Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz ForRedGlory #16930 üzenetére
Kb. úgy szabad, mintha plazmát vennél. Tesztfotókat vigyél magaddal...szerintem.
"csak a zene van"
-
renatto
őstag
válasz ForRedGlory #21813 üzenetére
Annyit ér, már csak a HDR fényesség különbség is, ami kb 10-15%, illetve ott van még az A7/A9 proci különbség is (bármilyen kicsi is legyen a különbség) illetve szerintem szebb is a C8 (bár ez szubjektív). 100-150k-t viszont nem érne (szerintem).
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
nagyúr
válasz ForRedGlory #21813 üzenetére
10-15% kb a max szerintem amit megér a diffi.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
AkosKJ
tag
válasz ForRedGlory #21909 üzenetére
Az összefoglalóban bent van, de a Ritings beállítása nem rossz, oled fényerő vedd vissza 20-30 körülre meg az elején vegyes tartalom.
Esetleg oled fényerőt YouTube közben vagy a többi profilon is érdemes megnézi.
Azért nézegesd végig neked melyik szimpatikus és úgy lödd be.Sok örömet hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz ForRedGlory #22363 üzenetére
Offra off valasz BF5öt te is tolod rajta?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
janos666
nagyúr
válasz ForRedGlory #32403 üzenetére
Game módban nincs interpoláció (TruMotion Dejudder/Deblur), csak BFI (Motion Pro), mert az jelentősen növeli a késést (gombnyomás/egérrántás és képernyőn megjelenő mozgás közt).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
daneel_hu
addikt
válasz ForRedGlory #47279 üzenetére
Gratula! Majd referálj!
A többiekre is igaz, akik mostanság vettek oledet. -
GalaHU
őstag
Gratula, nagy királyság lesz!
Ha lesz alkalmad menj ki és nézd meg hogyan volt rakodva! Az én 65C9-emet lefektették, szívbajt is kaptam rendesen! Csináltam egy halom fotót, hátha kell majd a pereskedéshez, de szerencsére nem lett baja...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Segal
veterán
Gratula innen is
Kár hogy mindenki a C7/8-tól szabadulna. Tessék a C9-et is hirdetni lassan
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
őstag
válasz ForRedGlory #47288 üzenetére
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #47288 üzenetére
Amikor a talpát megemeled, készülj fel rá, hogy több izomerőre lesz szükség.
Nem tudom, hogy a 65 és a 77 között van-e különbség talpsúlyban, de a 77-esé, kb mintha betonból lenne. -
Calogero
addikt
válasz ForRedGlory #47335 üzenetére
Gratula a TV-hez, kíváncsi vagyok a véleményedre hogy a 8-as széria után milyen a X-es.
Nekem segítettek kibontani a futárok, mert a dobozon volt lyuk, és néztük hogy a készülék nem-e sérült. És ha már kibontottuk segítettek feltenni az asztalra. -
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #47335 üzenetére
Na sikerült feltenni a helyére, miután az oldalbordám hazaért. Hát én még ennyire nem fostam, hogy kettétörik a TV, miközben bűvészkedtünk vele. Mennyit bírnak ezek, ha az ember mondjuk rossz helyen fogja?
Amúgy minden rendben van vele. Az 55-ös után a 65-ös nagysága eléggé meghökkentő, pedig alig 25 cm a különbség.
Alaposabban még nem néztem meg, de elsőre tökéletesnek tűnik a panel.
-
Segal
veterán
válasz ForRedGlory #47369 üzenetére
Ne a hibát keresd, hanem élvezd
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
veterán
Nálunk 42 után lett 55 s elég lesz a szobába...
Viszont érdekes, hdr filmnél nincs hiba, csak hdr nélkül... Lehet lefotozom és írok holnap az Lgnek
-
daneel_hu
addikt
"Amúgy minden rendben van vele. Az 55-ös után a 65-ös nagysága eléggé meghökkentő, pedig alig 25 cm a különbség. "
A készüléknek van magassága és szélessége - már amit általában szemből látsz -, tehát területileg kell vizsgálni az arányt és nem kápátlóban. Úgy pedig 40% a különbség az 55 és a 65 között. Ezért tűnik meghökkentőnek. A 77-es is 40%-kal nagyobb mint a 65-ös.
-
Segal
veterán
Akkor gondolj bele amikor én 55-ről 78-ra váltottam (nem oled) micsoda méretkülönbség volt
-
Bazsi81
tag
válasz ForRedGlory #47381 üzenetére
Köszönöm.Igen ismeri.
-
veterán
válasz ForRedGlory #47422 üzenetére
A kalibralast vagy muszerrel vagy sehogy. Mivel ahogy latom nem vagy profi kalibralo eselyed sem lesz helyesen beloni a kepet, inkabb fogsz rontani mint javitani a kepminosegen. En bekalibraltattam a b9-emet de azert oriasi valtozast nem hozott, de teny hogy a valosaghoz kozelebb kerul a kep ami persze nem feltetlenul tetszik mindenkinek. (Bar mar elotte is eleg jol be volt love a gyari szinprofilokkal)
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
sakal83
addikt
válasz ForRedGlory #47439 üzenetére
Szerintem jo vétel aki konszolidalt arert oledezne. Sok gari jo tv.
-
Elims
veterán
válasz ForRedGlory #47422 üzenetére
Köszi a véleményt! :-)
Lehet,hogy még jobb áron tudnám megvenni ezt a tv-t mint eddig.A garanciáztatásban lehet,hogy tudna segíteni egy barátom..
Szóval valószínű,hogy megveszem.Visszaolvastam pár oldalt "önmagát javító" okos tv. :-))
Jó volt elolvasni,mert tanultam belőle és nem rögtön hülyeséget lépnék ha meglesz...Viszont felmerült bennem egy nagy kérdés,amire már rá is kerestem,de nem,hogy okosabb lettem..hanem összezavarodtam.
Hdmi kábel.Milyet kellene vennem a tv és a ps4 pro közé?
Láttam 6e-ért,de láttam 24e-ért is.
Tudja vki ebben a topikban,hogy melyik ehhez a cx oled tv-hez a legjobb kábel?
Ps4 pro és a tv közé. (+később a ps5-höz) -
Elims
veterán
válasz ForRedGlory #47445 üzenetére
Nna ez az.. :-) 2.1-es kábel.
De melyiket?Piszok szórt ára van.
A hdmi topik meg halott. :-(
Nem sajnálnám rá a pénzt,persze jó lenne minél olcsóbban,de ez egy kábel ami megmarad x évre. -
torma1981
veterán
válasz ForRedGlory #47492 üzenetére
Tedd máshova, ahol nem mozdul meg. Ennyi.
-
Clay
senior tag
Nekem, igaz C8 van, de eléggé meg kell rázni a távot, hogy aktiválódjon a pointer. Tehát ha véletlenül csak megmozdul a kanapén, akkor nem történik semmi.
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
torma1981
veterán
válasz ForRedGlory #47494 üzenetére
Miért nincs igazam? Ha megmozdul bekapcsol. Volt C8-ad nekem B7 van. Ha hozzá érek bekapcsol. Ezért nem teszem a kanapéra, hanem az asztalra. Vagy mire vagy kíváncsi?
-
torma1981
veterán
válasz ForRedGlory #47498 üzenetére
Szerintem ne személyeskedjél. Mivel nem lehet állítani az érzékenységen, nem egyszerűbb ha olyan helyre rakod ahol nem mozdul meg??? Nem értem mi ebben a nem értés. Ez egy válasz volt a kérdésedre.
-
wallace 234
őstag
Nézd meg a beállítások, kis lehe.. Kurzor beállítások, sebesség követést tedd kisebbre hátha akkor nem lesz olyan érzékeny.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #47498 üzenetére
Jah, ez ilyen érzékeny, sokszor emiatt én is falhoz b...nám legszívesebben. Fordulok egyet az ágyon és már ott virít...Kikapcsolni sajnos nem lehet.
-
wallace 234
őstag
válasz ForRedGlory #47508 üzenetére
Nekem a B9 nél annyira nem érzékeny, meg kell rázni, hogy elő jöjjön a pointer.
-
adm
őstag
válasz ForRedGlory #60340 üzenetére
nincsenek 30kg-osak ezek a tvk, és 5e felett jellemzően ~50kg teherbírású konzolt lehet kapni. inkább a fal teherbírására figyelj, hogy jóval nagyobb felületen oszoljon el a teher mint a tv 400×200mm-es rögzítési pontjai igényelnének.
a vogelsnek vannak (pl W50080) ügyes billentő mechanizmusos galéria konzoljai, de azok is 15e körül vannak, ezeket jobb (vasbeton vagy szerkezeti kerámia) esetén simán bevállalnám.
ha kerámia válaszfal, vagy 2rtg. gipszkarton, akkor mindenképpen valami nagy alaplemezest választék - pl stell-ek ilyenek. 1rtg gipszkartonnál átgondolnám hogy falon van-e.[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
sakal83
addikt
válasz ForRedGlory #60342 üzenetére
Bakker hol laksz? Az egri varban?
-
sakal83
addikt
válasz ForRedGlory #60349 üzenetére
Igen ez full beton. En is neztem itt keglit.
-
Peace
nagyúr
válasz ForRedGlory #60440 üzenetére
Nájsz!
-
Abel-0101
aktív tag
Olyan érzés mint amikor a Sony Bravia 65öset tettük fel-kárhogy nem az enyém
Használd egészséggel, a Samsungnak már a doboza is szerény a többi konkurenshez képest -
krx21
nagyúr
Klassz. Gratulálok. Legyen benne sok örömöd…
-
Lacielvtárs
nagyúr
az igen, gratulálok hozzá, szép méret
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Bilux
veterán
válasz ForRedGlory #60463 üzenetére
Minek a box?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz ForRedGlory #60466 üzenetére
Jah én csak azért kérdeztem mert ci kártyával minden is bejön mondjuk nem telekom. Felvenni is tud a tv tehát azért csodálkoztam a boxon
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
adm
őstag
válasz ForRedGlory #60463 üzenetére
hiába állítottam be, hiába jelenik meg a távirányító jel a forrásnál semmire sem reagál.
5 éves lesz a box ősszel, lehet nem is tudja?[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Remélem, csak örömöd lesz benne, nekem LG akkor sem kellene, főleg a 77-es CX panelcsere után, ha ingyen adnák.
-
Abel-0101
aktív tag
válasz ForRedGlory #60476 üzenetére
Amég nem Samsung márka szerepel a Tvn ne aggódj.
Reméljük nem lesz panel csere, és semmilyen pixelhiba.
LG-t még mindig hamarabb vennék mint Samsungot, (így utólag).
De inkább Sony Bravia. -
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #60476 üzenetére
Kicsit csalódott vagyok, mert az ember olyan gyorsan megszokja a nagy TV-t. Első film nézéskor "wow mekkora ez, de király, mozi, popcorn, nachos", ma meg már fel sem tűnik, hogy milyen nagy. Jó lenne, ha ezt nem szokná meg az ember szeme és mindig nagynak tűnne. Lehet kell venni mellé, valami 40"-os TV-t és cserélgetni hetente.
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz ForRedGlory #60478 üzenetére
Na, nekem ezért van 2 TV-m. A mindennapi TV kicsi, de ha oda ülök filmet nézni akkor a nagyobb megy…
-
nagyúr
Hálóba, konyhába, fürdőbe/budiba, teraszra még vehetsz egy kicsit...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Peace
nagyúr
Azaz! Nekünk is a régi kicsi 42-es LG van a hálóban, ami elalváshoz megy. Utána mindig öröm a nappaliban a 65-ös. De már előre félek, hogy egy esetleges költözésnél egy nagyobb nappaliba mekkora fog majd kelleni......te jó ég az az árcímke! Lesz ott sírás, de remélhetőleg csak örömkönnyek.
-
nagyúr
válasz ForRedGlory #60486 üzenetére
Szerintem se, ez az evo panel egy sima usernek csak parasztvakítás... aki meg videofil, az fizzesse csak meg.
-
Abel-0101
aktív tag
Haha, ez ugyan így volt Sony Bravia 75" után egy 43"as Samsungról nézni egy filmet...
Olyan siralmasan picinek tűnt... Ez valami tudat alatti dolog lehet, otpikai csalódás...[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
válasz ForRedGlory #74596 üzenetére
Én is agyaltam rajta a "nagy kuponozaskor". Én a DV hiánya, és a nagyon új gyártási technológia miatt nem mertem. Samu első szériás oled terméke. Lehetnek gyerekbetegségek..
De ez nagyon szubjektív vélemény.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ForRedGlory #74620 üzenetére
Pont ezt akartam írni, hogy egy ilyen bolha pöcs miatt biztos,hogy nem cseréltetnék panelt, mert az is benne van a pakliban, hogy az még szarabb lesz
-
alaves
addikt
válasz ForRedGlory #74620 üzenetére
Felhasználástól és egyéni érzékenységtől függ. Nálam sokat megy monitorként és közelről bizony folyamatosan láttam a pixelhibát.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest