Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bernina
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy LG 65CX-et.
Ki akartam próbálni egy két 4k dv film lejátszásával. Megdöbbenésemre 4k dv mp4 kiterjesztésű videókat nem akarja lejátszani. Azt írja ki hogy ez a fájl nem ismerhető fel.
Valamit rosszul csinálok, vagy az 65cx ilyen videókat nem játszik le? Eddig erről nem olvastam a fórumon. -
bernina
csendes tag
válasz FollowTheORI #49574 üzenetére
Letöltöttem még vagy 3 sample fájlt idegből (4k dolby vision mp4 kiterjesztéssel) és konzekvensen nem hajlandó lejátszani.
-
bernina
csendes tag
Szia!
Pandrive-ról próbáltam lejátszani, majd próbáltam pc-ről küldve is te dettó nem játsza. Azt nem tudom, hogy ez akkor általános dolog vagy fogok találni olyan mp4-et, amit lejátszik.
Amúgy a ts kiterjesztésű dolby vision filmeket simán lejátsza.
Amúgy 4k dv ISO videót vagy eredeti blurey fájstruktútrát lejátszik. Érdemes vele próbálkozni?
Most olvastam róla, hogy van már mkv konténeres dv vidó is. Ilyennel próbálkozott valaki? -
bernina
csendes tag
-
bernina
csendes tag
válasz Major Lion #51922 üzenetére
Azért az fura, hogy az LG mundjuk "azonnal" javítja a 4K@120Hz Stutter in VRR/ G-SYNC megjelenítés hibát, míg a DV dl lejátészás támogatásának megszűnése úgy tünik nem sok embernél verte ki a biztosítékot. Lasan le is vehetné a LG a DV logót mint támogatott formátumot a reklámjaiból. Egy vicc, hogy csak a DV SL 8.1 -et játsza le, amiben lényegében nem is jön ki film.
Fenti gondolatmeneten kívül lenne egy kérdésem.
Az eARC amúgy támogatná a HD hangok továbbítását, és az LG nem támogatja, vagy nem is alkalmas rá az eARC? Ha csak az LG nem támogatja, ez a későbbi frissítésekkel változhat, vagy csak a DV SL támogatásának megszőnése várható -
bernina
csendes tag
-
bernina
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest