Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
japunk
üzenetére
A qd-oled panel hidd el megéri, még ha nem is szimpatikus a tizen, bár szerintem már beérték az lg-t ilyen téren, nagyon szép letisztult rendszer lett.
Valaki írta, hogy kiállítási darabok, mondjuk úgy már én sem mondanám akkor, bár 7db van készleten azt mutatja, az mind kiállítási lenne akkor?
-
Pro Koryak
addikt
válasz
japunk
üzenetére
"C3 és C4-et már sehol nem lehet kapni"
Hát pont ez az, már nem lehet őket kapni hivatalos forrásból, akkor a digma.hu honnan szedte őket, ezek milyen készülékek, javított, refurbished...stb.?Pár napja írtam ide, emag 65C52LA 534e volt akciózva...

Részemről vége, te tudod.
-
Yodamest
veterán
válasz
japunk
üzenetére
Miért nem veszel ilyet? Sokkal jobb, mint a 65" C4 vagy C5. És sokkal olcsóbb is.
65S90D qd-oled -
Pro Koryak
addikt
válasz
japunk
üzenetére
27-32" monitor teljesen más, egy böszme tévét eljuttatni a szervizbe + javíttatni.
Aztán ha 1 év gari után valami gebasz van, akkor szopacs, lehet kuka a tv és a 350e Ft-od.
Ha neked megér pl. egy digmás 55C4 350e-et vs 55C5 414e helyett, amire van 3 év hivatalos gari(ami k. sokat jelent ám) + az LG szerviz szó nélkül az otthonodban javítja.
(pixelhiba valószínű lesz rajta idővel akár egyre több is lehetséges
)Tuti nem vennék ilyen értékű terméket sufniboltból, főleg nem a még mindig kétséges oledet...kinek mi.
-
törölt tag
válasz
japunk
üzenetére
Azt írták korábban a srácok, hogy nincs nagy különbség az évenkénti váltásnál így ,ha "nagyobb" változást szeretnél inkább a c4. Sztem. Bár én nem vettem észre semmilyen változást a cx után. Gondolom ahogy egyre olcsóbb az oled egyre szarabb is. Valahol meg kell fogni a zsét ha ugyan olyan profitot akarnak mert abból tuti nem engednek sőt inkább mégtöbbet ha lehet.
Inkább a méretre menjél rá vegyél 77colost a 65 helyett. -
-
válasz
japunk
üzenetére
Igaz nem fix, de nekem ilyen van 3éve, még annó a 43as tv-mhez vettem,de a CX-el is tökéletes. Imádom és arra és annyra forgatom, húzom amerre csak akarom, ki tudom fél métert is simán húzni, de teljesen falig is be lehet tolni ha akarod! Annó még 10k alatt vettem.

https://www.emag.hu/a-fali-tv-konzol-allithato-32-55-fekete-spb446/pd/D9J4RBBBM/
-
törölt tag
válasz
japunk
üzenetére
Van külön topikja, szerintem érdemes megnézned, hogy ott miket ajánlanak.
-
wallace 234
őstag
válasz
japunk
üzenetére
Ami miatt, másképp látod mert a Q70R fényerőbe többet, tud ill elég jól sikerült tv. CX se rossz darab, ha jól be állítod! Jól szóljon ahhoz egy kis hangfal, szett kéne, soundbar az egy külön világ! Abból ami ér is valamit nem olcsó! De mire van igény, ki mit szeret, ill helység mekkora. Írták a Bose soundbart, hát igen az tényleg jól szól de ára is van.
-
salapp
addikt
válasz
japunk
üzenetére
Számomra megdöbbentő, amit írsz. A GZ950 olyan képet, ad, ami álleejtős, jó forrásból.
És legutóbb az általam legjobb FHD VA-paneles lcd-nek tartott W809C elé fél év után beülve, dobtam egy hátast, hogy a tévéző GT60 plazma is mennyivel csodásabb képet ad sötétben.
Egy CX a Q70R, de még a Q80R után is piszok jobb kell, hogy legyen kicsit is sötétebb nézési környezetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic 55" Z80AEZ 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG C2 OLED TV - 55 coll 4K, HDMI 2.1 - 120Hz - Garancia
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de egyébként valóban, 40%-al nagyobb lesz a képernyő terület, pedig képátlóban csak 25cm lesz a különbség 

Vhiktor