- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
s.Oliv3r #100736 üzenetére
Elmesélem neked akkor ,hogy mi történt velem nagyon röviden pedig nem ide tartozik.
Betört a kedvenc Sony led készülékem és a helyére kellett gyorsan vlmit vennem.
55 C3 lett a választás ,itt egy kép Vhiktorralszkutyi
Nagyon jó lenne ,rajta vagyok… -
-
peti85
senior tag
válasz
s.Oliv3r #99907 üzenetére
Nyilván "nem para". Azért egy 65-ös TV messze nem az átlag még manapság sem. Csak azt nem tudom mi adna több plusz élményt. A plusz méret, vagy a még jobb képminőség.
#99908Vhiktor és #99914PTM
Alapvetően én is így gondolom, de az MLA panelről nagy az áradozás minden médiumon. Te (Vhiktor) sem fukarkodtál a dícsérő szavakkal a saját G3 tesztedben, pedig az is emlékeim szerint egy kisebb példány volt.#99909ρσгτσ és #99910szkutyi:
Új építésű lakás (teljesen nem fogom szétverni, így is alakítottam már rajta eleget). Antenna kiállás adott, valamint a lakás beoszátsa sem ad lehetőséget sajnos máshova tenni a TV-t. Nyilván nem optimális, én sem ide tenném ha lenne más opció.
Sötétítésre elektromos redőny lesz a megoldás.
A Samsung-ot sem vetettem el teljesen. Ha pénz nem számítana, akkor Sony 77A95L/M vagy Pana 77MZ2000 lenne a választott.Köszönöm mindegyikőtöknek a véleményeket!
-
John D'oh
aktív tag
válasz
s.Oliv3r #99827 üzenetére
Túl van pörgetve a téma az tuti. Nagyon kevés jelenet van ahol valóban észrevehető a probléma. Amikor kijött a dune 2 tele volt a reddit olyan posztokkal hogy mi ez a csikozás, eddig nem volt pedig 1 éve megvan a TV. (31:30 körül van egy jelenet azt hiszem)
Persze hogy addig is ott volt az a banding csak nem tűnt fel.
Szóval amit ennyire nehéz észrevenni vagy szó szerint keresni kell az nem igazi probléma.Engem személy szerint a pink tinting sokkal jobban zavart. Több TV- visszaküldtem emiatt. Nyilván itt is vannak szintek és ki kell fogni.
-
John D'oh
aktív tag
válasz
s.Oliv3r #99825 üzenetére
Van az a szint amit már észre lehet venni bizonyos jeleneteknél.
Az első oledem egy C7 volt, na ott volt bőven függőleges csík még szerintem a 10% szürkén is nem csak az 5%-nál. Az elején még zavart de aztán teljesen elengedtem, 6 évig nyúztam azt a TV-t, imádtam a banding ellenére is -
mc.g
aktív tag
válasz
s.Oliv3r #98868 üzenetére
Nem vagyok ügynök, csak egy technológiákat összehasonlító tesztet foglaltam össze, és tettem közzé. Ebben a tesztben 4 márkanév is felmerül. A Panasonic-ról azért osztottam meg infókat, mert kevés helyen kerül elő, és mást is érdekelhet, hogy ne kelljen annyit nyomoznia mint nekem. Ez a topik azért van, hogy informáljuk egymást.
A Samsung, és LG neve, akciói stb. sokkal sokkal többször hangoznak el (ezekszerint rengeteg ügynöke van a kóreaiaknak itt), csupán jelezni akartam, hogy van más, akár jobb választás (kinek-mi) mint az utóbb említett két márka.
Minden márka másban erős, a kóreaiak marketingben, a japánok minőségben... -
ACE-
addikt
válasz
s.Oliv3r #98582 üzenetére
Annyi, hogy gyorsabban indul el, a háttérben futva maradnak a programok, és gyorsabban indulnak, bár én ezt nem vettem észre. Viszont a TV maga gyorsabban indul el, és ha rögtön megnyitod a Home-ot, vagy a menüt, akkor sokkal gyorsabban be is jön. Bár a szakszervizes a régi Nano Cell, és a mostani OLED-nél is élből kikapcsolta, mert azt mondta, hogy problémákat okozhat. A Nano Cell-nél volt is olyan néha, hogy a Plex nem akart elindulni, vagy akadt, olyankor ezt ki kellett kapcsolni, újraindítani, és utána jó volt. De C3-nál ezt nem tapasztaltam.
-
Semin
őstag
válasz
s.Oliv3r #98582 üzenetére
gyorsindítás+ (kvázi sleepben van a TV):
Homekit - de gondom a google megoldásai is ilyen- esetén ebben a módban a hálózaton marad. Lekérdezhető az állapota, automatizálásokat is végrehajtja, akár ébreszthető hang asszisztenssel. Kikapcsolt állapotban pedig ezekről le kell mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest