Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
junkpod
üzenetére
Veled semmi probléma nem volt és a posztoddal sem.
Amit TechN7Ne most és a korábbi hónapokban folyamatosan leművelt, azt már véleményem szerint nem lehetett tolerálni.Legutóbb szkutyi odáig jutott, hogy szerinte az minősít valakit ha bekapcsolt bfi -vel néz filmet. Bárki aki az ő elveitől különböző módon tvzik arra indítja a keresztes hadjáratot.
Természetesen az ilyen jellegű hsz-ek is moderálva lesznek, többszöri felszólításra pedig a moderátorok eldöntik mi a helyes út (mint ahogy most is eldöntötték)
UI.:
Most visszapörgettem egy ideig (ne hónapokig visszamenőleg) szkutyi hsz-eit, de én nem látok ilyet, hogy valakit negatívan minősített volna ez miatt.Én hagyni szoktam a dolgokat, hadd follyanak a saját medrükben, nem szoktam a moderátorokhoz rohangálni, eddig ha szükség volt rá megjelentek maguktól amikor úgy érezték a szükségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor