Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
szkutyi
üzenetére
Elnézést ha félreérthetően fogalmaztam, de nem érdekel, hogy te mit gondolsz vagy más mit gondol egy tv funkció használatáról. Akinek tetszik használja.
Egyszerűen felhívtam a figyelmedet egy ténybeli dologra, miszerint nem minden tv és tv néző egyforma, akkor sem ha minden LG paneles (kivéve akit kivéve). Erre te válaszul akkor is és most is csak mellebeszelsz.A topik lakó szurkitését látom, azonban a törölt posztokat nem, így természetesen nem mások irasaira reflektaltam és nem is érzem szükségét, hogy számomra bárki bizonygassa, indokolja a torleseket és tiltasokat. Nem tartozik rám.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
szkutyi
üzenetére
Engem lehet fikázni nyugodtan, nagyon nem érdekel, azért nem lesz moderáció kérve.
Arról nem is beszélve, hogy tévedhetek én is, de ott van rtings, akik saját maguk találnak ki teszteket bizonyos dolgokra és meg is osszákl a mérésket, mérésekkel meg kár kötekedni.
A mérleggel is lehet veszekedni ha túl nagy súlyt mutat, de általában az sem téved.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- XMLTV EPG letöltő progi
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Autós topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Assetto Corsa EVO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor