Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
Zoli_2010
üzenetére
Véletlenül engedélyeztetek egy telefon-ról kért csatlakozást, ezért attól kezdve automatikusan megjelenik ha csatlakoznak. Összes beállítás > Általános > Eszközök > Külső eszközök > Kapcsolati előzmények törlése. Többet nem fog tudni csatlakozni, csak ha megint engedélyezitek.
(Én is látom a telómon a legközelebbi szomszéd TV-jét is) -
syler123
veterán
válasz
Zoli_2010
üzenetére
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az LG OLED48C12LA és az LG OLED48C11LB között csak a hátsó szín az eltérés? Tehát az LG OLED48C12LA-nak fehér a hátulja? Mert ez a LG OLED48C12LA van jelenleg a mediamarktban a "helyi üzletben" és nem szeretnék a rendelésre várni, ma délután elugranék érte és megvenném, ha nincs más eltérés a két modell között. -
buday
csendes tag
válasz
Zoli_2010
üzenetére
55B1 vs 55G1 Digi tv adás képét üzletben egyszer volt szerencsém összehasonlítani. Lényegesen élesebb volt a G1-en a kép illetve a fényerő is látványosan jobb volt. A C1 éppenséggel kettő közt van, de a G1 biztos veri aminek ára most úgy tudom 750e körül van. Ha EVO-s C-t szeretnél, akkor 65C2 aminek az ára 1 misi körül fog alakulni indulóba. :/ Mérlegelj belátásod szerint. Jelenleg átépítés alatt van a bolt ahova be szoktam járni így kaotikusok az állapotok - tv kb boka magasságban kezdődik pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor