Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz
bernina
üzenetére
Én a múltkor letöltöttem a vissza a jövőbe 3.
VLC-használok és idáig mindent lejátszott.
Most nekem is csak a sample-t.
Nem tudom milyen okból kifolyólag megpróbáltam a philips 855 saját lejátszóját és csak lestem. Hiba nélkül végig vitte.
Soha nem szoktam használni a beépített lejátszót. -
Pelican
őstag
válasz
bernina
üzenetére
"Az eARC amúgy támogatná a HD hangok továbbítását, és az LG nem támogatja, vagy nem is alkalmas rá az eARC? Ha csak az LG nem támogatja, ez a későbbi frissítésekkel változhat, vagy csak a DV SL támogatásának megszőnése várható
"
Az eARC-on kijön minden HD hangformátum, amit külső lejátszóról adsz a tévére (LG C9).
A saját beépített lejátszója az már nem tudja sajnos kiadni. Javíthatnák, de nem fogják.
A DV nem tudom hogy jön a HD hangokhoz... -
TRobi86
csendes tag
válasz
bernina
üzenetére
"Tudunk olya LG-s e-mail címről, amire írni lehetnen (és kapnék is rá érdemi választ) a frissítés óta elrontott DV DL lejátszásról, meg, hogy számítani lehet-e a javításra a későbbiekben (az is lehet hogy szándékosan vették ki)."
Ez engem is nagyon érdekelne. Tudja valaki, hogy ezt direkt csinálták, és így is marad, vagy csak egy hiba, és javítani fogják?
-
flake
csendes tag
válasz
bernina
üzenetére
Ahogy előttem is írták, nem egy bonyolult dolog kiszedni. Esetleg használhatsz Plexet, ott elindul és manuálisan tudsz váltani a hangsávok között. Bár ezen én már végigmentem és a vége jó eséllyel az lesz nálad is - ha rendelkezel házimozival - hogy beszerzel egy médialejátszót.
-
Fisha
őstag
válasz
bernina
üzenetére
Nem igazán. Egy MKVToolNix GUI megoldja hamar pl.
Amúgy szánalmas az LG-nek ez a megvalósítása, hogy ha ott van 2-3 hangsáv, amiből az egyik nem tetszik neki, akkor baszik még a videót is elindítani.Ezeket látva mindig belémhasít, hogy elég naivak vagyunk, hogy várjuk itt a mozgásmegjelenítés javítását a frissítésekkel.
Szerintem a TATÁtól bérelt 100 indiai fejleszti ezeket. -
flake
csendes tag
válasz
bernina
üzenetére
Ha profile 7-es DV-ről van szó, akkor azt sajnos el kell engedned, amíg az LG nem javítja. Ha javítja egyáltalán. A freesyncet is elhozó update óta ugyanis nem működik a DL DV. Sem a profile 7, sem a 4. Ami nálam megy az csak az 5. Illetve LG teszt videókból a 8.1. Viszont ha hálózaton keresztül, Plexen játszod le, a profile 7 HDR10-ben megjeleníthető. A 4 nyilván nem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 65 C4 okos TV 4k, 144Hz, 164cm garis, dobozában
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Panasonic 55" Z80AEZ 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Panasonic 55 HZ 980 oled tv
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
"
Szerintem a TATÁtól bérelt 100 indiai fejleszti ezeket.
Vhiktor