Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
sanzik
üzenetére
Volt már olyan Philips -nél is, hogy kinyírta a DV -t az egyik frissítés. Csak akkor éppen nem a TV, hanem a konzol frissítése, de a Philips -nél kellett megoldást keresni, mert csak annál a márkánál volt gond. Aztán hónapokig tartott, mire orvosolták.
Itt szerencsésebb esett, hogy megtalálja a DV -t, csak váltogat...
Azt próbáld meg, amit feljebb írtam. Ha nem segít, akkor sajnos én sem tudom mi lehetne a megoldás. Azon kívül, hogy hátha egy új update orvosolja a problémát.
-
alaves
addikt
válasz
sanzik
üzenetére
Nem tudom az update előtt, hogy működött a B4-en. Az biztos, hogy pl. az S90C-n váltok/váltódik valami a HDMI jelben (pl. felbontás, színmélység, színformátum, dinamikatartomány, SDR/HDR, Hz), akkor ~1-2 mp-re fekete képernyő van. Pl. ha most a win-t HDR-be kapcsolom és vissza SDR-be, mindkét esetben jön a fekete képernyő, amíg értelmezi a TV, hogy mi van. Úgyhogy szerintem ez nem számít hibának, esetedben sem. Valószínűleg az xbox váltogat, TV pedig csak követi.
-
alaves
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Formula-1 humoros
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Linux kezdőknek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- LG OLED 55 B3 - 120Hz, 140cm, 4k - gari, fóliás
- LG C2 OLED TV - 55 coll 4K, HDMI 2.1 - 120Hz - Garancia
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor