- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
undercover
őstag
Nekem van egy olyan érzésem, hogy most valamilyen globális LG akciózás van.
A forintunk az romlik így szerintem áremelkedés/stagnalás lesz nem csökkenés hosszútávon.
Mert a Samsung TV-k most drágábbak mint az LG. Pedig korábban talán ez pont fordítva volt. Szóval lehet egyszer csak buum és megint 20-30 ezerrel drágábbak lesznek az LG TV-k. A C2-es OLED ára se ment le annyira soha.
Szerintem inkább ősszel vagy 1 év múlva lesz 400-450k ért G3, de akkor meg lesz 550k-ért G4 ami megint sokkal jobb lesz. Szóval ez egy ördögi kör

Akkor képminőség alapján lehet jobb a Samsung S90C mint a C3, de a garanciális háttér itt a fórumon olvasottak alapján jobb az LG-nél.
Én 55-ös méretben néztem mert elég nekem annyi. Ez alapján G3 nekem is nagyon tetszett amikor az MM-ben láttam, de az, hogy még vegyek hozzá talpat is mert nem tudom falra rakni meg akárhogyan gondolkodtam csak túl drága.
A keresgélés után most az LG honlapján a legolcsóbb minden méretben.
Itt március 14-ig minden új regisztráló a honlapra kap egy -10%-os kupont.
Az 55-ös C3 igy 387 ezer forint míg az 55-ös G3 pedig 500 ezer (+talp aki nem tudja falra rakni).Végül az győzött meg, hogy inkább C3 felé mozduljak el, hogy idén is azt mondják a G széria nagyot fog ugrani, 4000 nit meg stb. Soha nem volt még oled tvm így megbarátkozok ezzel 3 évig aztán vehetek akkor egy sokkal jobbat vehettek, mint most kifizetni a C3 vételárának a felét a G3-ért pluszban.
Legalábbis bízom benne, hogy a 2020-as Samsung Q80T tévémhez képest sokkal jobb lesz az LG C3
Ha nem akkor jövök majd panaszkodni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Samsung OLED QE55S90C ( 2026 okotóberig Garanciás )
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HONOR Magic 8 Pro 12/512GB Black használt, újszerű garanciás 2029.02.20-ig
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor