Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm_guesswho
tag
Nem tudom, hogy megfelelő helyen kérdezem-e, de mivel oledről és a c1-ről van szó, gondoltam ez még beleférhet.
Soundbar - korábban is olvasgattam itt a hozzászólásokat, és láttam, hogy sajnos ez egy design baki lényegében, hogy talpon nem fér el a panel alatt egy hangprojektor se, mert annyira alacsonyan van, hogy belelóg a képbe. Keresgéltem külföldi fórumokon is, és mindenki erre a következtetésre jutott, hogy nincs a piacon olyan termék, ami kompatibilis lenne ezzel a mérettel. De ez annyira hihetetlen számomra, hogy ha nincs a tv a falon, akkor nem tudsz hozzá zavartalanul soundbart használni. Valaki esetleg találkozott olyan megoldással vagy olyan termékkel, amivel mégis működőképes lenne és mondjuk nem csillagászati áron adják? Egyelőre az LG Meridian hangprojektorai között van olyan, ami épphogy elfér, de hát azok 200-300k között mozognak. Nagyjából ennyire "fér el" alatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AliExpress tapasztalatok
- Spórolós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor