Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: RCS
- Yutani: 20 év a Prohardveren
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearFmRadio
tag
Ma le frissitettem mindent ... de igy se tudom használni a 4k120hz adta lehetöséget
pedig van 2.1 hdmi kábel is ... csináltam 1 videot ... hátha valaki tudja mit rontok el
[link] -
delibab
senior tag
Sziasztok,
Először is kellemes ünnepeket mindenkinek!
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mennyire jó ár az emagon a sony KD55A8 420-ér? Most nincs olcsóbban lg cx3 se így azzal összevetve jobb választás lehet a sony?
-
tutitibi
senior tag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Status4 : C01146-0000454-00000
-
krx21
nagyúr
válasz
Ghostman78
üzenetére
“hogy cx egy közép, míg gx egy felső kategória modell papírforma szerint”
Gyakorlatilag műszakilag ugyan az mind a kettő, kivéve a kialakítását. Ha megnézed a hátulját akkor látod, hogy a GX falra szerelve a legjobb, a falhoz tud lapulni, míg a CX nem... -
törölt tag
válasz
Ghostman78
üzenetére
Ugyanaz a képminőség , gx dizájnban más vékony képernyő magában van amit falrakell feltenni és fejegység bemenetek külön van.
-
válasz
Ghostman78
üzenetére
-
-
válasz
Ghostman78
üzenetére
-
LG CX és GX szeria között mi a különbség, melyik a jobb ?
65"-nál.. -
törölt tag
Cx 360ért már nagyon jó deal lenne,
400 - 380 ezer alá nem fogják levinni az árát sztem. -
GTVili
tag
Valóban, de akkor nem foglalkoztam vele...
....most a frissítést követően azonnal újra felajánlotta.
Szóval a lényeg, hogy nálam egyelőre csak pozitívummal járt a frissítés...
Márcsak azért is,mert pl az Arcam nem mindig reagált a saját távirányítójára kikapcsoláskor....most viszont tökéletesen viszi a CEC... -
Brave_86
aktív tag
A 65CX meddig lesz szerintetek kapható? Addigra kb mennyit csökkenhet még az ára?
-
VincentVG
senior tag
válasz
birorichard
üzenetére
koszi sracok. ha jol latom adapterrel lehet hmdi2.1 et "csinalni".
https://www.youtube.com/watch?v=1mO5U11YX98
viszont o is azt mondja h gsync igy nem muxik.hat. valszeg ez is az a kategoria h ki kell probalni... aztan majd 1x valtani egy gtx 3080ra..
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Szóval nem túlzó, amit írtam!
Egyetértek, itt többen azt hiszik az LG és a többi cég majd hirtelen átmegy szeretetszolgálatba.
Egy 83, vagy akár feletti Sony Pana, LG, szerintem simát nyit 3.5, de én inkább 5 millió környékére tippelem a legújabb, főleg egy MASTER (talán AG10 név alatti) szériába tartozó típust. -
Pro Koryak
addikt
válasz
xerobyte
üzenetére
NE A BF ÁRAKBÓL INDULJ KI!!! Nem az akciós árakkal nyitnak az új tévék!!! Talán a teljes = nem akciós árat kellene nézni, alapul venni. Szóval nem túlzó, amit írtam!
Szerintem.Amúgy az LG C vs E/G széria között is csak a design az eltérés, mégis 2-300e-rel többe kerülnek. Ja bocs, az E-ben volt egy kb 20e ft értékű soundbar.
#53841 so_ha
Akkor majd
lesz részedről, a 88"-os oled új árai kapcsán... 
-
törölt tag
válasz
birorichard
üzenetére
Sajnos nem, a 1080 csak a saját chipes G-Syncet tudja. Vagy az én ismereteim hiányosak, az is lehet nyilván. Viszont érzek itt némi kavart a fogalmakkal, ezért összesítve:
DisplayPort
A VESA Adaptive-Sync a szabványos technológia. Ezt támogatja az nVidia a Turingtól G-Sync brand alatt, illetve az AMD FreeSync brand alatt. Illetve az nVidiának vannak a zárt, külön chipes G-Sync megoldásai.HDMI
Itt a HDMI Forum VRR a szabványos. Az nVidia ezt is a Turinggal kezdte támogatni. Az AMD legjobb tudomásom szerint nem támogatja, saját implemenetációt használnak FreeSync brand alatt. Illetve az új kártyáikkal talán ez változott végre, de nem néztem utána. A PS5 a szabványos VRR-t támogatja, az XBOX tudtommal mindkettőt, a Samsung tévék az AMD-félét, a többi tévé, illetve erősítők pedig ismét csak a szabványost. -
birorichard
őstag
válasz
üzenetére
Ja, csak en mar kevertem a szezont a ...mal, hogy o 4k 120-on akar vrr-rel jatszani.
Amugy a gtx10-es szeria nem tudja a hdmi csatlakozo savszelig (felbontas, kepfrissites) a freesync-et? En meg nem probaltam, de olvastam sok helyen, hogy igy hasznaljak kb egy evvel ezelotti driver frissites ota. -
törölt tag
válasz
birorichard
üzenetére
A 1080Ti-vel tényleg nincs VRR, de nem a HDMI 2.1 hiánya miatt. Csak nem implementálták rá, mert régi kártyának számít. A GTX 1660-tól, illetve RTX 2060-tól érhető el a VRR támogatás.
A CX-en (de a többi LG OLED-en is) 40-120 Hz a VRR range.
-
birorichard
őstag
válasz
VincentVG
üzenetére
1080ti-n ha jol tudom, nincs hdmi 2.1 csati, szoval a vrr-t nem fogod tudni hasznalni, az upscale minosege relativ, BX-en szerintem vallalhato, CX-en legalabb ilyen jo.Ja, 1080p, bocsanat, nem szoltam. Ha jol tudom a tv 40-60 fps kozott mukodteti a vrr-t, ha igy belovod a graf beallitasokat, az szerintem oke.
Vrr es erzet temaban nekem az a benyomasom, hogy inkabb a stabilitas ami szamit, illetve 50 felett nekem mar teljesen elfogadhato, de nagy 10-20 fps-es drop-oknal viszont nyilvan igy is eszreveheto, hogy “nyulik”, lassul a kepfrissites. -
VincentVG
senior tag
sziasztok, van esetleg valakinek tapasztalata LG CX -g-sync-PC-1080ti felallasban kb hogy alakul egy full HD kep felskalazasa 4k-s screen-en?
ha a kartyam mondjuk 60fps kornyekere van belove fullHD mennyire lesz "szetesve a kep" es hogy alakul erzetre az FPS? -
NateDogHUN
tag
Cx "gamer" beállítások. Death Stranding-el pereznetálva.
[link] -
powerup2
addikt
-
snpetit
aktív tag
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt kívánok először is!
C9-e van az ilyen típusú filmekkel gondja másnak is? Legújabb firmware.HEVC//HDR10 +[Dolby Vision RPU]
új eljárással készült, DolbyVision Profile 8.1 single track single layer,
HDR10 kompatibilitással.A Hobbit-ot próbáltam közvetlen rádugott SSD-ről, de szaggatva játssza le.
-
GalaHU
addikt
válasz
FearFmRadio
üzenetére
Amíg nem frissítesz, addig nem is lesz 120Hz-ed...
-
Calogero
addikt
válasz
FearFmRadio
üzenetére
"-Érdeklödni szeretnék hogy pc-n milyen lejátszot érdemes használni HDR videok esetén ?"
MPC-HC + madVR
[link] (Összefoglalóban le van írva a beállítások)
UI: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek. -
Jorgi Kormi
senior tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek !
Jó mozizást és játékot az oledeken !
(Csak semmi tesztelgetés 5%-os "szürkeséggel"!) -
daneel_hu
addikt
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!
(covid-menteset!)
-
daneel_hu
addikt
válasz
Beni2360
üzenetére
"Na ha nem felejtem el akkor lefekvés elött mielőtt kikapcsolom indítok egy pixel frissítőt."
Nézd... ha nem tűnt volna fel, vagy rosszul fogalmaztam volna: NE FOGLALKOZZ ezzel, a tévé teszi a dolgát ami jó neki.
Amit tudsz tenni: jól beállítod a tévét SDR és HDR módban, és akkor nem lesz baj.
SDR: 20-30-as oled-fény (LG), HDR: 90-100-as.
Ha nem LG-d van, a többiek tuti segítenek, van itt olyan akinek Pana és Philips van. -
FearFmRadio
tag
sziasztok
Lg c9 tulaj vagyok ( lassan 3 honapja )
-Érdeklödni szeretnék hogy pc-n milyen lejátszot érdemes használni HDR videok esetén ?
- Honann lehet letölteni 4k HDR videokat (nem youtube-ra gondolok most )?
- Játékok esetén nagyon látványos a HDR
Ghost Recon Breakpoint
az este az brutális
viszont a 120hz az csak 1080p-be alkalmazható ? 4k esetén ha 100-120hz rakom akkor "bemutató kép / nincs jel " effekt jön elő,,, igy jelenleg 60hz használom. ( vettem 30e ft 15m 2.1 hdmi-t gondolom nem ez a bibi )
-Egyedi bemutató képeket lehet külön rá rakni / szerkeszteni a tv-n ?
- Mindig feldobja hogy lehet frissiteni ,,, de én nem akarom ,, hogy lehet kikapcsolni hogy minden egyes indulásnál ne dobja fel ?
- folyamatosan mozgó háttér ( live wallpaper ) van beállitva a gépen , ez okoz gondot a tv-nek ? vagy inkább amikor nem használom akkor inkább kapcsoljam ki ?
(kis off : i5 8500 / 2x8gb ram / rtx 3070 / 600w fsp ,,, eddig hibátlanul ment minden maxon 4k-s tv-n már ha esetleg valaki gondolkozik ilyen kártyán a tv-jéhez ) -
Norbi8
csendes tag
Azon gondolkodtam, hogy itt a legtöbben CX vásárlók és azért van többségben, hogy a CX-ekkel van baj, de alapvetően az összes idei szériát kéne a szoftverfrissítésnek érintenie.. de én BX tulaj vagyok és az itt eddig felmerült hibákból én semmit se érzékeltem:
- Semmi gond a Soundbar-ral, mindig bekapcsol, Samsung M450-es. Régi és új FW-el is.
- a tévé az első nap, amikor bekapcsoltam mutatta a színesedést a széleken, de egy-két nap, és eltűnt. Azóta sincs semmi gond, pixelhiba, csíkosodás, színhelyesség hibák, valaki olyat is betett, hogy csak a kép teteje homályosodik, de nálam semmi...
- Plex-el is megy a tévé ahogy kell, zene, film, mindent játszik. Egy, amit már nem bír a rendszer, ha 60-70 gigás DolbyVision filmet akarok nézni, az már nem megy át wifin... -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az előbb bekapcsoltam a tévét, az erősítőt nem kapcsolta be. Most azt csináltam, hogy nem kézzel (távval) kapcsoltam be az erősítőt, hanem a hangbeállításoknál az ARC-ról (ami ugye alap), egyet elléptem, majd vissza. Erre rögtön bekapcsolta az erősítőt, de hang továbbra sincs. Süket minden.
Csatornát kellett hozzá váltani, hogy a tv végre elküldje a "kiszabott" jelet az erősítőnek, hogy megszólalhat. eszem...megáll, hogy lehet így elcseszni valamit.
Szóval a legegyszerűbb, ha rögtön SHIELD PRO-t, vagy az APPLE TV-t kapcsolom be, mert ez a két kütyü azonnal bekapcsolja a tv-t és az erősítőt is hanggal és utána már "csak" tv-re kell váltani
. De akkor is (szánalmas)röhej az egész... -
krx21
nagyúr
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
daneel_hu
addikt
válasz
rottenbull
üzenetére
Fogalmam sincs.
De olyan drága a czucc, hogy szerintem ha megveszed a gyártótól, akkor 20x is kicserélik neked a panelt csak VEDD meg.
-
bernina
csendes tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Röhej, hogy valami - ( egy komoly típus frissítése) - így ki tud menni teszteletlenül.
------------
A 83-as átmérős tv, szerintem simán 3.5, 4 millió környékén fog indulni. Ha sony-ban lesz, biztosan lecserélem, mert nekem az lg-vel egyre jobban tele a tkm. Nem beszélve róla, hogy ennél egy panelcsere, kb hat emberes történet lesz, ha ezekbe is belenyomják a valós tartalomnál is látható vertical bandig és tinting paneleket. -
rottenbull
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Az LG RX feltekerheto panelje az mas lenne, mint a tobbi oled? Mert ott van egy olyan uzemmod, hogy csak ilyen 20 centi korul jon fel a kepernyo teteje, es oda kirakhat a felhasznalo egy adag statikus tartalmat, hogy fekete alapon feherrel megjelenjen.
Statikusan, akarmeddig. Az a panel nem eg be? Vagy annyira megsem gond a beeges? -
ImACeltic
őstag
válasz
norbertoth
üzenetére
Ha csak zenét vagy podcastet hallgatsz a TV-n, akkor a képi beállításokon belül az energiatakarékos üzemmódnál kitudod kapcsolni csak a kijelzőt. A hangerő szabályzóra vissza sem fog jönni a kép.
-
Madwe
nagyúr
válasz
norbertoth
üzenetére
2. A bt+tv tudtommal vagy vagy, ha megy a bt ott megy a hang ha ki van kapcsolva akkor a tévén, egyszerre nem fog menni.
3. Ne foglalkozz vele, a tévé megoldja maga
4. Isf expert dark s broght roomot állítsd be bemenetenként, ez jó kiindulás [link]
-
daneel_hu
addikt
válasz
norbertoth
üzenetére
"1. Olvasgattam a fórumot, ahogy elnézem beégéstől nem kell tartani, viszont mennyi az az idő amennyi már sok a tv-nek a beégéshez, pl nézek egy yt mixet de ott van fix felirat vagy színsáv, 1-2 órás mixnél már lehet baj? Mit tehetek ennek elkerülése ügyében?"
- állítsd be rendesen a tévét. (SDR: 20-30-as oled-fény)
- lehetőség szerint került a statikus tartalmak nézését órákig, és ha már mindenképp statikust nézel, ne mindig ugyanazt. -
so_ha
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Mindent komolyan gondolok amit leírok, illetve kimondok!
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Csatlakoztam tehát én is a klubbhoz egy 55BX-el;
[kép]Első benyomásaim, egyszerűen fantasztikus, hihetetlen, lenyűgöző a képi világa, a hdr filmek nagyon brutálak. A hang dinamikája szerintem fantasztikus, tiszta.
majd lehet lesz pár kérdésem, illetve első körben is van.
Én egy 43UJ670V-ről váltottam és nekem ez egy teljesen új világ.1. Olvasgattam a fórumot, ahogy elnézem beégéstől nem kell tartani, viszont mennyi az az idő amennyi már sok a tv-nek a beégéshez, pl nézek egy yt mixet de ott van fix felirat vagy színsáv, 1-2 órás mixnél már lehet baj? Mit tehetek ennek elkerülése ügyében?
2. Találtam egy olyan opciót, hogy bt+tv hangszóró, itt lehet állítani a késleltetést is, de hiába kapcsolom be, kapcsolódik a bt hangszórómhoz is, csak a tv hangszórója szól a BOSE nem. Sima bt-on megy a BOSE. Mi lehet a trükkje ennek próbálta már valaki?3. Ezt a pixelfrissítést milyen gyakran kell elvégezni, vagy a tv intézi magának, ha igen milyen módban? Egy jó barátom is ugyan ezt a tv-t vette és 2 hét után egy csík jelent meg nemi, pixelfrissítés után eltűnt. Mitől lehetett ez?
4. Ami még kardinális kérdés számomra az a tv képi beállításai. Nektek be van kapcsolva az automatikus fényerő, vagy ki van kapcsolva? Úgy vettem észre hogy ha kikapcsolom jóval világosabb, ez természetes és itt manuálisan úgyis be lehet állítani, de nem tudom jó ha ez be van kapcsolva? Esetleg tippek élesség, fényerő, kontraszt, képmód beállításokhoz, vagy jól van ez így. Kicsit kalibrálni biztosan fogok rajta mert néhol olyan tompa nekem a fényerő az automatika miatt. Nekem úgy volt az lcd tv-n hogy a HDMI, netflix app, yt app, hdr mód beálításaiba belenyúltam személyre szabva, bár itt annyira jó a dinamika hogy lehet csak elég lenne egy kis módosítás?
Egyelőre ennyi, köszönöm!
-
daneel_hu
addikt
válasz
Beni2360
üzenetére
"Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Akkor meg van amit szerettem volna tudni. Éjjel a csinálja a sima frissítést vagy azért néha kikapcsoljuk ha vásárolni megyünk, stb.
A 2000-t 1x láttam de számításaim szerint már bőven túl vagyok a 6000 órán is, de több jelzést az első óta nem kaptam vagyis nem láttam. Azt is megcsinálja éjjel?"Chros szerint van, hogy nem.
Attól függ mennyire használódott a tévé, és ez függ a beállításaidtól is.
Ha végig 20-as oled fénnyel használtad SDR-ben, akkor bizony előfordulhad, hogy nem fog lefutni a nagy frissítés. (de ez nem baj)
A kicsik igy is úgy is lefutnak, ha megfelelően működik a készülék.Egyébként ezt tudod megnézni a szerviztávval.

Nálam ez van most:
UTT: 6463
Oled comp.count (OffRS/JB): 1271/4Tehát 4 nagy frissítésen van túl, de ebből egyet tuti én kértem manuálisan.
-
xerobyte
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nagyon túlzónak éreztem a kommented, de nem voltam biztos a TÉNYekben, szóval megnéztem a BF árakat a sony xh900-nak, mint elviselhető minőségű hdmi 2.1-es LCD
260K volt a difi a 75" vs 85" méretek között (most épp annyi sincs).
Másik tény: mi 77"-os LG-t hasonlítottunk 83"-oshoz.
Mókás bukta lenne a 83"-t 3 millión nyitni a rosszabb esetben 1.6 milliós 77"-essel együtt. (már amennyiben minden ugyanaz bennük, csak a méret más)
-
GTVili
tag
Bakker!
Csak most jövök rá!
Nézem a darts vb-t....mikor átkapcsolok, minden rendben. Kis idő elteltével olyan furcsán szürkének,fakónak látom a képet.....És most leesett!
Mikor odakapcsolok, az eredményjelző szinte világít....aztán a statikus tartalom (logo) miatt szépen visszább veszi a fényerejét....én meg állítgatom mint a hülyegyerek...
-
-
Beni2360
félisten
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Akkor meg van amit szerettem volna tudni. Éjjel a csinálja a sima frissítést vagy azért néha kikapcsoljuk ha vásárolni megyünk, stb.
A 2000-t 1x láttam de számításaim szerint már bőven túl vagyok a 6000 órán is, de több jelzést az első óta nem kaptam vagyis nem láttam. Azt is megcsinálja éjjel? -
AL
addikt
válasz
Beni2360
üzenetére
Szia. A 4 órás frissítést a képernyőn nem jelzi, csak a nagy frissítést írja ki, ami 80 perces. Ezt nem szabad kihagyni. Legalábbis a Panasonicnál így van. Ha kikapcsolod a tévét, akkor csinálja automatikusan a 4 üzemóra utáni néhány perces frissítést. Panasonicnál egy sárgán világító led jelzi ezeket a frissítéseket. Üdv.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Beni2360
üzenetére
"Eddig a 18 hónap alatt 1x jelezte, hogy futtatni szeretné a 4 órás pixelfrissítést ha jól emlékszem. Nem kértem hagytam éjjelre amikor elmegyek aludni. Gondolom akkor szokta megcsinálni."
A 4 órásat magától megcsinálja... egyetlen feltétele, hogy a legutóbbi pixelfrissítés után legalább 4 üzemóra elteljen és standby-ba kapcsold a készüléket. Ekkor magától lefut.
(nem jelzi! – csak 6-7 perc elteltével később kattan a relé LG-ken)Magyarán ha egyfolytában 14-16 órát megy a masina, akkor csak standby után fut le.
A 2000 üzemóránként lefutó "nagy" frissítésre láthattad a figyelmeztetést. Az legalább 1 óráig fut, szintén stanby után. Ha manuálisan beállítod a menüben, akkor az utóbbi soronkívül lefut, szintén standby után. -
xerobyte
aktív tag
válasz
rothfb
üzenetére
Ennél jóval pontosabban tudjuk az okot: a 48-as azért drágább az 55-nél, mert ugyanabból a táblából vágják ki (ez a "leeső" része), mint 2 db 77-est, tehát a 48-asok száma megegyezik nagyságrendileg a 77-esekével, ami meg irtó kevés. Ezért fontos az új gyár, mert itt sokkal több nagyméretű panel érkezhet és így több 48-as is lesz.
Jelenleg úgy véljük a 83-as ugyanabból a 8.5G-s táblából fog készülni, mint a 77-es készült, csak valamit sikerült kioptimalizálniuk, de ez már tényleg a találgatás része.@Balika911 így van, ebben az egyben bízom, hogy a 85-ös sony-k sikere tetszett meg nekik és azt a szelet akarják kifogni.
-
Beni2360
félisten
válasz
daneel_hu
üzenetére
Eddig a 18 hónap alatt 1x jelezte, hogy futtatni szeretné a 4 órás pixelfrissítést ha jól emlékszem. Nem kértem hagytam éjjelre amikor elmegyek aludni. Gondolom akkor szokta megcsinálni.
Kérdésem volna valamikor olvastam, hogy a TV-n meg tudom nézni az adások pontos mivoltát. Volt valami matatás a beállításokban de már elfejeltettem, hogy mi volt.
Esetleg valaki?
-
xerobyte
aktív tag
válasz
üzenetére
Én (is) írtam ezt itt, illetve Vincent mondta a videójában eredetileg.
Ha akarná az LG, akkor hozhatná a 83C1-et az idei 77CX árban. Aztán tudjuk milyen az LG
Ha tippelnem kellene EU-s nyitó árak:
77C1 = 5000EUR; 83C1 = 7000EUR
Ha álmodozok és bilibe lógatom:
77C1 = 4000EUR; 83C1 = 5000EUR -
daneel_hu
addikt
válasz
Beni2360
üzenetére
"működik-e a frissítő rutin - ez mit takar? Az automata pixel frissítést? Nálunk kb napi szinten 14-16 órát megy a TV.
Hogyan fogom kezelni? Nekem a gomb alá rá írt dolgok nem sokat mondanak? Gondolom kapok itt majd kezelési segítséget a távhoz?"Nincs hozzá leírás tudtommal...
In Start menü GOMB... aztán 0413-as KÓD. És már benne is vagy a szervizmenüben.
A nyitóoldalon található az üzemidő és a lefutott pixelfrissítések száma, nehéz eltéveszteni.Ha 14-16 órát megy egyhuzamban a masina akkor a kis frissítés is 14-16 óránként fog lefutni.
Mi ritkán nézzük 3-4 órát egyhuzamban, többször kikapcsolom amikor nézzük, nem háttérzajnak lett véve. Összességében reggel van egy rövidebb időszak, és du 17 után van rendszerint bekapcsolva, és akkor előfordul, hogy már csak alvás előtt van kilőve.
-
stilo18
addikt
Csak, hogy legyen ellenpélda is az új fw-re. (C9)
Nálam PS5 - nél semmi hiba. Se Walhalla, se Black ops 120 Fps - nél.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
GalaHU
üzenetére
A CX utolsó frissítése is egy kalap szar lett, a tv nem kapcsolja be az erősítőt bekapcsoláskor, 10-ből 7 alkalommal biztosan. De ilyenkor a tévén sincs ám hang. Két megoldás van, vagy kézzel bekapcsolom az erősítőt (Marantz 8012) és még olyan is előfordul, hogy még ekkor is tök süket, vagy tv ki-be kapcs.
Vagy kell egy factory reset, amihez kicseszettül nincs kedvem, mert nem biztos, hogy megoldaná a problémát. Seggfej, hozzá nem értő banda van az LG szoftverrészlegnél, ez már többször kiderült.---------
Szerk:
Ha shield pro-t, vagy apple tv-t kapcsolom be rögtön, akkor mind a két eszköz bekapcsolja a tévét és az erősítőt is, nyilvánvaló, hogy a tv új frissítése rossz, mert már frissítéskor is hangproblémák voltak, de legalább egy csomó hülye új szabályt el kellett fogadni... -
-
GalaHU
addikt
válasz
GalaHU
üzenetére
Egyre inkàbb úgy érzem ez a TV lesz, valamit elb@sszarintottak az új (10-es) firmware-ben. Tegnap a család másik C9-én amit csak filmnézésre és konzolozásra használunk XSX-en is előjött egy hasonló hiba: A box menüje simán bejön, indítanám az AC : Valhalla-t, a baltás háttere felvillan pár mp-re, de mire maga a jàték betöltődne már megint csak a képkereteket lehet csodálni.

Annyiban jobb a helyzet, hogy a nagy X gombbal a konzolmenü feljön, vissza lehet lépni a főmenübe. Innen egy másik játékot indítva (WRC8) nincs semmi gond, sőt ismételt próbálkozásra az AC is elindul...
-
Landon
addikt
Ha jol veszem ki itt mar paran megkaptatok az uj fw-t? Minek a fuggvenye ez mert en ha megfeszulok sem tudom a TVn keresztul elerni. Mindjart megprobalkozom VPN-nel de nevetseges hogy ezert ennyit kell trukkozni... Nagyon reg ota varom mar ezt a fw-t es nagyon kivancsi vagyok, hogy valoban annyit javit e mint ahogy az AVSF-en aradoznak rola.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó LG OLED55C11LB
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig van 2.1 hdmi kábel is ... csináltam 1 videot ... hátha valaki tudja mit rontok el

....most a frissítést követően azonnal újra felajánlotta.
lesz részedről, a 88"-os oled új árai kapcsán... 

. De akkor is (szánalmas)röhej az egész...

A f.sz.m-nak kell a szemkiégető fényerő
Vhiktor