Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
Végül megrendeltem a Samsung S95C-t...
1.28 millió lett a vége, a G2 1.205 lett volna, úgy voltam vele, hogy 80 ezer extrát megér a magasabb fényerő, jobb color luminance aztán majd kiderül, hogy jó döntést hoztam-e. Az egyik MediaMarkt-ban egy LG területissel nagyon jót elbeszélgettem, voltak az LG mellett valid érvei (12 év OLED tapasztalat például, technológiai különbségek, 5 év panel garancia amit cserélnek háznál egyből), de őszintén megvallva tavalyi G2-t már annyira nem szerettem volna vásárolni (főleg nem 1.2-ért), G3 viszont irreális 1.8-ért, úgyhogy maradt a Samsung. Jelenleg örülök neki, örülök, hogy nem LG lesz, mert szerettem volna már egy kis változást (új menü, új távirányító stb.). Az itt olvasott problémák miatt azért vannak kételyeim, de legrosszabb esetben megy vissza 14 napban, ha nálam is lenne motion issue vagy bármi más deal breaker. Közben olvastam, hogy szoftver frissítéssel a Samsung is beépítette a 2000 üzemóra utáni pixel frissítést, remélem nem lesz azzal sem gond így, valamint az idei panel elvileg 2x ellenállóbb a beégésnek is, de ezt egyelőre ugye senki sem tudja megerősíteni.
Szerk.:
Tudnátok kérlek falikonzolt ajánlani? A mostani csak 65"-ig jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor