van. Mondtam neki, ha ilyen jó volt, akkor holnap is kipróbáljuk azt a fincsi pózt. Bassz' tényleg igaza volt! Földrengés volt hajnalban. (Miskóc city)
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #42111 üzenetére
-
bolondember
MODERÁTOR
-
fokukac
nagyúr
Az internet poklának különböző bugyrai.
Mindenki helyezze el magát a rendszerben,
az újoncoktól kezdve a nyelvtannácikon át az egyéb durvább kategóriákig.... -
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #42125 üzenetére
mi az, hogy nem fogják???
mindegy, az internyet csodákra képes.. -
zolynet
veterán
ebédre egy kis röhögés: katt
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #42122 üzenetére
a kecskerágók megvolt?
ewan mcgregor és george clooney jedimesterekkel?
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #42115 üzenetére
Én türelmesebb ember vagyok ezek szerint.
-
válasz
bolondember #42068 üzenetére
Az lehet, köszi
.
#42069 tope: Inkább driverhiba lehet szerintem, majd meglássuk. Viszont mindig csak felmelegedés után csinálja, és eléggé fűt a felette lévő kis Q9550-ös. Bár van amikor nem fagy ki, csak kidobja az asztalra.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #42111 üzenetére
Ne ríjjál mán - énsenem ríjok
-
venember83
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #42106 üzenetére
Nyugi, nem a méret a lényeg, hanem, hogy megtaláld a G-pontot...
Önvigasztalás?
Amúgy pedig sajnos nem tudok sajnálni senkit, akinek 5-ig dolgoznia kell.. majd ha este 10-ig kell bent lenni, akkor talán.
Jó, világos, akkor most épp sír a szád.
Tudod, ha valaki fontos ember, annak áldoznia kell a pozícióért!
Nem mintha én nem napi 10-12 órákat dolgoznék. Szerencsére csak heti 4 napot.
-
fokukac
nagyúr
Nyugi, nem a méret a lényeg, hanem, hogy megtaláld a G-pontot...
Amúgy pedig sajnos nem tudok sajnálni senkit, akinek 5-ig dolgoznia kell.. majd ha este 10-ig kell bent lenni, akkor talán. (Nekünk az előző cégnél volt olyan, hogy péntek este 9-kor ültünk be a tárgyalóba, megbeszélni, hogy mit kell még aznap csinálni... volt olyan, hogy eltelt két hónap, és február végén értem haza először abban az évben este 10 előtt....
Szóval nem kell aggódni, a munka nemesít. és ha nem dolgozol, nem lépsz előre, és nem fogsz többet keresni. ezt úgy általánosságban írom, mindenkinek. Blacksoul meg ott k.rta el, hogy még mindig ugyanannál a japán cégnél van. Az ügyes emberek évente váltogatják az állásaikat, mindig egy picit jobb pozícióba, mindig egy picit több pénzért...)Lortech : igazi lúúúúzer vagy.
Kisszisza: sírtam én a szomszéd miatt? (pedig pl. ma is felkeltettek reggel 6-kor, ami rosszul esett, lévég, hogy 3-kor feküdtem le... kissé kókadt vagyok ma... persze nem úgy...
kedves Tope kollega)
-
Lortech
addikt
válasz
bolondember #42094 üzenetére
Itthon dolgozok kb. 3 hónapja, amennyit akarok, amikor akarok, senki nem kér számon a projekt leadásig. Akkor megyek be az irodába, ha kedvem van, vagy cafeteriát intézni.
A túlórát is fizetik, ha beírom. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #42093 üzenetére
duzzasszam még egyel nagyobbra a fölöslegesen alkalmazott túlfizetett közkatonák létszámát?
neeem, nem teszek ilyet.NoLF: Tőlem egyszer a vezír megkérdezte: "Are you stupid?" Én ezzel nyitnék a munkaidő mellett.
A cégnél a többiek akik nem állnak teljesen közvetlen kapcsolatban vele, már a "why don't you follow my request" miatt is ki szoktak akadni. Aztán ha menni kell beszállítóhoz tárgyalni, akár külföldre is, sosem akadtam ki, és rögtön mentem. Másoknak egy félnapos Szlovákiai kiruccanásért is szinte könyörögni kell. Mondjuk ők 3x annyit is keresnek ugyanitt..
Elég sírós?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest