Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
WB-hez kell profilozás (de nagyon minimum megbízható korrekció), teljesen mindegy milyen stimulus mellett állítod. Ha csak a gaint állítod, ugyanúgy félre megy minden.
Amíg nagyon gatyák voltak gyárilag a tvk addig persze volt éártelme, de most egy deltaE 2 körül levő tvnek, htalmas hiba így nekiesni.
Dez már off.
-
Vhiktor
Topikgazda
Nem a tanulással van a baj, hanem, hogy önmagában egy colorimeter nem jó szín kalibrációra, a különböző spd-k miatt. És akkor a többi tényezőről még nem is beszéltünk.
A különböző spd-kre vannak korrekciók a szoftverekben, de azok sem segítenek sokat. Ha egy olyan tv-nek van nekiesve csak colorimeterrel aminek gyárilag nagyon kicsi a deltaE eltérése, akkor azon garantáltan csak rontani lehet a valóságban.
Profilozatlan colorimeterrel valójában csak féynsűrűséget lehet mérni rendesen és ennek okán gammát állítani.
Amíg viszonylag nagy volt a gyári kalibráció deltaE eltérése, addig önmagában is lehetett colorimeterrel valamit segíteni rajta, de akkor sem volt mindegy, hogy milyen gyári korrekció lett kiválasztva.
Tanulási folyamathoz kiváló, de ha valóban kalibrált kép kell, akkor arra lehet még költeni bőven.
-
pn4hvq
senior tag
Igen, én néhány napig néztem a filmeket, sorozatokat, időnként ránéztem a csíkokra szürke háttéren, de egyre inkább eltűnőben volt. Most nem konkretizálnám, hogy 3-4-5-6 nap múlva tűnt el teljesen (nem emlékszem, félrevezetni pedig nem szeretnélek), és futtattam én is egy pixel cleant, de nyom nélkül megszűnt a jelenség.
-
zsero
aktív tag
Itt a review: https://www.amazon.de/gp/customer-reviews/RY6GLS73C9WN
-
zsero
aktív tag
Vhiktor, végig mentem a YouTube-os videódon, mindent beállítottam, nagyon szuper. Filmmaker módban egybéként a legtöbb beállítás eleve jól volt, pozitív csalódás hogy alig kellett állítani valamit. Pl. WB Warm50-en volt alapból.
Ami nem világos, hogy HDR módban hogy van szabályozva a világosság? Mert SDR-ben tök alap hogy más fényerőt használok nappal meg éjjel, de HDR-nél ezzel mit lehet kezdeni? -
hunspikey
őstag
Szerintem is jó az LG. Én pana plazmáról (VT60) jöttem, C9-re, majd most G3-ra, soha semmi gondom nem volt az LG-kkel. A melyiket válaszd kérdésre, a G2 ha nem kell exkluzív hangot feldolgozni, DTS pl gond. Ha kell akkor C3- de erősen elgondolkodnék egy G3-on - becsoki mennyivel szebb a képe mint a G2/C3-nak - szerintem és most már azért várhatóan csökkenni fog az ára.
-
Kókuszdió
nagyúr
Alza ,
Kiterjesztett + 3 év garancia 90k
Kiterjesztett + 1 év garancia 45k
Attól függ hány colos ,ezek 55 re értendőkGarancián kívüli meghibásodás esetén megjavítjuk a terméket, kicseréljük egy új termékre, vagy jóváírást állítunk ki a teljes vételárról.
A törvényes jótállási időn felül akár 3 év garancia.
A teljes biztosítási kárigényt mi intézzük helyetted, csak jelentsd nekünk a kárt.
A nagyméretű háztartási gépeket otthonodban javítjuk meg, és megspóroljuk a szállítás költségeit.
Érdekesség: 2021-ben a biztosító az összes kárigény 90%-át az ügyfél javára rendezte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor